Masti naturale & stuff
Raspunsuri - Pagina 8
rodicaosoian spune:
voi cum aplicati uleiul de migdale? paraca dupe ce il aplica imi vad dimineat ceva cute 'riduri"pe la ochi,Trebuie masat ?in ce directie il masam in jurul ochiului?
chiquitita spune:
Deci masca cu aspirina e indicata tenului acneic sau gras? Tenului uscat ii face rau?
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chiquitita Deci masca cu aspirina e indicata tenului acneic sau gras? Tenului uscat ii face rau? Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007) |
Tratamentul cu aspirina este recomandat pentru toate tipurile de ten, insa cele mai multe beneficii sunt prezente in cazul tenului cu probleme
eu am incercat masca si am fost foarte multumita
_
Imi doresc Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!
ionica spune:
Loma, daca-ti plac rosiile nu trebuie sa exagerezi,mai mult de 3kg pe saptamana ar fi contraindicat din cauza pesticidelor ,eventual cumpara bio.
Cum faci tu masca de rosii ia spune la baba?
Sa stii ca masca din aspirina este mai mult pentru matifierea tenului,mai degraba pentru inchis porii,poate ca tenul tau nu are porii inca dilatati si din cauza asta nu ti-a placut efectul.
Oricum,vreu sa fac si eu masca cu rosiiiar brazilia paote sa mai astepte,poate cine stie ,Lula peste vreo doi ani va schimba ceva in ce priveste crima ,desi ma indoiesc-poate intre timp ni se ofera Canada-Caligari am auzit ca-i tropical rau acolo!
nikole spune:
Mi-am facut si eu masca cu aspirina...si nu-mi mai trebuie, sunt parca batuta cu urzica pe fata, ma ustura pielea de mor, mi-am dat cu apa si m-am uleiat cu camellia oil, macar s-a mai calmat usturimea....oricum stiam...teoretic vb, ca nu buna ptr tenul meu, nu[s cine m-a pus sa ma mascuiesc acum, la ora asta
Off topic, si cu asta eu ma retrag, ca ma fugareste Xio 'nainte de termen in Brazilia.
Hmmm...si noi in prima instanta am aplicat ptr cateva dintre apart. noi, condominio inchis, garda 24/24...ulterior, m-am razgandit eu...in urma unor stiri/ inf....cica, si parca-mi suna si logic, baietii buni vaneaza fix aceste cladiri, au fost cazuri cand gardianul dadea inf. talharilor despre proprietari, fiind implicat si el in jaf.
Oricum daca ma gandesc prea mult, nu mai am liniste si nu mai fac nimic, nici de aici nu mai plec de frica influenzei...
Cu D-zeu innainte, sunt locuri safe, trebuie sa ai grija ce conduci, cum te imbraci, ce vb prin locuri publice, si cu cine...
Cei mai vizati sunt cei...bogati, ma rog,bogat... vis a vis de standardul de viata din Brasil, cu cat stai mai comfortabil cu atat atragi, cu cat ai chanel-uri pe tine, cu atat retina nebunului e ispitita, cu cat conduci masini cat mai luxoase, cu atat esti mai in vizor...si tot asa...
si uite asa nu mi-am mai luat eu nici un portofel Prada, ca oricum de-l scot prin vreun loc public, e jale...noroc ca-mi plac accesoriile si hainele din in
Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 16+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Loma spune:
Ionica, sucul de rosii il folosesc in mai multe feluri:
1. pur si simlu storc o rosie, si imi aplic zeama pe fata cu ajutorul unui cosmetic pad, si stau asa vreo 15 minute. Apoi ma clatesc cu apa calduta. O sa lase fata un pic uscata si imi pun imediat o crema nu f. grasa, sau ulei cat mai light (de samburi de struguri sau de camellia sau de samburi de caisa, sau de hazelnut - f. bun pt. riduri)
2. amestec argila cu suc de rosii, rosia fiind astringenta pun si un pic de ulei
3. imi fac o lotiune de curat fata, pun suc de rosii, un pic de ulei de nuca de cocos fractionat (e singurul care se poate amesteca usor cu apa, sa nu ramana uleiul la suprafata) si f. f. putin alcool, pt. ca rosia (sucul) tinde sa se altereze repede, insa alcoolul o impiedica ca se faca bors, asta de fapt o numesc lotiune acida de curatat fata. Curata excelent punctele negre, inlatura excesul de grasime, inchide porii, bun si impotriva acneei....
Loma spune:
Ah uitasem ca la punctul 3 mai pun si diverse uleiuri esentiale (lavanda, lemon, arbore de ceai etc) care au si rol anti-inflamator, antibacterian, antimicrobian, si mai prezerva si ele un pic lotiunea de curat.
Rosiile nu le cumpar, pur si simplu le culeg din gradina mea, asa ca va imaginati toate mancarurile mele contin rosii...
arwen92 spune:
fetele,am si eu o rugaminte la voi...AJUTATI-MA SI PE MINE CU UN LEAC BABESC!!!vad ca stiti atat de muuuuulte...
problema:sotul meu are pielea mai grasa(dpdv cosmetic).pe spate face cosulete si are multicele puncte negre pe care i le mai scot eu din cand in cand cum pot!si am obdervat ca are puncte negre si pe nasuc(si eu am pe nasuc si sub buza inferioara,dar foarte putin vizibile)
intrebare:ce as putea sa fac ca sa mai reduc din "problema"???
va rog sa ma ajutati!
la toate si ptr sfaturi,cate o
multumesc mult!
20s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
XIO spune:
Mi-a spus coafeza sa mai folosesc si eu o masca din cand in cand, ca mi s-a deshidratat parul pe perioada verii.
Ce spuneti, ce ulei e mai bun? Cocos sau Jojoba?
Am gasit la Enigma ulei de cocos, 11 lei parca, mi-am luat si sampon de la Garnier cu avocado si balsam de la Orzene cu miere... mai raman uleiurile.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
iulix spune:
Hello!!! Am aruncat si eu un ochi la voi si am vazut ceva de o masca cu aspirina... Imi puteti spune si mie cum se face? Mercic anticipat!!
Si eu am probleme cu punctele negre de pe nasuc si nu stiu cum sa scap de ele!!!
Zicea Loma de masca cu rosii si mi-am adus aminte ca eu mai foloseam una cu miere si rosii. Puneam sucul de la 1/2 rosie si 1 lingurita de miere, amestecam bine si lasam pe fata pana se usca apoi clateam cu apa calduta. Ce piele fina aveam!!!