Masti naturale & stuff

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Trebuie neaparat sa incerc si eu masca asta cu aspirina.
Daca face asa minuni, imi anulez ora la cosmetica

Am incercat si eu diverse uleiuri, insa din påcate mi s-a ingrasat tenul si m-am ales cu cosuri.
Cred ca nu sint indicate celor cu tenul gras.

O masca super e cea cu acid de fructe.Din påcate nu am gasit asa ceva pe piata...asa ca tot la cosmetica treb sa ajung pt asta.

O intrebare si eu: de ce aspirina inchide porii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Salut Ile
Aspirina inchide porii fiindca este un bun cicatrizant,anti-imflamatoriu,decongestionant si lista continua.
Dadeam ca fraiera 75euro la cosmetica si aratam mereu cu porii dilatati de la vaporizator plus o iritatie cu bubite de la extractie,ma rog ,eu nu am comedoane,dar se gasea mereu cate o tampita sa-mi faca tenul varza doar de placerea de a "stoarce" un punct negru,.
Cea mai ieftina investitie si de durata "ASPIRINA"!!!!!!! a se consuma cu moderatie ,adica doar odata pe saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Citat:
citat din mesajul lui ile77

O masca super e cea cu acid de fructe.Din påcate nu am gasit asa ceva pe piata...asa ca tot la cosmetica treb sa ajung pt asta.

O intrebare si eu: de ce aspirina inchide porii

Ile, mami de Vivian (07.03.2006) si Lukas (28.08.2009)

http://good-times.webshots.com/album/568512292eJLims

Aspira inchide porii pt. ca, contine acid salicilic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
Mi-am luat ieri pudra de argila i mi-am pus pe fata, combinata cu apa. Am lasat-o sa se usuce si am clatit-o. Mi s-a parut ca arata super fatuca mea cred ca pentru prima data dupa multi ani. In schimb m-am dat pe la ochi cu ulei de ricin si m-am trezit cu niste ochi umflati ... de m-am speriat cand m-am uitat in oglinda. A mai patit cineva asa ceva de la uleiul de ricin?
Oricum, am sa incerc argila in cura de 7 zile. O mica observatie doar, simt ca ma strange un pic pielea pe obraji. Oare mi-o fi uscat pielea pe obraji? In rest nu am probleme. Si m-am dat cu crema de noapte aseara si azi dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Ellinia, poate esti alergica la uleiul de ricin...se poate! Dupa masca cu argila trebe sa cureti fata foarte-foarte bine, aplici o lotiune tonica si apoi o crema foarte grasa. Probabil ca tenul tau are ceva tendinta spre uscat, de asta te "strange".
Stie careva un leac naturist pentru herpes? Am langa buza, am luat de la sora-mea...si nu stiu cu ce sa il dau, sa treaca mai repede! e el mic, da' ma enerveaza!

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Da, e posibil sa fiu alergica, cine stie, nu m-am mai dat pana acum.
Pentru herpes stiu ca sunt plasturii aceia care nu se vad aproape deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2 spune:

Ionica, multumesc mult,o voi testa cat de curand,poate in we.ca-i mai liber.Eu uleiu de jojoba il folosesc pe toata fata si de cele mai multe ori nu mai folosesc fondul de ten.Lasa pielea hidratata,dar fara sa fie grasa,sa luceasca.Uleiul de migdale este bun pentru conturul ochilor,dar stiu ce cel de musetel este pentru cearcane.Uleiul de ricin se da pe par,pe gene in cantitate foarte redusa,ca un mascara,iar intern se ia cu lamaie pentru o purgatie lejera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2 spune:

La herpes eu dau cu unt de cocos si pana seara aproape ca dispare.Dupa ce dau cu untul,nu se mai simte mancarimea aceea interioara,aproape ca uit de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Neatza!
Mi-am luat ieri pudra de argila i mi-am pus pe fata, combinata cu apa. Am lasat-o sa se usuce si am clatit-o. Mi s-a parut ca arata super fatuca mea cred ca pentru prima data dupa multi ani. In schimb m-am dat pe la ochi cu ulei de ricin si m-am trezit cu niste ochi umflati ... de m-am speriat cand m-am uitat in oglinda. A mai patit cineva asa ceva de la uleiul de ricin?
Oricum, am sa incerc argila in cura de 7 zile. O mica observatie doar, simt ca ma strange un pic pielea pe obraji. Oare mi-o fi uscat pielea pe obraji? In rest nu am probleme. Si m-am dat cu crema de noapte aseara si azi dimineata.

Uleiul de ricin e prea gras pt. fata, si nici in jurul ochilor nu merge.
Pt. cine are un ten cu tendinte spre gras, trebuie sa foloseasca ulei cat mai light (gen samburi de struguri, jojoba, samburi de caisa), mie chiar si cel de migdale mi se pare ca lasa fata un pic uleioasa, eu am un ten mixt cu tendinte spre gras.

Masca cu argila simpla cu apa, strange un pic fata, daca nu ai pus putin ulei in ea, nu inseamna neaparat ca ai tenul uscat. Data viitoare pune in masca cu argila, cateva picaturi de zeama lamaie si o lingura de ulei, poate fi si de masline, si atunci nu o sa te mai stranga fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingeras2

La herpes eu dau cu unt de cocos si pana seara aproape ca dispare.Dupa ce dau cu untul,nu se mai simte mancarimea aceea interioara,aproape ca uit de el.

Ingeras, de unde iau untul ala de cocos? unde gasesc?

"Trust no one!"

Mergi la inceput