Regasiri (37)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
aelita spune:
ROXANA,pun pun poze.de cand zic
Dbunny,uite ce frig e :weekend.poze de duminica.
ce materiale ai luat pt cizmulite de craciun?? arata si mie.
as "manari" ceva si poate ma incanti.eu nustiu pe unde sa caut diverse..nu stiu ce
..as vrea as ao mercerie mare siintrand acolo sa imi vina idei .
nu am fost la warner park.noi stam prost cu timpul si eu singura cu doi nu ma duc nicaieri.
MIRONA ,verifica treaba cu debaraua si spune-le ca nu admiti asa ceva de-ar fi adevarat !!in caz ca neaga,sa se gandeasca de doua ori daca mai fac asa ceva,tine-le teoria psihologica,daca nu le zice nimeni nimic vor continua asa..
zici ca unii copii nu vorbesc,dar Kara nu e cea mai mica de acolo?ca ea inca nu are 3 ani si ar trebui sa fie acolo cu copii mai mari ,nu?e gradinita sau cresa?
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
carla2005 spune:
Am vazut ca scria cineva de engleza...si hop si eu sa va spun ca sunt tare multumita de doamna de engleza, nu stiu cum le capteaza atentia dar reuseste sa-i mobilizeze...Alex are cuvinte care in romana nu le pronunta bine...dar in engleza la spune foarte corect, in romana de la cifra 4 in colo le mai amesteca ...in engleza numara corect pana la 10 niciodata nu le zice pe sarite...plus ca ii invata poezioare scurte cu expresi uzuale am sa incercsa le scriu si aici ca mi se par super.
carla2005 spune:
La memoria mea de elefant si engleza de balta nu-mi aduc aminte decat o poezie...o sa ma uit azi la avizier pe fisele din urma de la engleza si le voi scrie si pe restul ( sper sa nu uit )
Good morning to you,
Good morning to you,
Good morning, good morning,
I am glad to see you! ( sper ca am scris corect... ca nu ma pricep)
si cand o spune o si traduce ...dar cuvant cu cuvant, ca pe mine ma buseste rasul, face:" Buna dimineata tie/ Buna dimineata tie....", exact cu intonatia profesoarei .
Lamuriti-ma ce e cu sigilatul maselelor ca ma depaseste....
Miro sa ne spui ce e cu debaraua, ma gandesc ca o fi un loc de pedeapsa ( bine fara sa-i bage acolo, sper)!
dayanara spune:
mirona, gradinita la care merge fata e e stat sau privata?
roxana 16+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
aelita mai ce frumos e la voi, cu copii nastrusnici in jur, frumosi de mama focului. Ce mare s-a facut Andres...si ce bine seamana cu Sofía! tu nu ai imbatranit asa-i?
pt cizmultite am luat Fieltro, la magazinuri de telas gasesti in jur de 3€ metrul(lat de 80), eu am luat juma de metru si rosu, si verde si alb si mov. Am luat o revista de La corte ingles, dar banuiesc c-o gasesti la orice chiosc, se numeste Kena La navidad si are o gramada de idei, materiale necesare, patrones, mod de lucru etc...www.google.es/imgres?imgurl=http://www.artesanum.com/upload/postal/1/8/3/bota_navidad-73648.jpg&imgrefurl=http://www.artesanum.com/artesania-bota_nadal-35941.html&usg=0NsEos9rgHv5Ik9GSdq0pq_AaU0=&h=400&w=300&sz=15&hl=es&start=81&tbnid=lkj3qG0muAC1xM:&tbnh=124&tbnw=93&prev=/images%3Fq%3Dfieltro%2Bnavidad%26ndsp%3D20%26hl%3Des%26sa%3DN%26start%3D80/" target="_blank"> asa ceva voi face, insa in loc de ursuleti si inimioare am luat snurulete aurii(la 0.25€/m), nasturei, ponponcitos, lentejuelas...
dayanara daca Dani ia ceva in mana in timp ce sta pe wc...ar cadea in buda
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
mayaione spune:
Aelita ce frumosi suuunt!!!! Chiar asa cald e la voi? Aici e un frig de mori, deja ma doare capul ca eu am iesit mai de primavara asa imbracata pe la cumparaturi.
Miro din ce povestesti eu nu as mai lasa copilul nicio clipa acolo, care e partea care te multumeste? Ca s-a acomodat? Gandeste-te mai mult la ce influente sunt asupra personalitatii ei, tu spui ca s-a schimbat in rau, nicidecum nu a evoluat. Cu ursuletul ne omoara transportul, cat dau pe el ii caut pe aici prin oras, asta daca nu se razgandeste pana la craciun si-mi zice altceva.
Dbunny m-ai facut sa rad la faza ca dani ar cadea in wc daca ia ceva in mana. Ana acasa prefera tot olita, ca sta cat vrea, fara sa stau si eu langa, asa pe wc ma tine langa ea. La gradi au numai wc si ii place dar sunt asa micute de copilasi.
F faina ideea cu 12 mamici lucrand la chestiute pt Craciun, ce te invidiez, mi-as dori si eu sa am cateva prietene si sa facem diverse, la noi inca e mentalitate comunista la muulte dintre mamici, noroc cu voi pe forum ca mai discutam una alta. Era fain sa stam toate aproape.
Ank Erica cum e?
dayanara spune:
dbunny, nu cade ca sta pe reductor si cu picioarele ridicate pe escalon , ca sa nu.i atarne , e foarte comod, eu nu l.am invatat la olita, direct la wc , si pipi tot la wc din picioare
roxana 16+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
aelita spune:
DBUNNY-Sofiei i-amluat reductor de wc,ca sa nu se mai tina,si se urca pe scara,un taburet d-ala de ikea.
se duce singura,se descurca si cu pantalonii.
sane arati cum ti.au iesit cizmele de craciun!!
poate ma incant si eu sa fac..
pai imbatranesc si eu,daca ei cresc
MAYA da,e cald,siazi am iesit panala 9 seara in tricou.lapranz te coci.
Sofia a facut la olita,dar tot facea si pe ea,o vreme acum cateva saptamani facea numai pe ea,se intorsese de tot,avem o luna de cand am scos suzeta,pana acum am lasat-o cu ea,tarziu de tot,dar era si Andres la mijloc...cu suzeta ,si il vedea.
asa ca luna asta,de necazul suzetei,mai ales ca il vedea pe el,incepuse sa faca pe ea zilnic,de 5 ori pe zi o schimbam,am zis ca morrrrrrr ,nu mai faceam fatza,spalam continuu pe jos,intindeam pe sarma cate 17 perechi de chiloti...Am luat reductor si imediat a refuzat olita,si a facut numai acolo cu mici incidente..dar dintr-odata putea ! dintr-o data se ducea singura fara sa mai spuna,spunea apoi.
in fine,am rezolvat problema,ca nu mai rezistam.
acum el e cu 4 masele de-odata.au iesit deja asa un colt alb la fiecare.dar e ciudat ca au iesit inaintea caninilor.
acum eu nu stiu daca vor mai iesi bine caninii,daca va fi loc suficient,ati mai auzit asa ceva????? Sofiei i-au iesit in ordine...
www.farnatur.com/images/1009.jpg" target="_blank">reductor wc
www.ikea.com/PIAimages/27903_PE083276_S4.jpg" target="_blank">scara ikea
reductorul e vreo 6 euro,si scara 1 euro si ceva..
reductoare sunt si mai bune,mai frumoase,mais cumpe,eu am luat din asta din carrefour,ca nu stiam sigur daca o sa il accepte.si a fost super !
eu m-am gandit sa fie ceva sa nu puna mana pe capac,chiar daca eu il frec zilnic,chiar daca ei amandoi s-au balacit cand erau mai mici in apa de la wc ,...ea baga in apa aia betisoare de urechi si isi dadea cu ele pe fatza...mi-a botezat laptopul cand avea un an cu peria de wc,o baga,o scotea si dadea pe laptopul lasat la baie,deschis,tastatura plutea...in baie numai apa,ea uda...
era ca popa cu botezul.
cate nu au facut !!!!!!!!!!!
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
mayaione spune:
Aelita si noi avem la fel, reductor si acelasi inaltator de la Ikea, dar tot trebuie sa stau langa ea si asta o uita Dzeu cand se aseaza si eu stau langa ea, mai bine o las pe olita, nu stau cu grija. Atata timp cat e obisnuita si cu wc, de ce nu. Adik in vizita sau in plimbari mergem la wc normal, bine o tin eu de sus ca nu am incredere s-o asez pe ele.
Ana pe la 1 an a stricat laptopul lui tati, am zis ca face asta infarct, avea toata munca lui acolo, fara backup, toata baza de date cu clienti etc. A dat Ana un pumn in tastatura si s-a innegrit. A fugit cu el la reparat, a venit acasa fericit, a mers o zi, a doua zi a mai bagat un pumn in acelasi loc, iarasi s-a innegrit si nu a mai putut fi reparat. A sarit procesorul si nu mai stiu ce, ca nu s-a mai putut face nimic.