Regasiri (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

tuturor!
Aelita ai niste copii superbi. sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei.
Tema cu dintii: eu ajung sa o spal seara cam la 2 zile din nefericire. Parca nu mai sunt albi ca laptele da nici galbeni nu sunt, nu au carii sau depuneri, dar...cei de sus sunt cam in fata. Cred ca de la nenorocita aia de suzeta de care nu reusim sa scapam, mai ales ca are David si dc zic ca ale ei au disparut le ia pe ale lui. Despre sigilat...habar nu am ce e aia. Citisem ceva anul trecut, dar am uitat.
Copchila mea nu a mai facut temperatura deloc, da treburile alea nu au trecut de tot si o dor, asa ca cu greu ii dau niste piure de fructe cu cereale (borcanele pt bebelusi), iaurt...si alte chestii usoare...Macar dc as putea sa o conving sa stea la badijonaje...
Si marchez o involutie: fata mea a inceput sa faca pipi noaptea in patut. Inainte se scula si cerea, dar acum Ma trezesc, o verific si e ...uda. Asa ca ma apuc sa fac ce nu am facut niciodata...o trezesc si o pun la olita.
Incerc sa intru mai tarziu.
X1000000000

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

nu am timp acum - am intrat scurt sa-i urez LA MULTI ANI!!!! lui Alex.
Mami ROANA - sa-ti traiasca voinicul si sa creasca mare si frumos. pozeeee ca nu mai stiu cat a crescut si mi-e dor de voi.

ce mai fac bolaviorii nostri?

revin mai tarziu (cand doarme printul) ca iar am ... sa va astern cearceafuri.

lucrusoare de vanzare - reduceri de pret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Multumesc mult Miro.

Da, astazi scumpicul meu face 3 anisori. Jur ca nu stiu cand au trecut. imediat merg cu tort la el la gradi si ii vor canta toti la multi ani (60 de copii) toata gradinita. cred ca o sa aibe niste emotii. apoi il luam acasa sa simta ca azi e ziua lui. Sambata mare chef si azi asa ceva prieteni care nu pot sambata.

Cadou i-am luat un mini chopper(un motor) adevarat dar in miniatura. adica merge cu benzina, cu cheie exact ca cel adevarat. cred ca va fi mut de emotie. promit sa pun poze. e mare. trimit acum pe mail cateva din prima zi de gradi. apoi pun si de la ziua lui.

Sunt fericita si emotionata.
Va pup pe tpate si va multumesc ca va ganditi la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

da, avem si noi reductor, dar nu prezinta interes, cand face la wc face fiindca-i ''mayor'' adica om mare si nu ne trebuie reductor. Eu il mai pun dar folosirea reductorului implica prezenta mea...El face unde-l pun, f rar cere expres la olita, varsa apoi continutul in wc si vrea sa clateasca olita cu apa de la bideu...sa vedeti ce face cu caca daca nu-s atenta dar intentia conteaza: sa meraga singur la wc ca doar e mare...

La Multi ani alex sa cresti mare, fericit si sanatos

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

La multi ani Alex!!! sa fi sanatos si fericit! Roana ai baiat mare nu gluma! Sa va bucurati de el si sa aveti parte de tot ce-i mai bun!
Feumoase surprize! Asteptam pozicile!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

LA MULTI ANI Alex, sa te faci mare si sa-ti bucuri parintii!

Roana, sa-ti traiasca baiatul, parca ieri erai cu burtica, mai tii minte? Si....te rog muuuult, spune si mie cat ai dat pe motor si de unde l-ati luat, ca suna foarte interesant, Calin e innebunit dupa motoare. Astept si pozele

Mirona, ai aflat care a fost faza cu debaraua? Imi povestea cineva zilele trecute de nepoata-sa, o are la gradi cu program prelungit si nu prea doarme la pranz, asa ca d-na educatoare a gasit de cuviinta sa ii puna scotch la gura copilului ca...sa nu-i trezeasca pe ceilalti Si asta se intampla la o gradinita particulara din Bucuresti, unde parintii dau si o gramada de bani. Si mama copilului s-a dus sa faca scandal, iar aia a zis ca nu-i adevarat, ca-i inventie de-a copilului, dar copilul stia ca ustura tare atunci cand i-a dat scotchul jos si n-avea de unde sa stie .

Maya, gata, esti pregatita cu ursii roz?

Ank, cum ii mai e Ericai?

Dbunny, ce-ai povestit tu cu profesorul ala se intampla pe vremea lui Ceausescu sau dupa?

Aelita, am vazut pozele. Seamana amandoi mult, nu stiu de ce dar ma gandeam ca-i diferenta mai mare de varsta intre ei, dar e doar 1 an si 4 luni, cred ca-i greu cu amandoi, dar e si mai interesant, iar cand vor fi putin mai mari va fi si mai bine, vei vedea.
Si slip in octombrie? Trimite putina caldura si aici, ca prea a venit frigul brusc .

In legatura cu spalatul pe dinti....va spuneam eu ca fii-miu are chef de spalat pe dinti la prima ora, la 6, se spala cum poate, la ora aia eu inca dormitez Il mai spal seara, dar destul de rar, nu intotdeauna are chef, plus ca el inca bea lapte din biberon cand il bag in pat, deci cam degeaba=l spal. I-a aparut ceva pe dintii din fata, a avut si Ana, dar acum nu poate fi vorba de stomatolog ptr ca nu stiu niciunul care sa lucreze in gura cuiva care alearga

Trimit si mai scriu ca mi-e frica sa nu se blocheze calc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

La Multi Ani! Alex ..dabea astept poze !

Fi-mea imi spune de acuma ca o sa duca tort la copii de la gradi si suc de parcatale ( cat ii turuie ei gura, cuvantul asta "portocale" nu reuseste sa-l zica corect) si or sa dea noroc cu paharele :D!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salut fetele

Vad ca nimeri in plin chef...
La multi ani, Alex! Roana, sa-ti traiasca flacaul, sa va bucurati de el.

Aelita, sunteti atat de frumosi... Ti-am bagat pozele la favorite sa ma mai uit la voi. Si cat este de cald la voi...

Ia-uite, voi deja va ganditi la Craciun...
Roxana, eu am niste prieteni a caror fata isi dorea tare mult Heelys, insa, tot din considerente financiare, parintii i-au luat alta marca, chinezesti parca la vreo 90 RON. Cica sunt foarte multumiti de ei, nu s-au rupt inca, ca si la Heelys trebuie sa ii protejezi sa nu mergi cu ei prin ploaie, namol, etc, din cauza ca se defecteaza roata (rugineste axul, se imbacseste, etc). Din cate am inteles se gasesc prin mai toate supermarket-urile.

Despre dinti: Iulia are de foarte mult timp cei doi dinti de sus un pic tocati. Cred ca de la ceaiul instant pe care i l-am dat cand era mica. In rest culoarea este normala, alte probleme nu sunt. De durut nu o dor, nu este complet strapuns smaltul. Noi avem o amica ortodont si cum o prindem o punem sa se uite la dintisorii ei (mai mult se intampla asta pe la chefuri de pitici ). Si pana acum a spus ca este OK. A zis sa o lasam asa, nu ne-a recomandat nici o acoperire (noi am intrebat-o in mod expres asta).
De spalat pe dinti, o spal dimineata: mai intai se spala ea, apoi o spal eu. Stiu ca e recomandat sa o spal mai degraba seara, dar daca o spal seara, sunt convinsa ca ne intindem mult, ii place bacealaaaaa...

Roxana si Dbunny, va rog frumos, o primiti si pe Iulia in clubul celor care darama tot. Ii sta mereu mintea sa faca prostiutze, se catzara pe mobila, nu are stare...
Ieri a bagat in gura o castana mica, asa ca aseara dupa ce s-a culcat i-am sortat castanele si le-am aruncat pe cele mititele.
Tot ieri, a luat un creion si a inceput sa il infiga in sezutul scaunului ei (cel pe care sta aici) si l-a facut praf

Aaaaa, mai era o tema cu cosmarurile. Eu nu le-as chema cosmaruri la ce am vazut la Iulia. Ea este foarte agitata noaptea cand o doare burtica din cauza ca are gaze, etc. Mai zice cate ceva in somn, insa nu am vazut sa se sperie de ceva in somn.
Chiar in perioada asta a fost mai agitata ca nu scapam de giardia. Si din cauza asta are gaze multe, iar aseara a facut un scaun moale. Pana acum am facut tratamente cu helmiflores, flagyl si zentel.
Acu vreau sa ii fac iarasi cu helmiflores si mai adaug si tinctura de propolis. Nu accepta sub nici o forma usturoi. Mai vedem...

Zilele astea m-am chinui sa indeplinesc tema cu pozele de la nunta. Si am reusit sa pun 3 poze. Cu ocazia asta am vazut cat de mult sunt unele persoane de schimbate (fizic). Si de aceea intentionez sa pun mai multe poze acolo, sa vada mai multi cunoscuti pozele.

Poze recente cu noi (pentru comparatie) gasiti la linkul de la semnatura.

Va pup pe toate

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Angi ce sa-ti zic? Tu esti slaba si acu asa ca ai ramas in forma, eu cel putin asa te vad in poze. Tineri si frumosi, rochita era simpla dar f draguta, imi place mult.
Ana azi nu a mancat mare lucru la gradinita, iar spre seara am fost la o petrecere si nici acolo nimic. O fi luat si asta giardia de pe la copii??? Ca pana ieri nu o oprea nimeni din mancat, rupea orice prindea, azi nimic. Ori e ceva trecator, ori e giardia, deja i-am recoltat caca, mai recoltez duminica si luni duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am fost inspirata sa trimit ultimul mesaj, ca incepusem sa scriu la altul si s-a blocat calculatorul. De la 2 pana la 7 cand am plecat, s-a blocat de 4 ori , pe sefi ii doare in spate, d-aia nu mai pot ei ca ne facem noi un car de nervi.

Angi, am vazut pozele, esti neschimbata, bravo tie. O primim in club si pe Iulia, bine-nteles

Maya, eu zic sa stai linistita, si Calin mai are cate o perioada cand nu mananca mai nimic, dar nu mai ma agit, atata timp cat e vioi si nu are altceva.

Nu stiu ce vroiam sa mai scriu, fug in pat ca de-abia mai vad tastele.

Mergi la inceput