Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (122)
Raspunsuri - Pagina 17
floricik spune:
Ne-am trezit si noi la 12 dar am citit din urma.
Simina ai grija de tine.
Iti tin pumnii sa fie totul bine. Ma bucur ca esti calma .As vrea sa fiu si eu asa 
Raluci ce-ti mai face baiatul? Mai asteptam vesti de la tine despre Simina.
Ramonika si fata mea e lenesa si nu s-a intors inca . Eu tot mai sper...la mine sta transversal, cum e si bebe la Stephy.
Lumi cum sa nu miste din picioruse?
Eu zic sa stai linistita. Cred ca nu stii tu exact unde le are ca ei se mai foiesc.![]()
Eu am o leneee ceva de speriat. Imi fac curaj sa cobor sa iau paine. 
31+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
Ramonika spune:
monis - am intrebat si eu daca pot face ceva cu lichidul amniotic (m-am gandit si eu logic sa beau mai multa apa
), insa ea mi-a zis ca n-am ce face...
plus ca ii tot dadea ca daca bebe nu se intoarce, n-are rost sa riscam bla bla. inteleg si eu asta, insa parca prea ii tragea cu cezariana. ma rog, deocamdata n-am ce face, astept sa se faca voia Domnului. ![]()
simina - ai grija de tine. sper ca era pipi si nu altceva. 
simonette - mult curaj si liniste sufleteasca iti doresc. 
Lumi - daca ai asa multe contractii, mai bine suna doctorul si du-te la un control scurt direct la spital. better safe than sorry, nu? 
tiusca - inca n-am experimentat asa ceva, deci nush ce sa zic. ![]()
tiusca spune:
Lumi-Richard-m-ai facut sa rad ca sagetile lui Annabele si cu faptul ca nu-i simti picioarele.Eu la prima sarcina habar n-aveam din ce misca bebe,dar eram fericita ca-l simt miscandu-se.In alta ordine de idei cred ca e tare normal sa simtim tot ce simtim in trimestrul III.Sarcina e avansata,bebe isi face loc pe acolo,uterul se pregateste prin contractii....Eu zic ca ar fi ciudat sa ne simtim bine.
Nici linistite nu putem sa stam ,dar nici sa ne panicam nu e bine....
shtephy spune:
Lumi eu cred ca este exclus sa nu isi miste piciorusele.
Ai grija de tine,cred ca sunt cam multe contractii dar daca sunt nedureroase poate sa fie ok.Stai totusi intinsa in pat.

Ai papat praji?
Si in Bv e o super cofe,Vatra Ardealului si am vizitat-o si eu ieri
.Ce bine a fost
.
Nu mai zic ca mi-am facut si pofta de must ca prea tanjeam si dupa el
.
Monis o contractie probabil ca nu inseamna nimic.Tin pumnii oricum sa nu se repete
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
tiusca spune:
Am vazut ca e un subiect tare discutat cel in ceea ce priveste ce mai cumparam ptr.bebe.Ma surpinde ca voi deja cumparati ptr.colici,ptr.gaze.De ce nu asteptati prima vizita a pediatrului?Sunt sigura ca el e mult mai in tema cu ce este bun pe piata si daca este cazul sa cumparati ceva ptr.colici.Eu personal am observat la primul bebe ca nimic ,dar absolut nimic nu a mers la "colicii"lui bebe.Era simplu de observat ca pe el il apuca "durerea de burtica"numai seara.Tarziu m-am prins ca nu erau de la colici tipetele lui ,ci de la oboseala acumulata de peste zi.Insa eu citisem pe net ca bebe are colici,si numai asta mi-a ramas in cap.Observati-l pe micut si d'abia atunci cumparati sau nu ce va trebuie.E pacat de banii cheltuiti.Ei pot fi utilizati in alte scopuri.La fel si cu biberoanele.Nu se stie daca veti avea nevoie de ele si sunt sigura ca daca aveti nevoie de ele aveti pe cine trimite sa cumpere,chiar daca sunt cu BPA sau fara...habar n-am ce-i asta cu toate ca am citi de "nspe"mii de ori.Clar la primul bebe nu auzisem de asta si nici de "parabeni".
Sper ca nu v-am stresat prea tare dar va impartasesc si eu ce am simtit la prima sarcina.
simina_kin spune:
Am revenit
...va 
pe toate pentru sustinere
Am mancat sarmale (n-am mai apucat MBS ca s-a racit mamaliga intre timp
).
Dupa cum va zis si Ralu am vb cu doctorul, a zis ca-i posibil sa m-i se fi rupt apa, i-am zis ca s-au uscat pantalonii si nu au miros pe pipi si a zis "aha..e clar", la 3 vine la cabinet si ma asteapta, daca apar contractiile intre timp sa-l sun.
Deocamdata sunt ok..n-am nimic doar ca-mi curge lichid in continuu..mi-am pus tampon ca nu se mai poate.Intre timp am mai pierdut niste chestie gelatinoasa care nu poate fi altceva decat vestitul dop![]()
Mama face 13-14 prin casa , sotul a zis ca vine acasa
...eu stau lungita in pat..nu stiu cum naiba se face ca astia sunt agitati iar eu sunt atat de calma

34+ cu
Maya Andreea
AMR MAX. 6 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Andrecluj spune:
Simina bafta multa, sa fie asa cum iti doresti tu! Sa nu ne lasi fara vesti si felicitari pentru calm.
31+
Chiara Ada
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Am revenit ![]() pe toate pentru sustinere![]() Am mancat sarmale (n-am mai apucat MBS ca s-a racit mamaliga intre timp Dupa cum va zis si Ralu am vb cu doctorul, a zis ca-i posibil sa m-i se fi rupt apa, i-am zis ca s-au uscat pantalonii si nu au miros pe pipi si a zis "aha..e clar", la 3 vine la cabinet si ma asteapta, daca apar contractiile intre timp sa-l sun. Deocamdata sunt ok..n-am nimic doar ca-mi curge lichid in continuu..mi-am pus tampon ca nu se mai poate.Intre timp am mai pierdut niste chestie gelatinoasa care nu poate fi altceva decat vestitul dop Mama face 13-14 prin casa , sotul a zis ca vine acasa ![]() ![]() ![]() 34+ cu Maya AndreeaAMR MAX. 6 SAPTAMANI bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
e foarte important ca esti calma.
Am tot sperat ca e o alarma falsa dar se pare ca micuta e grabita sa te cunoasca.
Va tin pumnii si ma gandesc la voi si astept multe vesti bune.Sper sa ne poti transmite ce zice medicul.

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+
rgagapie spune:
Buna fetelor,
Am revenit si eu
, la dr. numai maine merg k am fost plecata la tara la un parastas trebuia sa plec viner, dar iubi meu si-a luat liber asa k am plecat d joi. D vreo 2 ore ma tot chinui sa va citesc, dar ink nu am ajuns la zi..
, unde mai pui k netu nu prea mere.
Felicitatii pentru Miany75 si RamonaD,
park baietii nu se grabeau asa.
Imi cer scuze 

pentru k v-am ingrijorat.
Ma duc sa cetesc si revin 

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+32
Maya Paula
AMR 8 SAPTAMANI !!!!!!!!
Flavours spune:
e prima oara cand intru aici... eu sunt programata sa nasc pe 9 nov... dar tot citind m-am panicat rau... eu nu am cumparat inca nimic in afara de o pereche de sosete cu ursuleti pt bebic
si un aparat foto care inca nu a ajuns...
cred ca fug la mall sa imi cumpar pijama si ce o mai trebui... sunt in sapt 35... dar vad ca se poate si mai repejor...