Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (122)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

many-bani - fii cuminte si nu te prabusi acum, la final. mai ai foarte putin si o sa-ti tii comoara in brate. trebuie sa fii puternica pana la sfarsit, haide, ca se poate.

Multumesc mult

34 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Fetele, nu stiu voi, dar eu una cred ca-mi fac saptamana asta bagajul de spital.....ca ma cuprinde panica daca vad ca asa grabiti sunt unii sa vina pe lume....eu abia miercuri implinesc 34 de saptamani....

33+ cu pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Simina tin pumnii sa fie totul bine,sa fie doar o alarma falsa.Ma voi gandi la voi si abia astept vesti bune.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Tiusca - sper ca acum esti mai bine... si ca au trecut contractiile...
Shtephy - si eu imi tot zic ca se poate mai rau.... am avut un soi de contractie noua aseara, localizata in alta parte decat cele obisnuite, mai lunga (si usor-usor dureroasa)... si un bebelus extrem de activ... mai mult de o ora ... si acum de dimineata daca a stat juma de ora locului... nu stiu cum de e asa saltaret...
s_alinutza - sanatate
RamonaC - mercic de pontul la listuta, am cam finalizat-o... acuma nu stiu in ce s-o pun
many_bani - ma bucur ca esti mai bine, sa stii ca soarele e esential pt starea de bine
Ramonika - ma bucur ca ai vesti bune de la echo... cat despre restul... baga mare pe net ca sunt pozitii / solutii (mai ales sportiva cum esti tu) de intors natural bebelusul... si ai intrebat ce poti face sa-ti cresti cantitatea de lichid? inafara de baut apa ca la balamuc?

monis 35
cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

siminelu'...baga si niste zacusca langa MBS-ul ala...ca merge..am experiemntat je aseara ...hai, cumintica si ai grija!
la orice mica modificare...jap, tilifon la doctorel!
[pup

krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Simonette draga mea,te vad mai optimista,ma bucur tare mult.Sunt sigura ca veti fi bine.Ma gandesc mereu la voi. pentru tine si prichindeii tai iubiti.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Nu stiu cum sunteti voi,dar sa stiti ca mie mi se intampla din ce in ce mai des sa stranut si sa nu-mi mai pot controla muschii de jos.Asa ca din ce in ce mai des scap cate o picatuta pe chiloti.Dar intotdeauna am vazut ca e galbuie culoarea,deci e pipi.Eu tocmai d'aia nu port chiloti negri in perioada asta ca nu pot observa ce si cum.
Simina nu pot sa-ti urez decat bafta.Mie cand mi s-a rupt apa la prima nastere a curs exact ca in filme,muuuult.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani
Multumesc mult , azi sunt un pic mai bine
34 + Vlad

Bravo,ma bucur mult.Asa sa fii zi de zi
O poza cu tine nu ne arati si noua sa te cunoastem?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Simina, sa auzim de bine.

Multa sanatate la toate fetele si bebeilor vostrii.

------------------------
35+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna,fetelor!

M-au luat emotiile rau cand am citit ce se intampla cu Simina,mai ales ca in ultimele 2 zile am avut f multe contractii....

Sper ca Simina ne va da vesti bune curand si totul a fost o alarma falsa. Daca Maya se grabeste, sa vina sanatoasa, e bine dezvoltata si totul va fi bine!

Acum,despre contractiile mele....alaltaieri am avut vreo 16 intr-o ora....oare e de rau? Aseara,pe langa contractii,mai aveam si dureri jos,in/la ovare....plus ca simteam ca niste...sageti in vagin(poate tragea Annabelle cu arcul)

Alta nedumerire pe care o am,va rog mult,daca simte careva la fel,sa-mi spuneti....Tot vorbiti ca da bb din picioare. Eu nu ii simt picioarele(sau nu prea)....la mine da mai mult din fundulet...o dau in paranoia de acum,daca nu-si poate misca picioarele??????

Lumi 34+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput