Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (122)
Raspunsuri - Pagina 16
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika many-bani - fii cuminte si nu te prabusi acum, la final. mai ai foarte putin si o sa-ti tii comoara in brate. trebuie sa fii puternica pana la sfarsit, haide, ca se poate. ![]() |
Multumesc mult

34 +
Vlad
s_alinutza spune:
Fetele, nu stiu voi, dar eu una cred ca-mi fac saptamana asta bagajul de spital.....ca ma cuprinde panica daca vad ca asa grabiti sunt unii
sa vina pe lume....eu abia miercuri implinesc 34 de saptamani....
33+ cu
pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
shtephy spune:
Simina tin pumnii sa fie totul bine,sa fie doar o alarma falsa.Ma voi gandi la voi si abia astept vesti bune.

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
monis5 spune:
Tiusca - sper ca acum esti mai bine... si ca au trecut contractiile... 
Shtephy - si eu imi tot zic ca se poate mai rau.... am avut un soi de contractie noua aseara, localizata in alta parte decat cele obisnuite, mai lunga (si usor-usor dureroasa)... si un bebelus extrem de activ... mai mult de o ora
... si acum de dimineata daca a stat juma de ora locului... nu stiu cum de e asa saltaret...
s_alinutza - sanatate 
RamonaC - mercic de pontul la listuta, am cam finalizat-o... acuma nu stiu in ce s-o pun

many_bani - ma bucur ca esti mai bine, sa stii ca soarele e esential pt starea de bine 
Ramonika - ma bucur ca ai vesti bune de la echo... cat despre restul... baga mare pe net ca sunt pozitii / solutii (mai ales sportiva cum esti tu) de intors natural bebelusul... si ai intrebat ce poti face sa-ti cresti cantitatea de lichid? inafara de baut apa ca la balamuc?
monis
35
cu poze noi
krelia spune:
siminelu'...baga si niste zacusca langa MBS-ul ala...ca merge..am experiemntat je aseara
...hai, cumintica si ai grija!
la orice mica modificare...jap, tilifon la doctorel!
[pup
krelia
34+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
shtephy spune:
Simonette draga mea,te vad mai optimista,ma bucur tare mult.Sunt sigura ca veti fi bine
.Ma gandesc mereu la voi.
pentru tine si prichindeii tai iubiti.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
tiusca spune:
Nu stiu cum sunteti voi,dar sa stiti ca mie mi se intampla din ce in ce mai des sa stranut si sa nu-mi mai pot controla muschii de jos.Asa ca din ce in ce mai des scap cate o picatuta pe chiloti.Dar intotdeauna am vazut ca e galbuie culoarea,deci e pipi.Eu tocmai d'aia nu port chiloti negri in perioada asta ca nu pot observa ce si cum.
Simina nu pot sa-ti urez decat bafta.Mie cand mi s-a rupt apa la prima nastere a curs exact ca in filme,muuuult.
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui many_bani Multumesc mult , azi sunt un pic mai bine 34 + Vlad |
Bravo,ma bucur mult.Asa sa fii zi de zi

O poza cu tine nu ne arati si noua sa te cunoastem?

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+
dana n. spune:
Salutare!
Simina, sa auzim de bine.
Multa sanatate la toate fetele si bebeilor vostrii.
------------------------
35+
David
Albume foto
Lumi_Richard spune:
Buna,fetelor!
M-au luat emotiile rau cand am citit ce se intampla cu Simina,mai ales ca in ultimele 2 zile am avut f multe contractii....
Sper ca Simina ne va da vesti bune curand si totul a fost o alarma falsa. Daca Maya se grabeste, sa vina sanatoasa, e bine dezvoltata si totul va fi bine!
Acum,despre contractiile mele....alaltaieri am avut vreo 16 intr-o ora....oare e de rau? Aseara,pe langa contractii,mai aveam si dureri jos,in/la ovare....plus ca simteam ca niste...sageti in vagin(poate tragea Annabelle cu arcul
)
Alta nedumerire pe care o am,va rog mult,daca simte careva la fel,sa-mi spuneti....Tot vorbiti ca da bb din picioare. Eu nu ii simt picioarele(sau nu prea)....la mine da mai mult din fundulet...o dau in paranoia de acum,daca nu-si poate misca picioarele??????
Lumi
34+ cu
Alexa Annabelle Denise