Colectia de toamna-iarna 2005 (249)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mihaela , fac un curs de operator calculatoare. Pacat ca nu au fost seriosi cei de la circ, una pe afis...alta in arena

Meems , va admir pe voi - tu si Ina ca dati copii la multe activitati extra gen inot, muzica, etc. Bravo voua



Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)


Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil


Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen dupa un week-end in familion! Dap, primul de acest gen pe anul asta (in afara de concediu si episodul cu buni a mea).

Delia, super trista veste ne dai; oare chiar nu mai exista nicio speranta?Oricum, multa putere iti doresc! Eu una sunt convinsa ca te vei descurca doar tu cu fetele. Daca nu o persoana puternica asa cum esti tu..atunci cine?

Lavi - gata? Reparata integral burtica nataliceasca?

Anda77- cum mai e Nic?




Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah


There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

multumesc ca va interesati, abia dupa-masa avem vesti cu nic, analiza urinei nu a aratat nimic. dupa-masa (ca dimineata e greva) ne mai vede alt dr.


mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Neatza,

Ma pregatesc sa merg sa/mi depun actele pentru indemnizatie copil...sper ca nu sunt astia de la primarie in greva si sa nu mi le primeasca ca fac cu nervii ,mai ales ca umblu pe drumuri de cateva zile ca mi se tot gresesc acte...In fine sper azi sa fiu victorioasa si sa reusesc sa le depun...

Mihaela..pacat de banii dati,dar mai ales de dezamagirea lui Maya...spera si ea sa vada animale mai exotice..Noi am patit/0 la mare anul trecut cand am fost era afis mare cu expozitie de pesti pirania si afisul arata de zici ca cine stie cate exemplare sunt..am dat bani destul de multi si cand colo vreo 10 exemplare de pirania rapcigoase...

Lavisuper ca ai la cine apela in momente din astea,eu daca nu o aveam pe maica/mea cu mine zau ca o luam pe aratura...

Fetelor vreau sa schimb storcatorul de fructe..il am de mult pe asta si face un zgomot ca toti dracii..si chiar nu suntem hotarati ce sa luam...Ca am auzit tot de storcatoare care dupa 200 sau 300 de ml de suc trebuie curatita sita si altele..Pe mine ma intereseaza unul care sa fie relativ usor de spalat( sa nu aiba multe piese de luat afara) si sa stoarca relativ mult o data...Voi de care aveti? Pls help me ca sunt chiar in impas.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Dragi fete scumpe!

Multumesc din suflet pentru mesaje, sms-uri, mesaje private aici, incercari de a ma suna.

Imi cer scuze ca nu am apucat sa va raspund nominal,chiar nu am avut cum.

Dupa ce am postat am mai discutat cu tati, apoi am mai cugetat, iar seara am facut o sedinta de familie cu mama, si vara-mea si sotul (adica nasii nostri), fara el.

Dupa nenumarate discutii si sticle de vin, m-am mai calmat si eu, m-au convins sa stau o vreme in standby, sa vad ce se intampla, daca se aduna dupa socul cu pb la firma, ca nu e un sot si tata rau (si chiar nu e, in general) si apoi sa vad ce fac.

Dl. sot a uitat ca-si cauta chirie, ca l-am vanturat din casa si e senin si nici prin cap nu-i trece sa plece, ba-i arde de amor si tandrete. Desigur ca fetele sunt pe locul 1, iar ele il adora, efectiv. Asa ca mai stau o perioada asa, incerc sa mai las de la mine.

Insa e greu ca o persoana ordonata si organizata ca mine sa tot stranga dupa altii, sa incerce sa faca un program de mese, familie etc. cand celalalt un plutitor in stratosfera, crescut alandala de un tata singur si batut in cap. Ar trebui sa inteleg ca nu pot schimba multe lucruri, insa mi-e greu pt. ca sunt si eu capatzanoasa nevoie-mare, recunosc asta.

Cat despre a ma descurca in situatia actuala singura cu casa si fetele, mi-e absolut imposibil. Si asa avem de platit datorii de onoare, rate si cheltuieli ale casei, ne-am "sinucide" financiar de tot fiecare pe drumul lui. Nu ca asta m-ar impedica sa ma despart definitiv, dar e totusi un mare pas pe care oricum n-ar fi momentul sa-l fac. Si deh.... ne iubeste, asta nu pot contesta orice ar fi. Numai de s-ar trezi la realitate, si totul ar fi ok.

Poate sunt cum dezlanata dar sunt obosita si intr-o stare de calm de nedescris, asa ca ma adun si eu cumva.

Va pup pe toate si va multumesc din suflet pentru gandurile bune si incurajarile date .

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

O-ho, Ripley, welcome to our World, plutitori in stratosfera sunt 90% dintre barbati. Prietena mea cea mai buna e cu prietenul ei din '95 si nu se hotaraste sa se marite din acest motiv. Locuiesc impreuna de vreo 10 ani
Eu tot o incurajez si consolez ca pluteala e caracteristica sexului masculin in majoritate, ca majoritatea cand ajung acasa seara dau drumul la TV in timp ce "ea" roboteste prin casa, ca majoritatea tipa din dus dupa haine curate, ca trebuie sa le aduci aminte de ziua de nastere a propriilor lui parinti, ca daca ii trimiti la supermarket sau la piata fara lista iese dezastru, ca nu observa cand se termina nimic prin casa, samd.
Ideea e ca daca omul e moralmente bun si exista dragoste si respect de ambele parti trebuie sa mai treci peste de-astea si sa mai reformezi ce poti, pe ici pe colo.

Bafta multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Da da, de acord cu Lavi si Delia. Toti is niste habauci, cu capul in nori si dezinteresati de multe ori de problemele casei. Cumva traiesc intr-o lume paralela. E de datoria noastra pana al urma sa-i responsabilizam si sa-i aducem pe o linie d eplutire care sa ne convina.

Delia, ma bucur ca post-consiliu de familion extins ti-ai recapatat speranta si vezi o tzara de lumina la capatul tunelului. Cred ca cheia ramanerii intr-o relatie e sa-ti amintesti ca nimeni nu e perfect si ca fiecare om are punctele sale bune si rele. Important e ca sa dea cu plus la contabilizarea lor.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah


There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Pe mine ma scoate din sarite stilul lui total dezorganizat, de la munca in viata personala. E repezit cu cate o idee, nu judeca, se arunca, nu asculta de altii si apoi o face de oaie si imi da dreptate. Multumesc frumos, e tardiv!

Nu poti face totdeauna ce vrei, cand ai familie si copii te aduni si cugeti la familie si apoi te avanti in diverse. Nu ti se scoala sa mergi cu masina la spalat duminica la 2 dupa ce nevasta gateste si se strofoaca, nu te iei si pleci sa te racoresti daca ti se spune ceva ce nu-ti convine si nu raspunzi la telefon, te inchizi in birou si Dzeu cu mila, nu strigi ca apoi sa vii sa pupi doar pt ca ai tu nervi in momentul X. Adica ce dracu, eu n-as tipa de sa-mi sara plamanii? Dar ce folos? E drept ca si eu am un stil de-a arunca "pastile" pe ton calm de nu-i drept.

El face cumparaturi....cu maaare placere, il trimiti cu 3 sarcini si vine cu portbagajul plin dupa 5 ore.... numai ca e criza si nu e cazul de luat chestii care nu ne trebuie neaparat. Eu inteleg ca a avut o copilarie mai saraca si vrea sa ne ofere ce e mai bun, dar cand vezi ca-ti merge prost te opresti si spui ca nu e ok, nu o tii tot asa pana vine tavalugul de la finante peste tine.

De aia zic ca nu e un om rau, nici vorba, insa cand ai aproape 40 si raspunderi majore, nu te comporti ca un flacau necopt de 20.

El m-a ajutat enorm cu fetele pana anul trecut cand s-a implicat tot mai mult cu firma pt. ca a avut o perioada fte buna. Dar 2 copii mici necesita mai multa atentie decat unul, si uneori nu poti ca mama sa le faci pe toate iar el sa apara la baita de seara si la cina. In condtiile in care biroul lui e la demisolul casei. Si nici eu nu vin fresh dupa birou, dupa ani de zile fara concediu, fara timp pentru mine. Mai ales ca am incercat sa fie tot timpul ordine, mancare facuta, conserve, bunataturi, armonie, dar pentru toate astea e nevoie de ajutor (adica sa iasa cu fetele sa pot termina toate cele inainte de miezul noptii) si de putina relaxare si pentru mine.

Noah, cam astea sunt plangerile mele majore, nu ca ar bea, ar insela sau ar fii violent, nici vorba. Dar are deficiente de cooperare si responsabilitate de zapaceala care ma scot din toti pepenii. Mai are si un idiot de prieten/colaborator (l-a avut, sper, de fapt) care l-a intors cum a vrut el din condei si pe care eu l-am detestat din prima clipa. Acum dupa 3 ani mi se da dreptate, dar cand mi-am scos plamanii spunandu-i ca ala e un ticalos versat, a zis ca e baiat bun numa ca se baga in tot felul. L'a "ajutat" ala de n-am mai putut de bine. Daca as fi o tampita, as intelege sa nu ma bage in seama cand ii zic ceva, dar uite ca intamplator imi umbla mintea mai clar si rapid decat lui si putea evita niste chestii daca ma asculta.

Pfuai, iar ma pornesc, da' voi intelegeti ca trebe sa ma racoresc putin dupa 2 zile de weekend in familie
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Salutare! Suntem ok, am fost prinsa cu diverse in ultimele zile, ziceam sa nu ma dati disparuta de tot (Alexandrina ).

Am citit cu intarziere dar si cu mare soc mesajul initial al lui Ripley si ... m-am blocat, pe mine una m-a uimit fff tare. Drept care ma si bucur ff mult sa aud ca lucrurile nu sunt asa de negre. Ripley , sper sa ajungeti la ganduri mai senine si la un compromis bun pentru ambele parti, din ce scrii in ultimul mesaj nu prea apar motive valabile. Voi stiti mai bine cum stau lucrurile. Eu acolo vad doar multe, multe frustrari ale tale si greutatea imensa pe care tu o duci in spate in fiecare zi. Iar de partea incriminata ar fi socul cu business-ul (chestiune care pentru barbati mai ales e vitala). Nu pot decat sa va doresc multa putere amanduora, sa ajungeti sa va sprijinit in mod real unul pe celalalt incat sa va depasiti problemele.
Edit: uite ca am postat cam deodata... Raman la ideea mea: e musai compromisul, oamenii nu se pot schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mai Delia, tu ce faci? Il descrii pe Adila? Phiiii, da' tare bine-l cunosti...
Amu serios, daca nu bea-inseala-umbla brambura-va iubeste, deja ai suficient de multe motive sa lupti pentru a mentine casnicia.


Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah


There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput