Trombofilia o cauza a infertilitatii - 14 -
Raspunsuri - Pagina 18
dezamagita spune:
Sincera sa fiu nu as incerca de capul meu sa fac gonalF, nu sunt pers care se trateaza dupa ureche sau din auzite...prin urmare, o sa-l sun sau o sa trec maine pe la el sa discut problema. Din cate tin minte, el spunea ca e mai bun decat Ovitrelle, e mai sigur - in privinta reactiilor adverse (care or fi) - in sensul ca sunt reduse, bine - nu inexistente.
Plus ca iau acum branca ursului, care si asta stimuleaza, acum chiar sunt dezamagita, mai bine zis confuza...ca nu mai stiu ce sa mai fac
goggy spune:
Vad ca esti dezamagita
....scuze, asa sunt io, imi arde de glume..
Nici eu nu cred ca ar trebui sa faci stimularea de capul tau. Care e problema la tine de fapt? Cati ani ai?
dezamagita spune:
fac 33 in noiembrie
am 2 sarcini oprite in evolutie (6 si 8 s), un singur ovar si MTHFR 677 heterozigot si cred ca schimb doctorul ca m-a lasat in ceata:D, nu mai am rabdare...offf
Am comandat Maca, fiind naturiste nu au ce rau sa-mi faca...iar cu GonalF mai astept - am de gand sa schimb doctorul.
tu ce probleme ai?
Pe maine, plec la celalalt loc de munca, zi faina
oanap99 spune:
buna seara si bine v-am gasit
m-ati intrebat ce anticorpi am facut: anticardiolipidici, antifosfolipidici, anti ADN dublu catenar si mitocondrial,
Looana spune:
Salutare la fete!![]()
Vad ca in ultimile zile au aparut fete noi ,eu le urez bun venit ,sa-si gaseasca fiecare cauza si o sedere cit mai scurta pe aici.
Miki ziceai de un gel Pre-Seed ,eu azi l-am comandat si maine il am deja...nu stiu din ce zi se foloseste inainte de vovulatiev cu cite zile....daca stii te rog spune-mi.Nu e scump costa 19 € si ceva centi.Am cauta pe net utilizarea lui dar nu am gasit decit pe forum nemtesc am gasit despre el ca e bun adica au fost persoane pe care le-a ajutat si sunt acuma cu bb.
Am mai intrebat de Avalon si Profa ce fac ca nu vad nimica de ele,sper ca sunt bine si ne v-or scrie din cind au timp...eu le doresc din tot sufletul numai bine.
Miki vin in tara joi si stau citeva zile ,ai nevoie de ceva de aici de la farmacie????
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Creatza11 spune:
buna seara fetelor si bun venit celor noi
. Azi am fost la Synevo si mi-au recoltat sange pt profilul trombofilie ereditaraII. Vestea oarecum proasta este ca imi vor da rez dupa 2 noiembrie.Sper sa n-o iau rana pana atunci....am mari sperante ca-mi vor gasi ceva aiurea acolo...undeva...oriune.
oanap99 spune:
creata imi pare rau
dar exista cazuri in care nu se gaseste cauza
ei fac analize pt mutatiile cele mai frecvente deci se poate sa nu se gaseasca ce ai
Creatza11 spune:
oriunde...vroiam sa zic. scuze fetelor pt litere lipsa dar de vina e tastatura asta..of
miki-miki spune:
Fetelor
va rog frumos , puneti-va la semnatura balariile, dc ati avut sarcini oprite din ev si cum au fost obtinute (natural sau FIV/IA) Va rog sa faceti asta pt ca va incurc si-mi e mult mai usor atat mie cat si celorlalte fete sa va urmareasca evolutia. Eu de multe ori uit sa va trec in listuta 
Dc scrieti la alte sub si nu doriti sa vi se afiseze semnatura nu bifati inainte de a trimite mesajul "afiseaza semnatura"
Acum tb sa ma intorc sa citesc din nou pt ca va facui varza
, avem fete noi : o Danubia
, o Creatza
, o Dezamagita
, o Oana
... si parca atat. ![]()
Goggy multumesc
, e bine cand mai intra si altcineva cu sfaturi.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)