Trombofilia o cauza a infertilitatii - 14 -
Raspunsuri - Pagina 14
miki-miki spune:
Guzelnico
am sa fac modif pe prima pag.
Ioana
durerile de cap pot avea o legatura cu coag sangelui, ai rude cu pb de trombofilie? AVC, embolie pulmonara, infract, TVP? Dc da posibil sa ai vre-o mutatie.
Edit: Poti face anal genetice MTHFR, FVL, Mutatia protrombinica chiar dc iei vitamine, nu sunt influentate de vitamine. Doar homocisteina e influentata si posibil prot S(asta nu se face dc esti la menstruatie).
PS Fetelor, care mai bagati un vot sa scapam de cifra 13
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
miki-miki spune:
Creatza
e bine ca ramai asa repede gravi, hai sa vedem cum ies mutatiile la Synevo. Si cariotipul tb facut dar e cam scumpicel, poate iti zic fetele unde e mai rentabil in Buc.
DOAMNE AJUTA!
miki-miki spune:
Ada29 
multumim pt vot, ne-ai scapt de cifra 13
DOAMNE AJUTA!
lavinia78 spune:
Creatza11 noi am facut cariotipul din sange in august la genetic lab si a fost 450 lei de persoana. Am schimbat ginecologul si acesta a considerat cariotipul din produsul de conceptie nerelevant ... Din cate am studiat eu inainte de a face analiza ei ar fi cei mai fieftini pe piata din bucuresti. Daca vrei sa iti dau datele lor de contact spune-mi. 
MTHFR - C677T heterozigot + Lupus anticoagulant + Tiroidita Hashimoto
miki-miki spune:
Profa
pe la noi nu mai vii? Ce mai faci??
Uite am gasit un gel pt lubrifierea vaginului www.sanatatesexuala.ro/produs.php?nume=Proseed" target="_blank"> aici. O prietena din Canada mi-a spus ca i-a fost rec de dr ei, cica ajuta gigeii sa fuga mai repede.
DOAMNE AJUTA!
Creatza11 spune:
miki ai idee in cat timp da rez la Synevo daca fac profilul de 690 ron? da toate rez odata sau pe rand?
Creatza11 spune:
lavinia78 am aflat si eu de genetic lab dar acum e 500/pers.M-am interesat la Parhon si am inteles ca ar fi 250/pers acolo. mi-am facut o pogramare pt 27 luna asta. Sincer mi-e cam frica de analiza asta .... e singura care imi doresc sa iasa bine neaparat.
goggy spune:
Creatza, nu te mai stresa inutil. Chiar daca iese ceva modificat in privinta cariotipului, tot exista solutii.
Tot Parhon vroiam sa-ti propun si eu, sunt cei mai ieftini. Rezultatele pentru trombofilie ies cam in 2-3 sapt si vin toate odata. Dureaza mai mult pentru ca sunt trimise in Germania.
Ioanatugs spune:
Miki am facut deja proteinele C, S si homocisteina in doua locuri, asa ca nu le mai repet. Eu vreau sa fac acum doar mutatiile la Synevo, oare se pot face separat, fara alte analize?? La Fundeni m-au chemat oricum dupa 6 saptamani sa repet analizele si mi-a zis ca o sa-mi spuna atunci si cum e homocisteina( asta nu era gata ). Nu am pe nimeni in familie cu prombleme de trombofilie.
Creatza multumesc de urare!
Poate data viitoare la o noua Odisee sa fie una fericita pentru 9 luni pentru toate.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu
guzelnico spune:
Miki, multumesc pt actualizarea prezentarii. 
Acum 10 min am primit confirmarea de la dr.: sambata- laparoscopie pentru clemarea trompei stangi sau a ambelor, daca e cazul.
Voi veni in tara maine si vineri deja ma intorc.
Sper totusi sa am timp pentru:
- repetarea analizelor de biologie moleculara pt mutatii
- efectuarea urmatoarelor: Imunoglobulina G (IcG), Anticoagulant lupic, Anticorpi anticardiolipinici IgC, Glicoproteina anti-beta 2, Anticorpi anti-cHSP, analize care nu mi-au fost recomandate niciodata (dar vreau sa fiu eu impacata)
Intrebari:
1. Mai sunt valabile cele 2 pachete de la Synevo?
2. Este necesara vreo programare?
3. Analizele se fac doar pe baza de trimitere?
4. Rezultatele le pot primi pe fax/ mail?