Trombofilia o cauza a infertilitatii - 14 -
Raspunsuri - Pagina 13
Creatza11 spune:
ioanatugs pe tine te stiu din iarna,cred ca erai mamica de august...si eu la fel, dar lasa ca poate o sa fim de data asta mamici de august 2010 ...si clelalte fete de iulie sau septembrie...
Creatza11 spune:
am fost vineri si la Coltea la dr Avram, unde mi s-a luat sange si a spus ca imi va face LA1 iarasi si APCR-ul.Aratandu-i analizele de la Fundeni, mi-a spus ca sunt bune, doar timpii de sus ca sunt putin alugiti.A spus insa sa nu iau tratamentul.
Creatza11 spune:
mi-am pus toate sperantele ca macar aici (pe partea cu trombofilia)sa-mi gaseasca cineva ceva, orice ... numai sa pot pleca la drum pt a treia oara cu gandul ca acum o sa fie bine.chiar imi doresc sa mi se gaseasca si mie o ,,boala,,....cred ca voi, aici, ma puteti intelege cel ma bine...ceilalti ma cred nebuna ca-mi doresc sa fiu bolnava de ceva, adevarul e ca nici nu ma chinuiesc sa le explic prea multe fiindca atunci cand nu treci prin asa ceva nici nu te poti pune in locul persoanei respective.
miki-miki spune:
Oana
te-am trecut pe listuta aspirantelor. M-ai facut sa zambesc cu expresia " sub patronat de mine"
, e al 2-lea sub si sper sa nu mai patronez altul la topicul asta ci la Odisee
apoi la scutece
...
Ioana
si eu am anal perfecte la Fundeni si uite ce mutanta sunt. Astept rez de la Synevo.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
danny1 spune:
fetelor,aproape ca nu conteaza ca anal ies bine.aceste anal arata doar daca exista manifestare clinica sau nu.conteaza mutatiile.sub influenta hormonilor de sarcina,apar problemele.de aceea nu se poate fara tratament.
exista boli subclinice.
cine nu a facut mutatiile,sa l efaca neaparat.altfel,se expune riscului.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Miki
, multumesc pt sfat. Chiar ma gandeam ca de azi sa nu mai iau ecopirin dar, totusi, sa merg in continuare cu elevit si acid folic. Oricum, am printuit listele cu alimente din prezentare si incerc sa consum doar in cantitati mici alimentele ce contin vit k si in cantitati mai mari pe cele cu efect anticoagulant.
Googy, multumesc! 
Bun venit, Creatza si Oach! 

P.S. Miki, te rog sa adaugi varsta mea- 36 ani si sa scoti detaliile despre sot. La ultima spermograma (din 7.10), dr a fost fff incantata de rezultat (cred ca abia acum, dupa 2 ani si jumatate, si-a facut efectul operatia de extirpare varicocei).
Creatza11 spune:
fetelor cred ca am sa ma duc si eu saptamana asta sa-mi fac si profilul de 690 ron la Synevo, cu toate ca dr Avam a zis sa asteptam mai intai sa iasa rez la ce mi-a facut ea la Coltea. Dr Ucatescu a mai zis sa fac si cariotipul ...sa plecam la drum cu toate chetiile rezolvate ...sau ceva de genul asta s-a exprimat.voi v-ati facut cariotipul? si daca da, unde si cu cat?
Ioanatugs spune:
Miki asa e, le voi face si pe astea saptamana asta la Synevo. Oricum eu la a doua sarcina am avut dureri groaznice de cap inca inainte de test si pina in mometul cand s-a oprit din evolutie si banuiesc ca trebuie sa existe vreo problema cand fac stimularea si dupa. A fost si cea mai complicata schema de stimulare cu 3 gonal si 2 menopur si banuiesc ca mi-au coagulat rau sangele. Daca iau vitaminele astea B6 si B12 influenteaza cumva rezultatul, sau ar trebui sa le opresc inainte? mersic
www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu
Creatza11 spune:
din toate chetiile astea nasoale legate de sarcini...si pierderea lor, macar sunt fericita din alte puncte de vedere: ca pot ramane insarcinata si asta foarte curand din momo in care prestam; la prima sarcina din prima luna, iar la a doua srcina din a doua luna.
Creatza11 spune:
si asta fiind posibil la un CM foarte instabil, adica de 35, 40, 33, 45 zile. Deci eu nu am niciodata habar cand trebuie sa vina menstruatia...si deci ovuatia nici atat.