Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(79)
Raspunsuri - Pagina 22
Gianina34 spune:
cand am deschis calculatorul in primul rand am cautat cu infrigurare vesti despre simina si.... am uitat sa spun buna dimineata
eu am avut o noapte ... de parca ar veni dintisorul 3 (desi la precedentii n-am avut parte de plansete si nopti nedormite, doar de putina maraiala)
asa ca va invit pe toate la o cana cu cafea (cu cofeina sau fara, cu sau fara zahar, lapte... - fiecare cum vrea, ca e pe alese
)

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
anamariame spune:
Buna dimineata!Gianina, multumesc pentru cafea. A mea e fara lapte, doar cu putin zahar (sunt iar la regim).Ooo, tb sa fug, plange Eva.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
millie spune:
Neata
Monica mami de
Timeea Alexandra ( 25.02.2009)
raluci_b spune:
neata mamici de ghiocei,
simina este bine, nu a dormit aproape deloc - au inceput contractiile de azinoapte de la 1, acum o doare suportabil dar.......i-am auzit inima bebelinei , i-a facut si a doua injectie cu dexa, acum astepta sa vina medicul sa vada cum va naste pana la urma, natural sau ceariana
va pup
32+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI
ramona7575 spune:
Tinem pumnii Siminei, Doamne ajuta si sa auzim numai vesti bune de la ea...
Eu raportez o raceala de vre=o 2 zile, of, sper sa nu i-o transmit si lui Stefan, ii dau siropel preventiv pt.tuse Stopal, mai stanuta din cand in cand... ce sa fac daca nu am cu cine sa-l las nici macar un minut.Ma enerveaza mucii astia (scuze, na!), curg intr-una, am facut si rana la nas... am aplicat tratamentul meu original cu bere + paracetamol dupa ce am vazut ca nu tine am trecut la ceai + eferalgan (cica numai asta se daca alaptez, asa e?)
Gata, la munca de prin casa, azi am p groaza de treaba de facut, sa o scot pe printesa mama din spital si sa fiu dadaca pt.un nepot si ala racit dar sub tratament... jale cu gripa asta...
Sanatate maxima la toate !!!
gigelica20 spune:
Am vb cu Mariana si deja contractiile sunt dureroase...nu stiu insa cat de dese. Nu avea nici o dilatatie...inca. Sau asa zice ea
. A vorbit cu dr si cica peste vreo 2-3 ore stabilesc ce vor face. Ea deja s-a hotarat la cezariana cu epidurala...dar dr va decide in final.
Are nevoie de incurajarile noastre. Cine poate da sms...cred ca i-ar prinde bine. E inca optimista, starea de spirit e buna.
A reusit sa faca si a doua injectie la 6 dimineata, deci Maya e ok.
Hai sa mai bagam un morcov pentru ea, nu?

Discutia cu ea s-a incheiat cum ea fugea la baie...oare nu e semn ca Maya e pe aproape??? Oare o supravegheaza cineva???
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009