Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(79)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

cand am deschis calculatorul in primul rand am cautat cu infrigurare vesti despre simina si.... am uitat sa spun buna dimineata

eu am avut o noapte ... de parca ar veni dintisorul 3 (desi la precedentii n-am avut parte de plansete si nopti nedormite, doar de putina maraiala)

asa ca va invit pe toate la o cana cu cafea (cu cofeina sau fara, cu sau fara zahar, lapte... - fiecare cum vrea, ca e pe alese)

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Gianina, multumesc pentru cafea. A mea e fara lapte, doar cu putin zahar (sunt iar la regim).Ooo, tb sa fug, plange Eva.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata

Gina multumim de cafeluta ,noi la fel avem de ceva vreme nopti mai agitate eu tot astept dintisorul sa apara ca deocamdata nu avem nici unul

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata mamici de ghiocei,

simina este bine, nu a dormit aproape deloc - au inceput contractiile de azinoapte de la 1, acum o doare suportabil dar.......i-am auzit inima bebelinei , i-a facut si a doua injectie cu dexa, acum astepta sa vina medicul sa vada cum va naste pana la urma, natural sau ceariana

va pup

32+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Tinem pumnii Siminei, Doamne ajuta si sa auzim numai vesti bune de la ea...
Eu raportez o raceala de vre=o 2 zile, of, sper sa nu i-o transmit si lui Stefan, ii dau siropel preventiv pt.tuse Stopal, mai stanuta din cand in cand... ce sa fac daca nu am cu cine sa-l las nici macar un minut.Ma enerveaza mucii astia (scuze, na!), curg intr-una, am facut si rana la nas... am aplicat tratamentul meu original cu bere + paracetamol dupa ce am vazut ca nu tine am trecut la ceai + eferalgan (cica numai asta se daca alaptez, asa e?)
Gata, la munca de prin casa, azi am p groaza de treaba de facut, sa o scot pe printesa mama din spital si sa fiu dadaca pt.un nepot si ala racit dar sub tratament... jale cu gripa asta...
Sanatate maxima la toate !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Am vb cu Mariana si deja contractiile sunt dureroase...nu stiu insa cat de dese. Nu avea nici o dilatatie...inca. Sau asa zice ea. A vorbit cu dr si cica peste vreo 2-3 ore stabilesc ce vor face. Ea deja s-a hotarat la cezariana cu epidurala...dar dr va decide in final.
Are nevoie de incurajarile noastre. Cine poate da sms...cred ca i-ar prinde bine. E inca optimista, starea de spirit e buna.
A reusit sa faca si a doua injectie la 6 dimineata, deci Maya e ok.
Hai sa mai bagam un morcov pentru ea, nu?

Discutia cu ea s-a incheiat cum ea fugea la baie...oare nu e semn ca Maya e pe aproape??? Oare o supravegheaza cineva???

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput