Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(79)
Raspunsuri - Pagina 21
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 Ah, am uitat sa va spun! Azi i-am facut lui Victor controlul de 6 luni plus vaccin. Raportam 74 cm si 9,200 gr ...Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |

dar niste poze "cu greutate"
sa putem admira si noi in voie una bucata urias

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
Ayla21 spune:
In ultimul mesaj trimis de Mariana Simonei, era ok, incerca sa doarma. Inseamna ca Mazarica inca mai sta la caldurica. Ne pupa si ne multumeste ca ne gandim la ea. Pai altfel cum? La cati ghiocei ne-a nasit ea. Eu una m-am gandit la ea toata ziua.
Mazarica sa stea inca putin, cat considera nenea doctorul ca e cel mai bine pt ea, dupa injectiile cu dexa.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
anca_nicolae spune:
Am reusit sa recuperez si eu tot ce s-a mai scris, si desi voiam sa raspund catorva mamici, am facut "refactoring" in creier si, pe langa pumnii stransi pt Simina-Mariana pun o singura intrebare mai aparte, recunosc: fetita ei va fi pe lista fulgisorilor, daaaar, ati fi de acord sa fie si la ghiocei?
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 4 luni
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_nicolae Am reusit sa recuperez si eu tot ce s-a mai scris, si desi voiam sa raspund catorva mamici, am facut "refactoring" in creier si, pe langa pumnii stransi pt Simina-Mariana pun o singura intrebare mai aparte, recunosc: fetita ei va fi pe lista fulgisorilor, daaaar, ati fi de acord sa fie si la ghiocei? Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni |
Simina a fost draguta cand a zis "daca nu ma treceti voi, ma trec eu" (referitor la lista de prieteni).
Mai conteaza lista, cand oricum face parte din gasca noastra? Sigur va fi pe lista, dar eu pe Simina o simt mai mult decat un nume pe lista prietenilor. Ca pe lista oricum este deja. Si eu am colorat numele ei personal (ha-ha-ha).
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
anca_nicolae spune:
Ayla..., ce bine este sa te regasim! 
Sigur ca Simina este mult mai mult decat un nume pt noi, tocmai de asta am spus ca mi-as dori ca bebelusa ei sa fie si ea pe lista ghioceilor :). Acum asteptam vesti cat mai bune despre ele!
Si voi, draga Ayla? Fetele ti-au admirat-o pe Luana, doresc si alte poze cu voi. Alex continua progresele? In Ungaria esti doar tu cu cei mici, sau e si fratele tau, parca asa scriai la un moment dat, ca ar veni si el sa te ajute...
Daca exista ceva cu te te putem ajuta, scrie-ne aici, sau sms...
.
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 4 luni
Ayla21 spune:
Anca, multumesc!
Ar fi super daca cineva ar dori sa ma ajute si sa ma inlocuiasca. Dar din pacate nu prea este posibil. Ma descurc, mama este cu mine, fratele meu a inceput facultatea. Ne adaptam. Nu acesta este cel mai greu lucru din viata noastra. Pt Alex singurul progres semnificativ deocamdata este ca a depasit perioada critica, s-a renuntat la medicamentele care il adormeau, si s-a trecut la nivelul de stimulare cerebrala. In urmatoarele zile sper sa se vada si primele rezultate. Toata lumea ma intreaba de vesti (bune) si e normal, dar nu prea am ce sa spun nou. Cum este un avc in realitate stie si intelege numai cine a stat langa cineva care a trecut prin asta.
Luana creste si in fiecare zi face cate ceva nou. Gangureste, vrea sa pape singura (asta e ultima noutate), vrea sa plece in picioruse, de-a busilea nu o prea intereseaza, deci nu merge inca, poate nu va merge deloc, si va pleca direct in picioare, dupa cum se pare. E pasionata de muzica, bate din palme, are melodiile ei preferate (ma rog, le avea ea si cand era de 2 luni), se joaca tot mai mult singura, nu mai cere compania mea la joaca, dar adora sa arunce obiectele/jucariile pe jos, ca sa i le dam inapoi, mai ales Clau care isi pune mintea cu ea. Pe Clau il jumuleste si-l musca grupa mare (e un fel de afectiune la ea), iar reactia lui Clau e "las-o mami ca e mica". Sta bine in fundulet, daca o pun langa jucarii le scoate pe toate din cutie. II place sa se vada in oglinda si se amuza singura. Mami o sa ii faca si codite in curand, din putinul par din frunte. De papat papa bine si nu face mofturi, doar ca dupa alegia lui Clau (parca tie iti spusesem) sunteti toti la regim.
Acum am emotii pt Mariana, am reusit sa adorm putin, ca ciupecutele mele au adormit devreme, si acum nu am somn. Iar maine... maine o iau de la capat.
Am gasit un motto minunat care mi se potriveste: "Cand am ajuns in sfarsit la capatul rabdarii, s-a gasit unul sa mute capatul mai incolo."
Va pup!
kay spune:
Monica, ma bucur sa citesc despre tine
si
sa fie totul bine. Te inteleg perfect, stiu cum e recuperarea post-avc. Si ma bucur si de progresele Luanei. Ma
si aprind si o lumanare pt Alma. Si un pupic si lui Clau. Tie iti trimit, virtual, mii de
si un
pe frunte.
Gianina34 spune:
LA MULTI ANI!
Damian Calin, bebe de anncutza
Luca, bebe de Simplyana_m
Andreea-Diana, bebe de veron1ca
Radu Mihai, bebe de curea
Robert Adrian, bebe de Anca_nicolae

avem 5 luni
Gianina34 spune:
anca-nicolae - unde-ai disparut in ultimul timp?
sau poate esti prea ocupata cu scolarii tai? cum este? si-au intrat in ritm?
ce ai mai bucatarit pt iarna? -
asa asa... ca sa ne mai omori un pic
de restul, nu mai intreb, astept detalii![]()

avem 5 luni

Alexandra (03.03.09)
...
de 
30 martie 2009