Probleme cu educatoarea

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Eu stiam ca numai cei care fac niste cursuri de psihologia copilului sau facultate au dreptul de a profesa ca educator.
Mi se pare ca acum se numesc invatatori de nu stiu ce grad.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eusunteuasa spune:

Anemona are dreptate, e asa lipsa de cadre didactice in invatamantul prescolar, incat anul acesta in Bucuresti au luat examenul din toamna toate candidatele si tot au ramas locuri neocupate. Stiu din sursa extrem de sigura pt ca o cunostinta de-a mea este educatoare si cv=ul ei e...ehee. Acum are ifose ca e educatoare...nu stiu exact pe unde e educatoare, stiu ca e vb de sectorul 2, o gradi cu program scurt si 3 educatoare din 4 sunt necalificate.
Se pare ca si la invatatori sunt probleme si deja am inceput sa ma panichez, asa ca...m-a apucat nebunia si pe mine:)in sensul ca nu am incredere sa-l dau pe cel mic la alta invatatoare in afara de mine, asa ca, in toamna am zis sa ma inscriu la concurs. Am terminat si Pedagogic, si Fac de Litere, master, dar ce mai conteaza toate astea cand cine stie pe ce mana va nimeri puiul meu.
Faptul ca nu prea isi dau silinta cadrele didactice e din cauza salariului,eu ma intorc doar pt ca ne-am ajunge cu salariul sotului, ca altfel...nu se merita.
Va pup si sa dea Domnul sa gasim cadre didactice dedicate!

Mergi la inceput