Puiuti de Randunici 2008!! (316)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Ariele, m-ai nenorocit cu site-ul ala, de toate vreau

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

lyvy , subscriu la ce ai zis tu! macar aici o apreciez pe tanti dr-a lui teo, ca a confirmat cand am intrebat-o daca este toxic eurespalul asta. in schimb, ea recomanda alte porcarii, de ma ia cu naduseli cand ma gandesc la actiunea lor.
eu una, prefer siropul si ceaiul de patlagina, numai cand nu se mai poate apelez la altceva.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Ariel, bune si alea, dar printre bune si non toxice mai zic de Stodal sirop (homeopat), merge pe toate tipurile de tuse, Prospan, Bronchicum elixir, Plantusin, Sir de muguri de pin si ma duc la culcare ca pic de somn, mai vorbim.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am vazut Ochi Albastri in iarba, acum pot sa ma duc la nani, pa!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am inteles,nu ma panichez inainte sa vad ce zice dr.Luni o sa merg la el sa vedem...sincer,sper sa accepte sa faca David vaccinul la anul,prin martie.Doamne ajuta
Ariel,multi.Esti draguta ,ca de obicei
Cuscra,Livi,Ramo-il pun pe David sa imi faca poza inainte de plecare si va arat luni,ok?
Acum mi-am adus aminte cum ii zice Sam lui ok,zice coke!E asa de scump,cum il aude pe David ca zice incepe si el !
Luny,arata bine dar nu sunt fan!sa va fie de bine mancarica
Nico,faine pozele cu Matei la pasunat cu caii.Mi-a facut mare placere sa il vad si pe Stefan,maine de dimineata i-l arat si lui David ca tot m-a intrebat de el.
Cat despre tuse si noi suntem fani sirop plantusin,face minuni
Gata cu mine in pat,ne vedem luni

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

lyvy, noapte buna.
oricat de mult apreciez eu homeopatia...declar ca noi suntem imuni la stodal. nu m-a ajutat nici pe mine, nici pe copiii mei...cand am avut bronhopneumonia aia am bagat cam stodal in mine cu galeata...degeaba! m-au ajutat mult atunci ceaiul de ceapa si cel de nuci,indulcite cu miere si lamaie. ramo, incearca si tu, mai ales ca au gust bun si e posibil sa le accepte bine andru. la fel, m-a ajutat mereu, fara exceptie, ceaiul de cimbrisor salbatic.
la fel de bun era si siropul de ridiche neagra si tin minte ca mama imi mai facea un sirop, am gasit reteta lui aici, alaturi de alte remedii bune:
http://www.evenimentul.ro/articol/remedii-naturale-pentru-tuse.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, si Stefan ma intreaba des de David (si cand vede ca sunt pe mess ma intreaba ce mai zici, daca a mai intrebat D de el...), ma intreaba daca nu ar fi vreo posibilitate sa ajunga aici de ziua lui, in ianuarie... Isi face planuri, micutul. Sa vedem cum va fi, speram sa isi faca prieteni pana atunci, sa nu sufere!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Luny,

Super meniu. Din pacate nu cred ca m-as descurca cu curatatul caracatitei. Si a propos, de unde luati voi fructe de mare proaspete in Bucuresti? Alea pe carele stiu eu sunt congelate si la pungute.

Ariel,

M-ai omorat! Alea sunt ceramidele de fata. Exista si cele de ochi.
Dar crezi ca importul de E. Arden renteaza in plina criza? Totusi vorbim de miste capsule care costa 65 USD. Zici ca le poti scoate la jumatate. Esti sigura? Mi se pare un pret foarte bun. Atat de bun incat te intreb daca esti sigura cati acoperi toate costurile.

Mimo,

M-ai facut curioasa foc! Cand ajung la un magazin cu produse E. Arden neaparat o sa-mi bag nasul in crema aia minune cu ceai verde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am revenit

f interesante fardurile minerale dar si eu sunt la fel ,ma machez din joi in paste,mai ales de cand stau acasa...

luny andru daca ar participa la punerea gogonelelor sigur ar zice numai "gijea gijea"..tot ce e rotund la el e minge...am mancat si eu caracatita cand am fost in grecia hmmm arata bine dar nu prea m-a incantat..nu prea ma omor dupa fructele de mare...

amira eu am facut vaccinul antitetanos..tinand cont de instrumentarul si spitalele din ziua de azi,medici si taote cele eu am optat pentru el,nu am nascut la un spital particular, de lux si mi-a fost frica de infectii,doamne fereste si distractie palcuta maine..

nicoleta frumosi baietii tai ..imi pare rau pentru amenda luata..

ariel i-am facut ceai de ceapa ,de aseara am inceput sa-i dau si plantusin dar acum m-a intors bubu pe dos ca nu e bine sa-i dau sirop dupa sirop...off mai e putin pana luni si am sa vad ce si cum..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

andreea, sunt in oferta lor si cele de ochi si...cred ca le dau naibii de tzoale pe moment si fac comanda cat inca mai sunt la oferta, ca apoi sigur bazai ca nu am facut-o. dar sa mai arunc un ochi sa vad ce mai au pe acolo, mai ieftinut, asa, ca pt mine

Mergi la inceput