Puiuti de Randunici 2008!! (316)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ariel,da,nu scapa David ca vaccinul se face la scoala si nu avem nici o portita.Am vb cu dr de familie si ne-a zis ca el nu il "poateface",ca vin doar la scoala vaccinurile,deci...sper sa nu planga prea tare.
Luny,Mufa e delicios
M-ati dat gata cu fardurile alea minerale,dar eu cum ma machiez din an in paste,nu ma pricep la de-astea!
Cleme,Sam nu urla .Stie Naty ce stieEi,dar cand nu vrea ceva zice un NUUU asa de tare si de convingator ca nu-i chip sa facem altfel decat vrea..deh,e madareala mare.
asa ca nu stiu ce metoda sa iti zic..poate sa-i explici asa ,la mintea ei,ca cred ca ar intelege

gata,ma duc la nani ca e cazul.
noapte buna

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

simo, am inteles ca se poate face ror si la cabinetul medicului daca ceri asta. parca sorana scria pe dc la unul din subiectele despre vaccinuri ca nu vrea sa i-l faca la scoala. tu ai avut bolile contra carora e vaccinat? ai putea sa-l lasi la parinti pt vreo 2 saptamani? stiu ca poate transmite virusii cam 2 saptamani de la inoculare. cat despre durere...putin spray cu lidokaina si habar n-are ce se intampla . eu asa am facut la teo la ultimul vaccin. am dat cu putin fas pe vata, am tamponat si nici nu a stiut ca a facut "buba". asa i-am scos si dintii lui alex...asa fac cu tot ceea ce ar presupune durere. de ce nu, daca se poate fara?
stiu ca mai era o crema speciala, anestezica, emla parca ii zice...am dat de ea prin cautarile mele, insa, logic, am uitat pe unde, dar nu-i bai, scotocesc iar ca si asa voiam sa iau si eu.

mor de ciuda ca nu gasesc ceramidele alea!!! am vreo 10 liste de la furnizori si nu mai stiu pe care din ele le vazusem sap si dupa ele, ca acum ma roade curiozitatea sa vad daca-s alea de care zicea andreea.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ptii Luny, ce mai ajutor ai acolo! .. buna treaba face el..

Simo, da pt trandafir! abia astept sa te vad!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

so, inteleg ca v-ati distrat cu Mufa...
intre timp, ia uitati ce am pus noi pe bucataras, atentie gravidute, daca va plac fructele de mare, nu va uitati!
http://www.bucataras.ro/retete/2036/sithonian_seafood_-_by_fireman_sau_fructe_de_mare_sithoniene.html
nicoleta da mah, cred ca are efect nenorocirea aia de medicament..a fost claaar mai bine noaptea, a mai si papat chiar.. acum, ramane doar sa scape de muci si nas infundat!
ariel dece...sa ma resemnez.....

am uitat sa va spun...urmeaza partea a 3-a din 'punerea muraturilor-seria gogonele', proaspata de azi, dar nu am baterie la aparat...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Aoleu Luny, ce-am mai ras de Mufa cu muraturile de era sa o trezasc pe Iris., super tare.
Si apoi era sa , cand am vazut link-ul cu monstruletul, vorba lui Creanga, nu stiu altii cum sunt, dar eu.......cand aud de fructe de mare mi se face parul maciuca !!! No ofense!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, trec si mucii, cu rabdare... La noi au trecut in 10 zile ultima data, astfel incat cand a sosit sotul meu aici din Ro era ca nou !!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari si de la noi..
Tea tot mucioasa,ba a dat si-n ceva tuse...continuu cu panadol de 2 x pe zi (pediatra a zis sa-i dau 5 zile,si chiar de 3x/zi,dar eu am zis ca-i sufi de 2x),vit c,oscillo,vibrocil de 2-3x/zi si acum si plantusin cu propolis si miere care pare super...Doamne ajuta ca m-am saturat..ies la muci la BB...
Ieri ne luase si pe mine si pe randunoi gatul,am rezolvat rapid cu ceai cu echinacea si cimbrisor silamaie si miere..azi am avut pofta de inghetata de simteam ca mor,si nu sunt ,sa nu sariti....
Ariel,si eu as vrea olnith aromatherapy daca gasesti..a fost tare bun ..cand exista.
Vali,eu am tinut mortis ca nu-i dau ever crenvusti teodorei,pana intr-ozi cand a luat randunoiul,ca numa el poate sa cumpere asa ceva,si bineinteles ca Tea e motz la bucatarie peste noi si nu am scapat de ea...tot apropae unul intreg a savurat...si s-a mai repetat figura...dar na,nu-i un obicei,asa ca n-o fi bai..
Eu masline i-am tot dat in ultima vreme,dar mai nesarate si le-am mai spalat si eu..si a mai gustat si ciuperci (dar ciuperca ce are??),dar nu-i un obicei,asa ca nu cred ca-i bai.
Voi vb de chiloti pampers,cei loz si bleu,ca am vazut la greu in carrefour,dar scumpi nene,asa ca ma chinui in continuare cu cei nechiloti...Si,am gasit in carefour mare promotie hugies 1 punga+a 2 a la juma de pret....mare afacere,m-am scos pt o luna..mai nasol ca se tot irita in ultima vreme de la kk acid..nu de la pampers..ea nu a avut probleme niciodata cu marcile...i-am tot luat si wickies ieftini din kaufland,si nr. 1 de la carefour care sunt super,si nu a avut nik..
Tuchi..ooof..sanatate.
Nici tea nu deschide gura la siroape,decat la panadol ca-i dulceee tare cu gust de capsuni...dar o pacaleeesc si ii var pe gat.
Sanatate tuturor celor bolnavi.NB

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Va tot citesc, dar nu apuc sa scriu niciodata la subiect, asa ca ma apuc si eu sa mai scriu din ce imi mai amintesc.

Mimo, faza cu sucitul mainii si noi am patit-o nu demult cand eram la mare, era ziua randunoiului, si eram la Constanta la cumparaturi in Real, si IRis se tot zbenguia, o ia randunoiul de mana, si ea se tranteste jos dintr-o data si in momentul ala POC, si Iris incepe sa urle si tot asa o tine, nu ne lasa sa ii atingem manutza, urla rau, si si-o tinea inerta pe langa corp.Am inceput sa ne agitam, sa ne stresam, am luat copilul si am plecat in cautare de spital ,multumesc GPS-ULUI, l-am gasit in juma de ora, din cauza traficului si ne-am dus la camera de garda unde era numai o asistenta, am stat vreo 10 min la usa, intre timp Iris a adormit de durere.
Intram in cabinet ii povestim asistentei ce am patit, ea zambeste, maingaie manutza, o ia , o pune la loc si fata mea parca invie, ridica manutza si arata cu degetul,NU MI-A VENIT SA CRED, noi ne-am stresat, eu am plans non-stop ca am nenorocit copilul si problema s-a rezolvat in cateva secunde. JOS PALARIA!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nu am plecat la nani,inca
Ariel,ma cam sperii ca nu sunt imuna la rubeola,nu am facut nici oreon...ar fi posibil sa fac????as putea sa il las la mama,ei l-ar tine cu draga inima dar nu vrea el sa stea la ei.Sta ziua cateva ore dar seara intotdeauna e acasa.Ce ma fac???

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

mmmmm....fructe de mare!!!

cuscra super reteta iar pozele alea arata demenitial! ma bucur ca gineri-miu e mai bine, vad ca invata cum sta treaba cu muraturile. ce bine, Amira e inebunita dupa castravetii murati.

tuchi ce a patit surubel? nu am apucat sa citesc din urma

ariel bafta cu hainutele! si sa vezi si oferta kidex, stiam ca aveau preturi mai ok, iar organizarea era superioara baby expo.

gudinde recunosc ca e prima oara cand aud de fardurile astea...pare interesant, acum inteleg eu de ce tu ai un look asa super!!! cum mai e la serviciu?

am vazut si montajul lui mimo de la munte, am citit si ce au patit la pensiunea aia de rahat...vb lui luny eu faceam mult mai rau, voi ati fost "prea civilizati"...

cleme fata tare dor imi mai e de voi! dar nu stiu cum sa facem sa ne vedem, zau! mai intra si tu pe mess!!! cand a cazut diana?

ramo sanatate multa puiului tau!

am vazut si noul membru din fam. ursu ce emotii!!! si nasica Amirei treb sa nasca in noiembrie, o fetita Ana-Raisa. abia astept. chiar vroiam sa va intreb, a facut vreuna din voi cat a fost insarcinata vaccin antitetanos? ca dr ei asa i-a spus si nu inteleg de ce??

am vazut-o si pe andra de mihutza la zoo, ce frumos, ce mi-a placut leul!

symo cu trandafir, of course! abia astept sa ne pui poze, sa te vedem!

naty inseamna ca bona aia e super, de te-ai hotarat sa te intorci luna asta la serviciu! multa bafta!

zoze ce faci, iar esti in petreceri?

mah, adriutza nu a mai intrat?? imi lipsesc postarile ei!

noi azi am vrut sa mergem in baneasa shopping cum dracu' se numeste, si era un trafic de innebuneai. asa ca am facut stanga imprejur si ne-am dus la fashion outlet. nu stiu cat de outlet e ala ca mie mi se par scumpe rau si nici nu gasesti cine stie ce. asa ca ne-am oprit in carrefour si i-am mai luat printesei niste lucrusoare de stat in casa de la tex, super acceptabile. apoi am venit acasa si am facut gogosi cu iaurt. Amira vad ca iar are muci, si a facut si 2 scaune cam moi. sper sa nu faca vreo "minune", mai ales ca maine mergem la ziua unui baiatele care face 2 ani si ii taie si motzul. si mergem la curte, la gratare si alte d-alea. offf! acum e cu taxo, cica s-a dus el s-o culce ca eu aveam vopseaua in par si cred ca sforaie amandoi. ma duc sa verific!

va pe toate!

Mergi la inceput