Albinutze de Mai-Iunie 2009(23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Uram si noi la cat mai multe lunitze inainte sarbatoritilor de azi

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimineata

mada multumesc pt cafeluta am nevoie azi noapte iar am avut show

cris arata bulanele o data ca nu mai pot de curiozitate stii am observat ca si daca sunt nervoasa si daca sunt vesela tot eu le fac asa ca ... mai bine sa fiu cu gura pana la urechi

si eu ma confrunt cu iritatie la fundulet si sun oute si il las si fara pampers si l-am dat cu crema si pudrita degeaba il si spal cand schimb scutecelul offfff

am sa incerc si ce ai scris tu alynta pantoderm sa vedem ce si cum

schimb capitolul

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Mada.....multumesc! Remediez pozele!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui MADA77

Picky,aici se gaseste calendulla(galbenele)tea in supermarket..sau cel mai sigur in magazinele nemtesti,gen DM.Deasemenea se recomanda unguentul bephanten.

MAMA de bebe IANIS EDUARD

..na uite ca muream proasta daca nu imi spunea mada ce e "calendulla"..eu la sebastian doar ulei sau crema cu calendulla de la weleda am folosit pina acum (sunt foarte multumita), dar nu stiam ca calendula sunt galbenele

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

nah ca m-am bagat si eu.. clody,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

clody vezi ca am facut eu cap nou si acum am vazut ca esti on, sorry, vezi u ce faci, tre sa fug ca sughita asta mic de rasuna casa!!!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

VA INVIT CU DRAG LA UN NOU CAPITOL

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Picky, pe mine nu ma mai doare operatia. Eu zic sa mergi la un control, mie mi-a facut doctorul eco la 6 saptamani sa vada cum arata, daca s-a cicatrizat bine ...
A, si noi folosim crema de fundulet de la weleda, n-am avut deloc probleme. Si am mai luat ceva bio cand n-am avut weleda ca in ro nu se gaseste - Alverde de la Dm, si am vazut ca nici cu aia n-am avut probleme. I-ai dat ceva nou de mancare zilele astea de cand a aparut iritatia?

Oanaalex, e o dulceata Mara

Clody, pai parca ziceai ca din 1 sotul tau nu mai are de lucru... sau si-a gasit alt job? Ca daca stati amandoi acasa, de ce le faci tu singura pe toate?

Mada, multumim de cafea... Azi m-am incumetat si eu si am baut cateva guri, ca era facuta de ieri, om vedea reactiile...

Elena, foarte folositor ce scrie acolo. Multumim

Cris, asteptam poze!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput