Albinutze de Mai-Iunie 2009(23)
Raspunsuri - Pagina 20
cris_82 spune:
Uram si noi la cat mai multe lunitze inainte sarbatoritilor de azi

mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
clodyac spune:
buna dimineata
mada multumesc pt cafeluta am nevoie azi noapte iar am avut show
cris arata bulanele o data ca nu mai pot de curiozitate![]()
stii am observat ca si daca sunt nervoasa si daca sunt vesela tot eu le fac asa ca ... mai bine sa fiu cu gura pana la urechi ![]()
![]()
si eu ma confrunt cu iritatie la fundulet si sun oute
si il las si fara pampers si l-am dat cu crema si pudrita degeaba
il si spal cand schimb scutecelul offfff 
am sa incerc si ce ai scris tu alynta pantoderm sa vedem ce si cum![]()
schimb capitolul
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
alynta27 spune:
Mada.....multumesc! Remediez pozele!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MADA77 Picky,aici se gaseste calendulla(galbenele)tea in supermarket..sau cel mai sigur in magazinele nemtesti,gen DM.Deasemenea se recomanda unguentul bephanten. ![]() MAMA de bebe IANIS EDUARD |

..na uite ca muream proasta daca nu imi spunea mada ce e "calendulla"..eu la sebastian doar ulei sau crema cu calendulla de la weleda am folosit pina acum (sunt foarte multumita), dar nu stiam ca calendula sunt galbenele 

Mami
de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.pngwww.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
Deea_24 spune:
clody vezi ca am facut eu cap nou
si acum am vazut ca esti on, sorry, vezi u ce faci, tre sa fug ca sughita asta mic de rasuna casa!!!
Raza noastra de soare
www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete
strunfita spune:
Picky, pe mine nu ma mai doare operatia. Eu zic sa mergi la un control, mie mi-a facut doctorul eco la 6 saptamani sa vada cum arata, daca s-a cicatrizat bine ...
A, si noi folosim crema de fundulet de la weleda, n-am avut deloc probleme. Si am mai luat ceva bio cand n-am avut weleda ca in ro nu se gaseste - Alverde de la Dm, si am vazut ca nici cu aia n-am avut probleme. I-ai dat ceva nou de mancare zilele astea de cand a aparut iritatia?
Oanaalex, e o dulceata Mara 
Clody, pai parca ziceai ca din 1 sotul tau nu mai are de lucru... sau si-a gasit alt job? Ca daca stati amandoi acasa, de ce le faci tu singura pe toate?
Mada, multumim de cafea... Azi m-am incumetat si eu si am baut cateva guri, ca era facuta de ieri, om vedea reactiile...
Elena, foarte folositor ce scrie acolo. Multumim 
Cris, asteptam poze!
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi