Albinutze de Mai-Iunie 2009(23)
Raspunsuri - Pagina 19
maria_bunica spune:
Alexandru George..bebe de Ancy
Alexandru David..bebe de Babypussycatt
Radu Deian..bebe de Relusha

mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
maria_bunica spune:
Nicuratze..multumim pt informatii,interesante detalii.
Am fugit la nani,noapte buna!
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
alic spune:
buna seara, fetelor!
va pupacim pe toate!
nu prea am mai reusit sa scriu, dar v-am citit...
Noce, eu am mers pe infanrix la sfaturile altor mamici, dar stiu si copii care le-au facut pe cele din schema nationala si au fost ok!
Alynta, multumesc pt aprecieri!
sigur, ne putem intalni, de ce nu?
Cris deja ati trecut la 4? felicitari!
da' bulanele tot nu le-am vazut ...
cat despre manichiura, e buna ideea cu pila lu' mama ![]()
Clody, ma bucur ca ti-ai mai revenit!
Picky, nasol cu fumatul asta1
! eu ma tin tare de tot sa nu ma apuc, desi a trecut atata timp, tot imi mai face cu ochiul 
cum arata sacul de dormit? pui o poza?
in legatura cu iritatia, si a mea a fost, si dr mi-a recomadat baita cu ceai de musetel cu un varf de cutit bicarbonat; apoi unguent si triderm, alternativ, de 2 ori bepanten, de doua ori triderm...poate trece! 
Oanalex, superba printesa!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!
MADA77 spune:
Neata!Dau eu cafeaua
.Se pare ca voi sunteti mai somnorosi/somnoroase azi,ceea ce e de bine.Noi suntem cu o ora in urma Romaniei si ne-am trezit la 6
.E ceva ca in proverbul adaptat-CAND MOTANUL NU-I ACASA,IANIS JOACA PE MA-SA(adica pe mine).
.Doarme numai in pat cu mine .Acum na,tine cu mine ca nu ma lasa sa fac treaba,desi am o groaza.Vineri vine soacra si cumnata..
.Revin...
MADA77 spune:
Se pare ca termin io capitolul.
Oanaalex,vazut frumusete de printesaMARA.Mi-a placut mult ce ai scris si despre bebeii care papa formula.
Cum mai sunteti?
Dici,faine peripetiile de la botez.Sa va fie de bine si sa va traiasca micutul crestin,fratele sau mai mare..si VOI.Si da,acum esti o mama frumoasa si implinita,tocmai acelui trecut minunat,fara griji cum ii spui.
Deea,cand am citit mi-am imaginat piticul,mandru tare ,cu gatutul intins uitandu-se dupa cocos.A fost dulce tare,stiu asta.E super ca poate creste la curte,cu pasari si animalute.Poate ne autoinvitam in vizita,candva.Intrebare-merge link-ul?
Alinutzaaaaaaaaa,am vizionat toate cel 437 de poze.Sunteti niste frumosi,iar cel mic e atat de cuminte si are niste ochi migdalati
.Ma bucur ca sunteti bine,asta conteaza.
Revin..sper..
MADA77 spune:
Dedicatie pentru pitici si mamici nostalgice http://www.youtube.com/watch?v=UH5SFnQvriM&feature=related - .La multi ani sarbatoritilor
.
Sa aveti o zi buna.
Relusha,sunteti bine?
http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Septembrie#
alynta27 spune:
bUNA!
Oana............am admirat o fetita frumoasa si ochioasa! Alex e tare dragut!
Cosminica .......la diaree eu d-au Hidrasec-3plicuri si 1 plic smecta pe zi! Este si Furazolidon de 125g parca! Asta da rezultate si se recomanda dat cu primele! Ajuta ceaiul de menta cu glucoza!
Picky.....la iritatie fesiera am dat cu Bepanten. Este varianta romaneasca- Pantoderm- e intre 6-9lei, dep de firma producatoare!
Cris.....trebuie sa-ti placa MULT ANIMALELE! 3 membri noi zici?!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Deea_24 spune:
nicuratze multumim pentru sfaturi, foarte utile! 
MADA
esti o draguta! multumim
, pai nu se stie niciodata poate, poate o punem de o intalneala!
asta mic asculta acum dedicatia ta. e ochi si urechi.
merge link-ul, mersi mult!
Esti tare cu proverbul! chiar m-ai facut sa zambesc. ![]()
alynta am notat numele cremei in caz de nevoie, acum mai avem bepanthen, multumim! 
Raza noastra de soare
www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete
MADA77 spune:
Alynta,sa stapaniti sanatosi masina.Si ai mei si-au schimbat dacia pe cielo si sunt tare multumiti.Au trecut-o si pe gaz....
La tine nu mai merg pozele.Ma bucur ca baietii sunt bine .
Picky,aici se gaseste calendulla(galbenele)tea in supermarket..sau cel mai sigur in magazinele nemtesti,gen DM.Deasemenea se recomanda unguentul bephanten.
Cris,si noi am trecut ieri la nr 4.O fii cazul sa vorbim de incuscreala?Azi aplic si eu manichiura cu pila ..ca ii raman niste colturii...
Cosminica,la noi sunt niste siropele ..nutrilon b,de exemplu.Nu stiu daca se gaseste acolo,dar fetele ti-au dat alte variante.Sa se faca printesa bine.
Clody,multa rabdare,putere si ..rabdare.Poate ne mai auzim si pe mess-madalina_nichilciuc@yahoo.co.uk.Cine mai doreste..asta e adresa mea.
Deocamdata va pup.Toateeeeeeeeee buneeeeeeeee.
http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Septembrie#
cris_82 spune:
neata si de la noi.....
mada....................multam de cafeluta
oooooooo,dar ce matinali sunteti![]()
picky......................din fericire pentru noi nu ne-am confruntat pana acum cu asa ceva si folosim crema cu zinc de la nivea.Mititica..cred ca o ustura funduletul de la iritatie
Nu stiu ce sa zic,doar sa incerci sa o lasi cat mai mult posibil fara pampers ca sa fie uscat funduletul

nicuratze............multam de informatii.Chiar sunt bine venite

alic...................numarul 3 nu mai facea fata
..si cum noaptea nu o schimb, era de jale in ultimul timp ca iesea pipiul la suprafata
ma innebuneste pc-ul asta ca nu stiu unde e CD-ul de instalare sa descarc pozele

,dar nu ma las pana nu aratam bulanele![]()

alynta................sunt innebunita dupa animalutze

si cel mai zdrenturos pisic care-mi iese in cale il iau in casa si-i fac baie si dau sa pape![]()

mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg