Albinutze de Mai-Iunie 2009(23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

http://80.69.83.61/digibook/index.php?dir=

Acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ok, deci uleiul de ricin da crampe, de-aia urla Sara de zor. Atunci ma lipsesc si de asta. Nu mai stiu ce sa incerc. Cineva mi-a spus sa ii dau supliment de lichid, ceai in care sa pun si zahar fiert.

Clody, sfatul meu este sa iti cumperi o pompa, sau sa imprumuti, cu mana nu o sa faci mare lucru si iti pierzi laptele. Ce ai muls, baga intr-o seringa sau in lingurita si da-i asa. Sau in biberon, in ultima instanta. Sunt o multime de femei care dau lapte copilului, insa muls. Este pacat sa iti pierzi laptele si sa treci pe lapte praf. Care este si foarte scump, pe deasupra.

Mada, ii dau prune deja. Impreuna cu pere. Dimineata.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

Multumim mult Deea, Strunfita, Cris, Mada (sper ca nu am uitat pe nimeni) ptr urari, intr-adevar azi facem 5 lunite...si e la mine in brate acum..se uita cum tastez si incearca sa puna si ea mana pe taste...

Urez si eu la mai multe lunite sarbatoritilor din weekend, Eduard, Natalia, Erica, Marina, Tudor, Eliza, bebe de Tzutzu, David, Cezara, Rebeca, Theodor, Theodor-Cristian, Vlad, Andrei, Tiana(sper ca nu am uitat pe nimeni) si sarbatoritului de azi Dan...sa cresteti mari sanatosi si mumosi...

Urez si eu La mai multe lunite bubulinei mele mici care de pe data de 31 august 2008 de cand au aparut cele 2 liniute la test, mi-a umplut viata si mi-a schimbat-o. Acum simt ca traiesc pentru ea, si viata mi se pare mult mai frumoasa acum de cand este ea, toate durerile, supararile, necazurile mi se par nesemnificative de cand o am pe buburuza mea minunata...ii spun in fiecare zi ca o iubesc iar ea imi zambeste...ce mai...mami o iubeste mult..Te iubesc mamitu' meu drag, Alessia Stefania si iti multumesc ca imi faci viata mai frumoasa...iti urez sa cresti mare, sanatoasa si sa ne faci mie si lui tati numai bucurii... si ii multumesc si lui Doamne Doamne ca mi te-a dat ...

Asa va urez si eu voua fetelor sa va bucrati de comorile pe care le aveti langa voi cat mai mult timp...ca uitati ce repede a trecut timpul...parca mai ieri ma plangeam ca nu prea da semne sa vina la mami in brate si acum deja avem 5 lunite...si culmea am uitat de toate durerile nasteri (cu toate ca durerea se resimte inca, nu o bag in seama...pe voi va mai doare?!..)

Revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ioana....................ce chin si la voi..am intrebat-o pe-o prietena de-a mea care e medic pediatru si a zis ca uleiul de ricin poate sa-i dea crampe foarte puternice,mai indicat e o combinatie de fructe care ar putea sa-i declanseze scaunul repede..gen:para,prune,mar si ceai de musetel ca e purgativ.

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Beca, nasol cu problemele Sarei, mititica a trecut prin atatea si acum se mai chinuie si cu dureri si constipatie...Na, ca ma bag si eu in seama cu o parere( si e doar o parere).. incearca sa ii dai numai mar(nu stiu daca se da mar verde inca), fara nici o combinatie sau daca nu, picaturile sau amestecul care se da la colici...pe micuta mea o ajuta sa iasa si afara ...ai putea incerca, dar renunta la uleiul de ricin ... sa o ajute sa iasa afara...
Apropo a fost o emisiune la tv (eram eu in vacanta si am vazut doar un scurt rezumat) in care se zicea ca cel mai bine e ca parintii sa inceapa diversificarea cu piersica...nu ma intrebati de ce ca nu va pot spune, trebuie sa ma documentez...Beca ai putea incerca si un pic de piersica..vezi poate are efect ...

Am vazut si noi poze de bebei mari si frumosi, nu nominalizez ca nu cumva sa uit pe cineva ca le-am vazut in weekend cand am avut un picut de timp..

Tiana sa se faca Tiana bine si sa ii treaca bubitele..

Clody imi pare rau ca nu ai mai putut ramane la mama ta...oricum incearca sa nu te mai stresezi...e de inteles ca sunt multe probleme adunate si cu sotul tau si cu bebe care plange dar trebuie sa fi tare...iar cat despre alaptat, daca nu merge, nu merge ...mulge-te si dai cu biberonul...ca nimeni nu o sa te certe ptr asta...important e ca tu si bebe sa fiti mai linistiti ...

Revin, ma duc sa imi sun sotul ca e in pauza si sa fumez si o tigare ..;

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Cris, multumesc. Combinatia para/pruna am facut-o. As mai incerca sa adaug struguri, trebuie sa verific de la ce varsta se pot introduce. marul copt constipa si marul crud nu i-a facut nimic, l-am incercat. ceai de musetel nu ii dau inca, nu este tocmai bun pentru copii.

Picky, piersica nu ii prieste, cred ca o doare burta dupa ea, pentru ca este agitata si plange. Cam cum face dupa uleiul de ricin.
Astept sa imi vina de la mama naibii niste infacol, sa vedem daca o sa mearga. Al meu s-a terminat si asa ca mai am de asteptat pana ajunge. Cred ca vreo 10 zile o sa dureze.

Astazi cred ca o sa incep cu legumele, vom incepe cu cartof dulce, am citit despre el ca regleaza tranzitul si este bogat in fibre. Il voi amesteca cu morcov crud, pe care il voi transforma in suc si voi folosi pulpa ramasa si sucul.

Va rog sa ma credeti ca nu stiu ce sa mai fac... Probabil ma voi intoarce la Duphalac, laxativul pe care il dadeam pana acum.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Ziua buna tuturor si la multe lunite pentru printesa Alessia si pentru printul Dan!Sa cresteti mari si cuminiti ca frumosi sunteti!
Clody fa un efort si cumpara-ti pompita ca imediat se schimba datele problemei...eu de la nastere am folosit pompa de muls si am papat exclusiv san pana la 3 luni si de atunci cu completare..dar sper ca in urmatoarea perioada sa scapam definitiv de completare...

Eu am reusit sa scot cea mai mare cantitate de laptic, culmea cu cea mai ieftina pompa de pe piata www.okazii.ro/catalog/31962743/Pompa-de-san-Baby-Nova-Tip-seringa.html" target="_blank">-BABY NOVA- (ti-am pus link-ul asta s-o vezi cum arata)...am si pompa electrica de la Philips Avent care a costat ff mult, dar nu m-am putut folosi de ea cum m-am folosit de pompa asta tip seringa de la Baby Nova(si chicco si nuk au tipul asta de pompa dar sunt aproape duble ca pret)....Ritualul nu este unul f simplu- mai ales pe timp de noapte, dar ce nu face o mama pt puiul ei! Eu ma mulgeam, puneam rezervele de laptic in frigider si cand se trezea Razvan, puneam biberonul in incalzitorul de bib si hraneam puiutul!...mai aiurea era ca dupa ce il culcam eu mai stateam cam 30 min pana terminam de muls, sterilizat si pus tot in ordine,,,

Fii tare si priveste cu optimism spre ziua de maine...ai sa vezi ca daca starea ta se schimba, o sa se schimbe si Razvi!

Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!

Mergi la inceput

Am revenit, m-am luat si portia de spaghete care mi-a ramas de aseara si vad ca si fiica mea s-a trezit...sper sa ma lase sa mananc...ca daca vede mancare ii sclipesc ochii si baga mana sa ia is ea...Ca de cateva zile de cand mananc cu ea in brate la masa, saliveaza la farfuria mea, baga mana, apuca farfuria...aseara a apucat-o si a tras-o spre ea daca nu o tineam eu o rasturna...si se chinuie sa bage manuta sa guste si ea, se uita la tati si la fratele meu cum mananca, cum ia din farfurie si baga in gura...e foarte curioasa si dupa parerea mea si pregatita ptr diversificare...ceea ce aseara am zis sa ii dau putin morcov fiert...si sa va spun cu ce pofta a mancat...Am pus-o in relax(ca momentan nu am scaunel de masa)a dat sa planga, dar in momentul in care m-a vazut ca vin cu castronelul spre ea, a inceput sa chicoteasca de fericire, dadea din manute si picioruse si zambea cu gurita pana la urechi...pur si simplu ii sclipeau ochisorii de fericire..iar cand am inceput sa ii dau, se apleca spre castronel, ii tinea cu o manuta, se chinuia sa apuce si ea lingurita, manca si era toata un zambet...bineinteles ca mai si dadea pe ea...dar cel mai important...ii placea si vroia...a mancat vreo 10-12 lingurite si apoi impingea cu manutele castronelul si manile mele..si scotea limba in semn ca nu mai vrea...Deci fetelor eu cred ca buburuza mea e pregatita ptr mancarica ...voi ce parere aveti?!

Beca chiar nu am alta ideea, incearca sa ii dai si putina apa...poate o ajuta....oricum te inteleg si pe tine ca iti e greu sa o vezi cum sufera si o doare...sa speram ca v-a reusi intr-un final sa iasa afara...

Cris, votez si eu ptr poze ca imi e dor de brotacul tau mic si dragalas...

Maria, Andreea, Ertina...ma bucur ca v-ati spus parerea si ati fost sincere, chiar nu trebuie sa ne suparam...ne dam sfaturi, ,ne spunem pareri dar ne crestem copii asa cum stim noi si cum vrem noi...si cel mai important cum e mai bine ptr bebei..

Revin ca nu are stare micuta.....si nu mai pot scrie

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Impotriva constipatiei (din auzite si incercate de altii..ca noi facem aproape la fiecare masa):

-spuma de prune-se ia o pruna din compotul de prune(de preferat facut in casa), se faramiteaza si apoi se bate cu telul pana se face spuma. Din aceasta "spuma minune" se servesc 2-3 lingurite bebelului (doza poate creste in functie de varsta bebelusului)...

-siropul LassBaby

-ceai baby drink- aici parerile sunt impartite, dar la unii dau rezultate

-lactoza de la Humana -Milchzucker

Cam atat stiu eu...sper sa fie de folos cuiva!

Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Ioana stiu ca dovlecelul, spanacul si caisele sunt bune pt constipatie, nu stiu ce la ce varsta poti sa ii dai spanac.. debridat ai folosit?

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete

Mergi la inceput