Albinutze de Mai-Iunie 2009(23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Cris, tu si acum mai ai rani la sani? Groaznic... Ai incercat lanolina de la Bioclin?

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Neata fetelor! Fatuca mea cea mica doarme, cea mare are liber de la gradi azi si muceste de zor, eu sunt cu castronul de cereale in fata, balotez la greu.

Cris, iti spun ceva ce probabil sti deja: ranile sunt urmare a unei pozitii gresite la san, alaptatul nu doare (exceptand momentele cand avem niste catei in loc de copii).

Deea, este prima oara cand doarme toata noaptea?

Andreea, pai ma oftic daca producatorii astia fac cereale cu grau sau cu gluten, etc, daca se stie ca nu sunt bune decat dupa o anumita varsta.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimineata

ioana nu am pompita ci ma storc cu mana ca reusesc sanii sunt plini si curge de mama focului dar tot degeaba razvan nu vrea sanul si pace cred ca nu mai dureaza mult si se duce lapticul

cris la mine trezirile sunt mereu asa cum le-ai avut tu

eu sunt franta de oboseala si razvan nu doarme deloc ziua macar asa as mai recuperaaaaaa

anda felicitari pt dintisor

philip si eu as vrea sa pun sterilet dar nu stiu daca se poate scoate dupa 2 ani ???? ca pe atunci as vrea bebe nr 2

cam atat ... am fost tare suparata ca razvi nu vrea si nu vrea tzatzi dar m-am incurajat singura mai degraba sa aiba o mama calma decat una frustata

sper ca sunteti bine va pup

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

Salut fetele!
Am dormit asa bine!!!A dormit puiuta de la 9.30 la 7 neintrerupt!Prima data!
Ioana, in leg cu uleiul de ricin, eu zic sa nu-i dai Sarei, mai bine incearca sa bei tu cate o lingurita de ceai plina,;eu am incercat o data pe pielea mea si am avut niste crampe de numa, da scaun nici urma de el..asa ca e cam nasoala senzatia.

Lui Sebi i-am dat si eu cereale de orez de la nestle f bune , apoi cu porumb si abia peste 7 luni cele cu gluten si in amestec(pe cutiile lor scria peste 6 luni)

Deea, sa va fie de bine somnicu!

Merg sa citesc ca-s pe ultima suta de metri si ma cam stresez

http://community.webshots.com/user/roxi2000_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ioana..............stiu,numai ca brotacul meu si musca de ceva vreme..si mai nou maraie ca un cutu

strunfita..............am incercat si lanolina,si garmastan si cu lapte sa se usuce..si degeaba.Uneori parca imi venea sa o las flamanda..asa de tare ma durea,tocmai de aceea am incercat varianta cu biberonul

roxi.................felicitari pentru somnicul fain

clody..............azi noapte chiar ma gandeam la tine cum te chinui de cand il ai pe Razvanel..groaznicsper sa revina si el la sentimente mai bune si sa te odihnesti macar noaptea ca e groaznic in halul asta

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

Buna dimineata!!
La multi ani!! pentru toti sarbatoritii de azi si din zilele trecute!Sa cresteti mari,cuminti si frumosi!!
Multumim tuturor celor care ne-ati vizionat pozele!
De cateva zile bebele nostru si-a dat peste cap programul cu somnul de noapte..of,of.Asta-noapte s-a trezit aproape din ora in ora.Nu stiu ce are sincer.Vremea e inchisa ,chiar rece,deci mai greu si cu plimbarea.Maraie..revin.

Mergi la inceput

Picky e superba printesa.Si are un parrr..Mumoasa foc.
Maria,am vizionat cu mare placere si pozele voastre.
Darius Nicholas e un barbatel in toata regula.Iti seamana foarte bine.E atat de vesel.In toate pozele rade.Sa fiti sanatosi sa va bucurati de comoara.
Alic,frumoasa tare Natalia.Mai are putin si fuge prin casa.
Cosminica,vazut printesa din dotare.O minunatie !!
Cred ca m-am indragostit de toate bebelinele pe care le-am vazut.Oare imi doresc si eu o printesa?
Miruta,bine ai revenit.Asteptam pozeeeeee.

Deocamdata imi ocupa tot timpul bondarul pe care il am.In timpul zilei a devenit tot mai greu sa-l adorm,abia dupa 3 ore de joaca il conving.Are si el mucisori si mai tuseste din cand in cand,dar mai aman vizita la medic.Data trecuta ne-a trimis acasa,spunand ca e normal sa fie asa din cauza vremii mai reci.Acum tot citesc despre PREVENAR.Am dubii daca e ok sa-l fac acum.E optional la noi.

A..sa nu uit vazut si minunatie de Kiralina.
Revin...

Mergi la inceput

Tot eu.
Deea,super link-ul .Aici ceva asemanator-http://80.69.83.61/digibook/index.php?dir=.Username:digibook,parola:cartionline.
Anamicu,sa va fie de bine petrecerea si somnul.Am si eu rugamintea sa-mi trimiti cartile despre diversificare.Adresa mea este-madalina_nichilciuc@yahoo.co.uk.Ce se mai aude despre dintisori?
DanaMi,multa sanatateeeeee!!
Anda,sa treca durerea la printesa.
Clody,bine ati revenit.Sanatate ,putere si rabdareeeeeee!!
Cris,votez si eu pentru poza.
Tiana,bine ati revenit.Sanatate printesei.Eu cred ca indiferent daca papa lapte matern sau formula,bebe trebuie sa fie pregatit sa treaca la diversificare.Sa existe indicii in acest sens.Asta e parerea mea.

speciali pentru Ertina,Andreea,maria!!Eu zic sa o tineti tot asa.Atat timp cat suntem sincere si ne spunem pasurile,vom supravietui.Aici e tot farmecul,zic eu.
Va pup.Sa aveti o zi bunaaaaaaaa!!!

Mergi la inceput

Tot eu.
Am vazut si poze dragute de printesa de luckyblue.E scumpa tare si printesa si cresaaaaaaaa.

La Praga tot nu este consul,doar un functionar care intocmeste hartii de drum.Am scos foaie de drum,ne-au dat-o pe loc,am facut-o valabila pe 6 luni si am platit in jur de 30 de euro.Pentru certifIcatul de nastere romanesc,am depus actele in tara.Procedura s-a schimbat,totul e local si dureaza maxim 6 saptamani.Pasaportul il vom face in tara.Referitor la alocatie,inca nu stim sigur de unde o vom lua.Am inteles ca normal ar fii sa o luam de aici.Va anunt cand stim.

Ioana,imi pare rau ca nu reusiti sa scapati de constipatie.Vreau sa-ti spun ca mama mea s-a luptat toata viata cu aceata problema.Intr-adevar uleiul de ricin a functionat o perioada,dar da crampe si dureri.M-am uitat prin hartiile primite de la medicul de aici si am vazut ca pentru constipatie se recomanda sucul de prune,1-2 lingurite iar daca mananca deja solide se recomanda broccoli,caisele si prunele.Chiar apa,1-2 lingurite.Acu zic si eu ce stiu.Poate te ajuta.Pupam printesele si mamica din dotare.

Bebe IANIS EDUARD s-a trezit dupa 30 de minute de somn si va invita la dans pe melodia favorita.
http://www.youtube.com/watch?v=AMAA0dfZRsU
PUPAM STUPUL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Ioana prima oara a fost la 2 zile dupa nastere, a doua oara a fost cred ca la 8 zile dupa nastere iar a treia oara acum. Si ieri noapte a dormit dupa 8 pana dupa 4:30 a papat si somnic la loc, azi noapte a dormit de la 20:10 pana la 07:30. Mirul lumii!

roxi mersi la fel!

MADA bucalatul mic! sper sa isi revina cu somnicul! la mine nu merge link-ul..

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete

Mergi la inceput