Miresele anului 2006 (107)
Raspunsuri - Pagina 10
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralnied1 OANA, era sa cad de pe scaun. Am crezut ca tu glumesti Nu-mi venea a crede. Am citit de 10 ori ca sa cred odata. Pai bine, draga, da' asa ne-a fost intelegerea? Nu ziceai ca ma astepti? Ce mi-ai facut acum? Eu cu cine raman? Ioi, de-ai sti ce mult ma bucur pt tine. Ai multa grija de tine si tine-ne la curent cu evolutia lucrurilor. |
auzi, intrebarea corecta e "Eu cui raman?"
draga mea, a fost o sarcina pe care nu am planificat-o...asa a vrut Doamne Doamne...asa ca ce pot sa spun, te astept si pe tine fuga fuguta...iar tu nu ramai singurica te las cu Aly care cred ca e ingorpata in munca de nu mai intra pe la noi
cu toate astea te astept cu povesti si detalii despre noua casuta
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
offf ma Kitzy imi pare tare rau de Diana...e nasol sa o vezi bolnavioara...te asteptam cu vesti mai bune
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui kitzy Ralule bine ca mai dai si tu un semn, sa stim ca mai traiesti |
Traiesc. Aflati voi daca ceva nu e in regula cu mine
Eu din pacate nu vin cu vesti bune, Diana-i bolvanivoara... |
Aoleu, ce aiurea
Sper sa se faca bine repejor, mititica...
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui Giova Botic cum tu cu cine ramai? cu Aly, de la ea niciun semn... Sper sa treci cu bine peste perioada asta. ma bucur ca acomodarea a fost ok. |
Da, mai ramane Aly pe lista...
Peste perioada asta cred ca voi trece abia prin toamna viitoare.
Dar macar restul sa fie in regula si-s multumita.
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui ooana auzi, intrebarea corecta e "Eu cui raman?" draga mea, a fost o sarcina pe care nu am planificat-o...asa a vrut Doamne Doamne...asa ca ce pot sa spun, te astept si pe tine fuga fuguta...iar tu nu ramai singurica te las cu Aly care cred ca e ingorpata in munca de nu mai intra pe la noi |
puteai macar sa zici ca ai de gand...
eu credeam ca tu nu vei avea de gand nici macar peste vreo 5 ani. De unde sa-mi inchipui eu ca te loveste asa, deodata?
[quote]cu toate astea te astept cu povesti si detalii despre noua casuta
Pai, ce povesti? Ce detalii?
Mai avem de luat mobila. Mai avem de schimbat multe. Nu-i bugetul necesar. Asa ca mai mult stam pe loc.
Giova spune:
o ca azi Edi are 5 luni!
a trecut timpul...
poze de aici in jos:
http://www.dropshots.com/Edi_Marco#date/2009-11-26/19:04:47
Kitzy imi pare rau de Diana, of doamne...
Insanatosire grabnica Dianei.
oana pai ce felicitari asteptai in situatia data? of...of...
Botic sunteti in chirie sau v-ati luat apartament?
sotul a aterizat in capitala, asa ca pana vineri seara sunt cu amandoi copiii. sper sa fac fatza si sa nu ajung la nebuni. bine ca Marco e la gradi, dupa amiaza ne descurcam noi ca de obicei, seara trece repede si uite asa.
va, o sapt. buna sa aveti, caci scurta este.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
kitzy spune:
Gio ce baieti scumpi ai, ma tot minunez de Edi ce grasunel ii, tare bine arata
Marco cred ca-a fost cel mai incantat, am vazut ca tot era un zambet prin toate pozele
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
ooana spune:
Gio super super pozele...ce baieti frumosi!!!
...sa inteleg ca sunteti singuri acasa si va faceti de cap?!?
Kitzy cum mai e Diana?
Noi 2...
Giova spune:
da suntem singurei de ieri dimineata si pana maine seara. Azi dim. marco s-a trezit si a intrebat rapid: unde e tati? a uitat dragul de el. tare-i lipseste, s-a lipit rau de tot de el, de cand am ramas eu gravi, mai exact din ultimele luni, cand nu ma prea puteam juca cu el...
Kitzy cum e Diana? sper ca mai bine.
oana cum e in pat? mama ta e fericita? bunica? ziceai ca nu ai ajutor...pai o ai pe bunica...cred ca tare dornica este. O vad pe a mea...schioapa rau de tot, dar pt. asta tot a plimbat caruciorul in jurul blocului....parca sunt mai fericiti decat prima data.
o zi frumoasa tuturor.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
kitzy spune:
Oana, Gio Diana-i mai bine, a inceput sa pape un pic, nu mult, dar tot e ceva decat deloc, abia astept sa-i treaca de tot, ca e asa de apatica, azi dupa aproape o saptamana am iesit un pic cu ea afara, a fost mai vesela, dar n-a fost ea, daca ma intelegeti.
Astept sa revina toate la normal.
Oana cum te simti? Nu mai sangerezi, nu?
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)