Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 2 *

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata si de la mine! Multam de Nicoll... foarte binevenita .

Is cam cheauna si bolunzala io... ca, fui ieri la cursuri si calduroasele astea de colege mi-au intors raceala inapoi ... ca, na, le-o palit caldurile si-or deschis geamurile sa se aeriseasca, desi or vazut ca-s racita ... mno, si amu am o tuse naspa, un nas si mai infundat si o durere de cap tampita ... pfui... bine ca, macar Robert sta mai bine la capitolul insanatosire , ca, fu ieri cu noi pan'la piata, dis-de-dimineata, si vaznd ca i-au inghetat manutele de frig/ger, nu se mai cere scos afara ... asa ca, macar el e ferit de vremea friguroasa si de vantul taios de afara... io, mai am si de umblat dupa una, alta si de mers pe la cursuri... asa ca, nu stiu cand mi-oi reveni ... mno...

Yasmari, bineinteles ca facem schimb de papa bun . Sa aveti o super vacanta de Craciun aici in Ro !

Nicoll, naspa situatiune cu procesul ... dar, daca el nu-i in tara, nu-l poti face la tine la Ploiesti? La domiciliul tau? Ca, io la domiciliul meu am facut procesul de incredintare... mno, ce stiu eu, difera situatiile dintre procesul de divort si cel de incredintare chiar asa tare? Oricum, tinem pumnii sa fie totul bine!!! Muuuuult succes !!!

si o zi buna si frumoasa la toate mamicile!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Vali, din cate imi amintesc, astazi este ziua ta. LA MULTI ANI! Sa ai parte de sanatate, sa iti gasesti un job bun si nu in ultimul rand, David sa iti aduca toata fericirea din lume.
Sper din suflet sa ai o viata plina de soare si toate lucrurile rele sa ramana doar o amintire.

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca de o luna, cineva - persoana draguta- mi-a "spart" vechea adresa de mail. Asa ca daca ma aveati in lista de mess si ati primit mesaje de la mine, nu eram eu aceea .

Album Andrei

Mergi la inceput

Aha... deci asta era evenimentul de pe 4 noiembrie de care zicea Valy... pai, atunci:

"La multi ani!" Valy
Sa ai parte de o zi senina, frumoasa si plina de bucurii alaturi de David ! Sa ti se implineasca tot ce iti pui in minte astazi si sa ai parte numai si numai de bine!!! & &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

LA Multi Ani Vali,sa fi sanatoasa si sa dea Dumnezeu sa ai parte de multe bucurii in viata!!!Sa te bucuri de viata alaturi de copilul tau!!!Sa aveti petrecere frumoasa,sa gasesti job-ul care sa aduca linistea!

Luminita urata intamplarea cu spartul adresei.sa treaca supararea!
Cryna prietena mea mi-a spus ca procesul se desfasoara la domiciliul paratului...Eu in cadrul aceluiasi proces cerand divortul,incredintarea minorelor si pensie alimentara.Om vedea...de acum nu mai exista cale de intoarcere.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

M-am prapadit de ras pana acum ,ce inseamna doar sa bati apropouri si sa nu spui exact despre ce e vorba.....Dragele mele ziua mea de nastere a fost pe 4 SEPTEMBRIE ( Lulu ai uitat ca sunt zodia fecioarei la fel ca si cunostinta noastra comuna ???). Azi pe 4 noiembrie eu ar fi trebuit sa sarbatoresc altceva, chestie sentimentala , si am folosit timpul trecut in exprimare 'ar fi trebuit' sunt nostalgica de la vreme asta ploioasa si nu are rost sa intru in detalii. Daca era de sarbatorit va spuneam eu. Ziua mea de nastere anul asta am sarbatorit-o aiurea pt ca dimineata m=am dus la banca sa ma cert cu directoarea agentiei(deoarece un hacher a intrat pe contul meu de la banca si mi=a luat toti banii, eu am anuntat imediat iar banca nu a blocat contul asa cum ar fi fost normal si hacherul a putut sa imi ia si urmatoarea transa de bani respectiv salariul exact in ziua in care eu eram la banca si faceam a doua sesizarea. Banutii i=am recuperat apoi dupa 3 saptamini de certuri si insistente, ma mananca palmele sa va spun si ce banca dar stiu ca nu am voie)apoi restul zilei la servici si apoi acasa simplu cu mama si David.
A si Lulu nu ti=am trimis cv-ul pentru ca nu vreau sa lucrez la bugetari , eu personal sunt specializata in contabilitatea societatilor comerciale, in domeniul bugetar nu am lucrat decat un an cand am fost profesor nimic contabilitate bugetara.
Dar sa stiti ca m=au bucurat urarile voastre sincer.
Asa despre David ce va spun ca acum este langa mine si imi cere insistent sa il las pe laptop 'hai te log mami' si eu nu vreau sa-i cedez ? De 2 zile nu il mai las pe laptop si e disperat actioneaza ca si picatura chinezeasca adica inisista , insista doar doar oi ceda. Si eu nu si nu pana va renunta pentru ca nu vreau sa devina dependent de jocuri. De la gradi d-na educatoare mi-a dat o revista cu povesti si fise de lucru. Mi-a spus ca vrea sa eu fac cu copilul acasa toate fisele si ea sa=l verifice pentru ca a observat ca e baiat istet si trebuie stimulat cu astfel de exercitii. Am intrebat-o cite reviste a cumparat mi=a spus 20 bucati si asa am inteles ca David nu este singurul istet din grupa dar voi lucra cu el am inceput de ieri de fapt.
Pentru nicoll am un sfat pentru ca am fost in aceiasi situatie cu procesul de incredintare a copilului. D=l tata este din Sibiu , dar cand am inceput procesul el era plecat din tara iar avocatul meu a depus o cerere la tribunal prin care a solicitat ca procesul sa se judece la domiciliul mamei motivind ca tatal este plecat din tara si eu, ca unic parinte, nu pot sa las copilul in Bucuresti si sa ma prezint in Sibiu. A tinut figura, s=a judecat procesul in Bucuresti pana cand a venit si d=l tata in tara si in iunie anul asta s=a prezentat la unul din termene motiv pentru care judecatorul a transferat cazul in Sibiu. Asa ca acum se judeca in Sibiu saptamana viitoare am termen dar pe mine ma poate reprezenta avocatul nu e musai sa merg si eu. Va merge insa cu martorul meu noroc ca e omul pensionar , intelegator si a fost de acord sa mearga in Sibiu.
Cam atat, cand voi avea motive de sarbatoare va anunt eu sunt pe aproape.
Pupicei tuturor.

Poze cu noi la http://community.webshots.com/user/valcampan

Mergi la inceput

Vali iarta-ma! Sunt batrana si ramolita. Oricum urarile raman valabile.
Stiu ca nu vrei la bugetari, dar e vorba de un job in proiecte pe fonduri europene. Azi insa am vb cu o tipa si mi-a zis ca vrea cv-ul sa il vada cineva de la o firma privata.

Album Andrei

Mergi la inceput

Deci asa, nu-i rost de party azi ... eh, las'ca, oricum nu imi aduc aminte sa te fi sarbatorit in septembrie Valy, asa ca facem totusi party-ul azi ... cu intarziere mare ... da', io zic ca, avand in vedere ca, celelalte fete iar nu prea mai "dau" pe aici si suntem doar vreo cateva care mai scriem... => putem face un party "improvizat", nu ? Sa mai animam atmosfera ... Macar atat ...
Mult succes cu dezvatatul lui David de calculator si cu facutul temelor de la gradi si, in continuare, multa bafta cu gasitul job-ului . La fel, bafta multa si la incheierea procesului de incredintare.

Nicoll, speram sa fie bine pana la urma cu procesul & . Succes!

la toate mamicile si o dupa-amiaza si o seara placuta sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Vali ader la ideea Crynei,punem de un party intarziat,in care te sarbatorim oricum!!!Si multumesc mult de informatie,poate voi apela si eu la acest truc.Dar vroiam sa te intreb,din moment ce ai decalarat ca e plecat din tara,nu au vrut sa aplice procedura de citare internationala?Adica sa-l citeze acolo unde era plecat?Am inteles ca dureaza imens de mult.Eu nici macar nu am habar unde sta in Anglia aia mare...
Cryna sper ca te simti mai bine!
Va uram la toate noapte buna si un somn linistit!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Vali nu pot sa cred! Nici acum nu ai terminat procesul? Dar ce ma mai mira ca la mine a durat 6 luni procesul de divort. Nu mi-as mai dori sa ajung intr-un tribunal, nici macar daca m-as duce cu altcineva.
Nu inteleg de ce procesul trebuie sa fie la domiciliul tatalui, daca mama depune plangerea?
Ma duc sa ma fardez sa ajung in timp util la petrecerea lui Vali

Album Andrei

Mergi la inceput