Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 2 *
Raspunsuri - Pagina 12
nicoll_mada spune:
Laura ma bucur ca sunteti bine,asta in principal!Apoi ma bucur ca-i place lui Rares la aikido.Lasa ca daca invata el,poate ceva-ceva se va prinde si la Bianca.
Ei...si nu ai spus tu ca ai fost la meci.Pai cum se poate asta doamna draga?Bravo!
Si ca sa vezi chestie,am sa stau in galeria turcilor.Nu de alta,dar prin ei am facut rost de bilete.Prietenii mei din Bucuresti fac afaceri cu un turc si...asta a fost firul.Deci,va trebui sa-mi cenzurez orice satisfactie sau insatisfactie.
Va pup si va spun eu maine cum a fost!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Laura25 spune:
DA, Nicoll, am uitat sa spun ca am fost. Am inghetat de frig, dar a fost super! Atmosfera cum nu mai vazusem la nici un meci inainte (e drept ca am fost doar la meciuri de campionat inainte), am aplaudat tot timpul, am scandat, am facut valuri. Super! Pacat ca nu a fost acel meci meciul de debut in calificari, ci meciul "looserilor".
Ca tine am patit eu la meciurile Cehalului cu Steaua. Eu sunt stelista de aia rea, infocata. Toti din jur, pietreni, tineau cu Ceahalu. Asa ca au fost faze cand dadea Steaua gol, eu saream in sus si ma bucuram si Sebi tragea de mine sa stau jos, ca o sa iau bataie . Vizionare placuta!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
lulu75 spune:
Votat animalutul mic.
Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
Tethys spune:
olecuta...
Laura, succes lui Rares la aikido ... poate o sa-i placa si Biancai pana la urma ... o sa vedeti voi. Numai bine in continuare la toti .
Nicoll, sa ai parte totusi de un meci placut , chiar daca stai intre adversari ... si:
HAI STEAUA!!!
Gata. Ma reintorc la trebile mele ... ca, vreau sa ajung si azi pe la cursuri... ... si o zi buna in continuare la toate mamicile!
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?
Laura25 spune:
Buna dimineata! dau eu cafeaua azi ! Sa aveti o zi buna.
Nicolle, cum a fost la meci?
Ce planuri aveti pt we? Fetele studente, sa va duceti la scoala, da?
O zi buna!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
Tethys spune:
'Neata si de la mine!
Multam de cofee Laura .
N-avem cine stie ce planuri pt. weekend ... iar, la facultate e de jale ... ne-au bagat partiale , am examene acum in noiembrie, anuntate cu doar maxim o luna inainte ... ufff, nu stiu cum le-oi trece ... ca, la o disciplina inca nu ne-a venit proful/profa la ore, deci nu stim nik despre ... la o alta disciplina cursurile le avem in sambata de dinaintea examenelor, deci iar ... la alta disciplina, profa vrea si proiect facut si examen scris => de invatat (si n-am de pe ce )... la alte doua, tot asa: proiecte peste proiecte... si asta in doar trei-patru saptamani ... ne-au bagat in acelasi regim cu studentii obisnuiti, care au cursuri normale, stau cu nasul numa' in biblioteci, etc., ... nu stiu daca intelegeti voi ce zic io pe aici ... in fine...
la toate mamicile de -i si -e si s-aveti o zi buna! Weekend placut la toate!
nicoll_mada spune:
Fetelor amanunte mai tarziu,sunt franta,chiauna si tot asa.Dorm pe mine si nu ma simt in stare de mai mult pt mom,plus ca mai tre sa ma misc si sa fac cate ceva.,sper sa imi revin si sa va spun cate ceva!
MMN
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nicoll_mada Fetelor amanunte mai tarziu,sunt franta,chiauna si tot asa.Dorm pe mine si nu ma simt in stare de mai mult pt mom,plus ca mai tre sa ma misc si sa fac cate ceva.,sper sa imi revin si sa va spun cate ceva! nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 } http://community.webshots.com/user/nicoll_mada MMN |
Ioiii, Nicolle, dar ce facushi asnoapte?
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
nicoll_mada spune:
Laura azi noapte am stat ca fetle pana la 2 de vorba,iar la 5 eramin picioare,caci la 7.15 aveam intalnire cu Codri la gradi.Si trebuia sa vin de la capetala.
Si ca sa fie totul azi "perfect" am avut si garda financiara in control.Cu toate interventiile,tot ne-au ars 5000.
Buuun...si acum despre meci.Deziluzie!!!!
De la modul de a juca al baietilor,pe care sincer,de le eram antrenor dupa un meci ca ala de aseara ii alergam pana le dadea sangele pe nas,pana la atitudinea publicului.
Nus' daca e cazul sa dezvolt,dar inca sunt plina de "spume" pe jucatori,asa ca o voi face.Eu cred ca e inadmisibil sa ai atitudinea pe care au avut-o ei.Cum sa stai sa astepti adversarul,fara sa faci presing,fara sa bagi piciorul la mingie?Si pe deasupra dupa joc sa mai ai si tupeul sa spui ca ai facut un joc destul de bunmai spun ca vor sa joace la mari formatii din Europa
Apoi publicul m-a dezamagit crunt.Mai,nici eu nu sunt de acord cu Becali,cu modul lui de a gandi si impune,dar pentru mine Steaua va ramane in sufletul meu Steaua pe viata.Si daca ar ajunge sa joace in divizia D eu tot cu ei as tine,desi te doare neputinta formatiei favorite.Si eu cred tare mult intr-o vorba "indiferenta doare cel mai tare".Sa vi tu la stadion si doar la cele cateva mici ocazii(in afara de bara) sa-ti aplauzi si incurajezi favoritii???Inadmisibil pt mine.Poate asa admite un baner pe care as scrie ceva de genul "pe cat de mult sustinem echipa pe atat de mult te uram(detestam)".Si as face-o cu toata forta(incurajarea).
Mi-au placut la nebunie turcii din galerie,nu au tacut un minut,au cantat si aplaudat fara oprire.Nu am citit ziarele de azi,dar sa stiti ca nu mi s-au parut nici beti,nici drogati,ba pot sa zic ca multi erau cu varste intre 40-50 ani.Au asteptat facand poze dupa final sa li se permita iesirea,sincer,am ramas impresonata.
Cam astea sunt impresiile.Amu' astept sa vedem cand va renaste orgoliul,dorinta si vointa in jucatorii Stelei.
Noutati nu am,in seara asta iar nu merg acasa,imi pleaca matusa care ne mai ajuta cu fetele in Anglia si merg sa o conduc la aeroport.Iar maine la cursuri,sunt din cele importante.Azi chiul,ca erau din cele neimportante.
Va pup,vorbim maine!
MMN
Tethys spune:
'Neata mamici de -e si -i!
Poftiti la -luta de weekend... daca doriti ...
Nicoll, imi pare rau ca ai ramas asa de dezamagita la meci . Dam sa treaca supararea... probabil deja a trecut pana acum ... bafta la cursuri azi si servici usor. Am votat pisicuta . Mergi de o ingrijeste .
si un weekend frumos la toate mamicile!