Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (121)
Raspunsuri - Pagina 17
krelia spune:
betty, mersic pt lamuririle cu aparatoarele 
fetili vor supozitoare cu glicerina de la weleda, din Austri/Germania....daca am inteles bine
bre madamelor, eu zic sa incercm cu aste de le gasim p'aci...si daca n-or face fata...sa ne indreptam catre produsele externe..nush..parerea mea
...poate scapam de stresul comenzii....repet, e doar parerea mea..
krelia
34+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
laurairina13 spune:
Cine are chef de vazut o 'treaba' interesanta![]()
![]()
![]()
, am trimis acu pe adresa noastra de gmail un atasament!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
34+
Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze
lylyana.ion spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia betty, mersic pt lamuririle cu aparatoarele ![]() fetili vor supozitoare cu glicerina de la weleda, din Austri/Germania....daca am inteles bine bre madamelor, eu zic sa incercm cu aste de le gasim p'aci...si daca n-or face fata...sa ne indreptam catre produsele externe..nush..parerea mea ...poate scapam de stresul comenzii....repet, e doar parerea mea..krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai ![]() |
nu erau supozitoare cu chimen?
corect, ar tb cautat intai aici...
Lili
34 cu
Alexandru
betty78 spune:
| citat din mesajul lui krelia betty, mersic pt lamuririle cu aparatoarele ![]() fetili vor supozitoare cu glicerina de la weleda, din Austri/Germania....daca am inteles bine bre madamelor, eu zic sa incercm cu aste de le gasim p'aci...si daca n-or face fata...sa ne indreptam catre produsele externe..nush..parerea mea ...poate scapam de stresul comenzii....repet, e doar parerea mea..krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai ![]() |
pentru ele sau pentru bebei? Al meu sot este posibil sa se duca saptamana asta la viena...dar luni aflu exact
Betty78
34+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
lylyana.ion spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui betty78
pentru ele sau pentru bebei? Al meu sot este posibil sa se duca saptamana asta la viena...dar luni aflu exact Betty78 34+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire pozele noastre asa creste bebe Mario |
pt colicii bebeilor
Lili
34 cu
Alexandru
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui krelia [purple][font=Comic Sans MS]Ancutz, ar fi o idee...dar, dupa cum vazusi...versurile lu' alexandri...dintr-un celebru cantec....la noi, n-a vut pic de succes...asa ca, mai bine, ciocu mic si...mergem mai departe, cum o fi.. |
Krelia ai dreptate, da' nu mai bine schimbam versurile si poetul?

Anca
34+ 
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
betty78 spune:
Dragelor, din pacate nici un produs nu ii ajuta 100% sa scape de problemele si durerile date de colici. Voi in primul rand trebuie sa aveti grija ce mancati, apoi sa fiti f atente sa scoata toate gazutele, sa nu le amestecati laptele praf cu laptele de san si oricum produsele pentru colici trebuiesc alternate...pe noi ne ajutau bonisanul cu espumisanul si mult ceai de chimen si anason baut de mine.
In schimb ce va recomand de la weleda este un ulei pentru masat sanii pentru alaptat si niste globuli....care efactiv fac minuni
Betty78
34+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Cine are chef de vazut o 'treaba' interesanta Laura, 34+ Mara TeodoraAMR 6 saptamani !! poze |

Anca
34+ 
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
laurairina13 spune:
Pt Betty sa iti dai seama de ce produs era vorba din Austria/germania - era mesajul Siminei luat din paginile din urma''referitor la acele supozitoare, i-a priviti ce am gasit la "mamici se noiembrie-decembrie 2006" :
"mamicile carora bebeii au probleme cu colicii am un pont super pt voi,care functioneaza de nu va vine sa credeti.sant la farmacie niste supozitoare cu chimen....da,ati auzit bine,cu chimen sau din chimen....nu mai conteaza.....sant absolut naturale,nu dauneaza nimic si face MINUNI.denumirea in limba latina,poate asa se cunoaste prin farmacii.....CARUM CARVI de la firma WALA,iar pt ca firma WALA este o firma germana,va dau si denumirea in germana,poate ca in farmacii au venit cu numele asta:KINDERZÄPFCHEN........eu am avut probleme mari cu pascal,nu plangea de trebuia sa-l tzurcanesc,dar se zvarcolea si facea niste mutre,impingea saracutu,nu iesea nimic....dupa ce i-am introdus un supozitor(precizez:unul pe zi....dar scrie si pe prospect,plus ca o sa va sfatuiasca farmacista)....nu numai ca a facut kaki(cum zice FATIMA)....dar a dormit neintors....va recomand cu caldura si credeti-ma pe cuvant,functioneaza DUMNEZEIESTE.sper sa gasiti in farmacii,si va doresc o noapte linistita incepand cu introducerea supozitorului(hi,hi,hi)....am uitat sa va spun ca de la supozitoarele astea,pascal trage niste partzuri....frate.....cumparati-va masca de gaze...slava Domnului ca nu-l mai doare burtica,asta-i important....dar eu si sotul meu radem de ne tavalimde cum miroase in camera lor...sotul meu zice ca sophia de aceea doarme asa bine....e turmentata complet.....dar nu ca miroase urat...pute de-ti muta nasul la spate.exact,asta-i cuvantul potrivit...PUTE" .....tipa avea la adr Austria''
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
34+
Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze
betty78 spune:
In plus sunt f multi copii care nu fac colici si au doar gazutze. Din pacate f multi medici nu analizeaza exact ce s eintampla cu bebeul si baga din start diagnosticul de colici
scuze ptr greseli, dar imi este o mare lene sa modific
Betty78
34+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario