Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (121)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

apai ca sa stiti ca la asta ma refeream

i'm glad i'm "unique"

Anca 34+

POZE

AMR 6 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

asa ie capricornii astia se repede ei una doua fara sa gandeste cu coarnele inainte ca inapoi nu avea cum oricum

oare ar trebui sa ma simt si yo la fraza asta? ca si je tot capricoarna's

Anca 34+

POZE

AMR 6 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Hai sa va scriu o parodie la ce se intampla vis-a vis de criza in tara astaa (asta in cazu in care reusesc sa va atrag atentia din hlizeli..
p.s. da cred ca si daca imi aratati un des't atat imi trebe sa ma hlizesc si eu )

1. Ion are o crasma. Pentru a-si spori vanzarile, el decide sa le ofere clientilor (majoritatea - betivani neispraviti) bautura pe
datorie. Isi noteaza cu grija datoria fiecarui client, tinand astfel un bilant al creditelor acordate. Pe masura ce se raspandeste vorba ca Ion te serveste acum in schimbul promisiunii de a plati in viitor, numarul clientilor creste, iar vanzarile de bautura asisderea. Pe faza, Ion profita de ocazie si scumpeste tuica si berea .

2. Un consilier bancar abil isi da seama ca afacerea lui Ion este de viitor si ii acorda acestuia un credit pentru dezvoltarea
carciumii. Creditul este garantat cu creantele acumulate de Ion - promisiunile de plata ale betivanilor care ii trec pragul.

3. Superiorii consilierului bancar - baieti destepti, cu indelungata expertiza in mobilizarea resurselor financiare -
refinanteaza creditul acordat lui Ion prin emisiunea a trei tipuri de obligatiuni, garantate desigur cu datoriile alcoolicilor: BEAUBOND, BEATBOND si MANGABOND.
4. Aceste titluri financiare sunt cumparate si tranzactionate apoi pe piata internationala. Multi investitori nu inteleg ce
inseamna aceste obligatiuni si cu ce sunt garantate. Cu toate acestea, cererea pentru ele creste, alimentata de cresterea continua a cotatiilor.

5. Intr-o buna zi, cu toate ca preturile continua sa urce, managerul de risc al unei banci (concediat ulterior, fiindu-i reprosata atitudinea pesimista) decide ca este timpul sa ceara plata datoriilor acumulate de betivii care frecventeaza crasma lui Ion.

6. Datornicii nu au cum sa plateasca. Ion nu isi poate rambursa creditul contractat de la banca si intra in faliment.
7. Obligatiunile BEAUBOND si BEATBOND isi pierd 95% din valoare. MANGABOND sta ceva mai bine, valoarea ei
stabilizandu- se dupa o prabusire de 80%.

8. Furnizorii carciumii lui Ion intampina serioase dificultati financiare, dupa ce clientul lor a inchis portile si dupa ce
obligatiunile in care investisera masiv si-au pierdut valoarea. Furnizorul de tuica este preluat de o firma concurenta, iar fabrica de bere intra in faliment.

9. Banca este salvata de la faliment de catre guvern, in urma unor consultari dramatice intre partidele politice.

10. Fondurile necesare acoperirii pierderilor sunt obtinute prin impozitele platite de catre persoanele care nu consuma
alcool.

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Simina - pusesem deja datele de nastere ale mamicilor si am si zis mai de mult ca info asta se va pierde... ... mai era ceva?
Tare tu cu prajitura ta , macar s-a ales in cele 3 straturi?
Ramo]naD - sa-ti traisca puitul si sa te bucuri de el

da...iar am vorbit fara sa studiez "piata"

Praji s-a legat ea in 3 staraturi da nu-mi place ...are gust de ou crud ....nu-i pe placul meu

33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Hai sa va scriu o parodie la ce se intampla vis-a vis de criza in tara astaa (asta in cazu in care reusesc sa va atrag atentia din hlizeli..
p.s. da cred ca si daca imi aratati un des't atat imi trebe sa ma hlizesc si eu )

1. Ion are o crasma. Pentru a-si spori vanzarile, el decide sa le ofere clientilor (majoritatea - betivani neispraviti) bautura pe
datorie. Isi noteaza cu grija datoria fiecarui client, tinand astfel un bilant al creditelor acordate. Pe masura ce se raspandeste vorba ca Ion te serveste acum in schimbul promisiunii de a plati in viitor, numarul clientilor creste, iar vanzarile de bautura asisderea. Pe faza, Ion profita de ocazie si scumpeste tuica si berea .

2. Un consilier bancar abil isi da seama ca afacerea lui Ion este de viitor si ii acorda acestuia un credit pentru dezvoltarea
carciumii. Creditul este garantat cu creantele acumulate de Ion - promisiunile de plata ale betivanilor care ii trec pragul.

3. Superiorii consilierului bancar - baieti destepti, cu indelungata expertiza in mobilizarea resurselor financiare -
refinanteaza creditul acordat lui Ion prin emisiunea a trei tipuri de obligatiuni, garantate desigur cu datoriile alcoolicilor: BEAUBOND, BEATBOND si MANGABOND.
4. Aceste titluri financiare sunt cumparate si tranzactionate apoi pe piata internationala. Multi investitori nu inteleg ce
inseamna aceste obligatiuni si cu ce sunt garantate. Cu toate acestea, cererea pentru ele creste, alimentata de cresterea continua a cotatiilor.

5. Intr-o buna zi, cu toate ca preturile continua sa urce, managerul de risc al unei banci (concediat ulterior, fiindu-i reprosata atitudinea pesimista) decide ca este timpul sa ceara plata datoriilor acumulate de betivii care frecventeaza crasma lui Ion.

6. Datornicii nu au cum sa plateasca. Ion nu isi poate rambursa creditul contractat de la banca si intra in faliment.
7. Obligatiunile BEAUBOND si BEATBOND isi pierd 95% din valoare. MANGABOND sta ceva mai bine, valoarea ei
stabilizandu- se dupa o prabusire de 80%.

8. Furnizorii carciumii lui Ion intampina serioase dificultati financiare, dupa ce clientul lor a inchis portile si dupa ce
obligatiunile in care investisera masiv si-au pierdut valoarea. Furnizorul de tuica este preluat de o firma concurenta, iar fabrica de bere intra in faliment.

9. Banca este salvata de la faliment de catre guvern, in urma unor consultari dramatice intre partidele politice.

10. Fondurile necesare acoperirii pierderilor sunt obtinute prin impozitele platite de catre persoanele care nu consuma
alcool.

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Betty78 34+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Da noi nu avem in odisee burtici din Austria/Germania?????????

ba da..da tre sa mai si poata merge fetili sa cumpere/sa trimita /sa etc.. E destul efort, si depinde daca pot sa il faca..

macar sa ne ajute cu o adresa, un link ceva , ne strangem mai multe si comandam

33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Ancutz, ar fi o idee...dar, dupa cum vazusi...versurile lu' alexandri...dintr-un celebru cantec....la noi, n-a vut pic de succes...asa ca, mai bine, ciocu mic si...mergem mai departe, cum o fi..

laura, ffff tare!

krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Da noi nu avem in odisee burtici din Austria/Germania?????????

ba da..da tre sa mai si poata merge fetili sa cumpere/sa trimita /sa etc.. E destul efort, si depinde daca pot sa il faca..

macar sa ne ajute cu o adresa, un link ceva , ne strangem mai multe si comandam

33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe

dar ce aveti nevoie....ca am ratat partea asta a capitolului?

Betty78 34+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

ce veselie p'aci

33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Seara buna fetelor!
Se facura aproape de 12 deci am aparut si eu. Ce imi place in seara asta ca atmosfera este mai destinsa, fete puse pe glume ...
Laurairina, inteleg ca tb sa ne apucam de baut

Lili 34 cu Alexandru

Mergi la inceput