Gravidute&Mamici de IASI (104)
Raspunsuri - Pagina 8
mihharo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Salutare! Miharro.........se vede ca esti mai linistita singura! |
Oho, muuult mai linistita! Acu' nu ca fac eu apologia divortului, dar cateodata e tare benefic

Fetelor, sper sa ajungem si noi azi la Stanley, nu stiu ce sa zic acuma, trebuie sa ajung acasa sa vad cum e Albert. Daca e Ok aparem si noi. Eu dupa ora 16 nu mai am net, ca plec de la serviciu si acasa inca sunt ca in codru - fara net, TV sau telefon...
Asa, si apropo de astia de la RDS: dupa ce au facut figura cu doua echipe trimise aiurea, au sunat alaltaieri ca cica ne-au programat ieri la instalare. Am consemnat-o iar pe mama in casa, bineinteles... Ei bine, cum n-am aparut eu ieri la usa voastra, asa n-au aparut nici ei la usa mea
. No comment (ca de-acuma mi-e lehamite!)
iulia-stefy spune:
Ani, imi pare rau de Darius... vezi sa nu fie laringita, daca zici ca tuseste urat... De la asta la varsta lui se poate sufoca... Eu am patit-o cu Stefy la un an si 4 luni.... Multa sanatate lui Darius.
Ceaiul de ceapa eu il fac cu ceapa intreaga, taiata in patru cu tot cu coaja. Mai pun 4 nuci sfarmate, dar cu tot cu coaja si apoi dupa ce scade la jumatate apa il indulcesc cu miere de albine si pun un pic de scortisoara. Scortisoara ajuta si la gust, e mult mai bun si are efect si asupra racelii.
mihharo, multumesc. Sunt ceva mai bine azi, dar dupa vreo 4 fiole de Polidin... si alte Fervex... ceaiuri... aburi cu ulei aromat....etc,etc... Vezi ca asa cu stranut am inceput eu ieri....
Multa sanatate lui Albert.
Astora de la RDS spune-le sa te sune cand se pregateste echipa sa plece spre tine.... Sotul meu asa face. Iar la reclamatie cere un numar de inregistrare, ca de cand a cerut numar de inregistrare, vad ca nu mai fac chiar cum faceau inainte.... Parca mai au si ei un Dumnezeu...
Inutsa, scuze de laptic, dar azi am fost zombie.... Sper maine sa fiu mai bine si sa nu mai uit...
Daniela, ce face Amalia? Va pregatiti de petrecere?
Lacramioara si
Stefania Iulia
dastefa spune:
si daria e tot cu tuse.Se aude ca are mucozitati in gat dar nu stie inca sa scuipe asa ca stau acolo.Am incercat tot cu naturiste si homeopate -sa vedem daca o scoatem la capat.De ceaiul de ceapa chiar uitasem
asa ca tocmai am pus sa fac unul.Si mai vreau sa vad daca accepta aparatul de aerosoli.Cam face galagie si cand l-a auzit prima data s-a cam speriat dar mai insist.Voi folositi aparat de aerosoli?Ce mai puneti inafara de ser fiziologic?
deci am ratat intalnirea de azi.Sa va distrati bine si sa veniti cu poze frumoase sa ne bucuram si noi de intalnire macar asa
inutsa cu cine lasi fata cand pleci la cursuri?
Mihaela
24+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui iulia-stefy Ralu si ce mai faci? |
Pai... altceva, nimic special. Casa, munca, chestii de astea...
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui mihharo Uite, vezi? Exact de asta ma temeam ![]() |
Nu stiai? De ce te temi, de aia nu scapi

| Aaa, si sa vezi ce lucru interesant mi s-a intamplat: de cand m-am mutat am scapat de insomnii. Doooorm ca o buturuga, de cum am pus capul pe perna. |
Eu, de cand cu munca de dimineata, dorm in nestire.
Si doar iti amintesti cum "pazeam" forumul la 2-3 noaptea...
Si mama la fel (ca si ea statea noaptea de veghe). Hmm, tre sa fie ceva adevar in chestiile cu zone mai bune, mai putin bune... mie se pare ca nu mai imi pria Alexandru ![]() |
Hei... sper ca asta e doar la tine valabil. Nu si la altii...

ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Ralu......ce mai faci? Ai auzit ca vine Fuego la Iasi?! Poate ne zici tu cand! Si mie imi place cum canta! |
Hopa, da' tu de unde ai aflat?
Crezi ca-mi scapa mie ceva cand e vb de el?
Luni seara va fi. Ca sa nu mai zic ca e un intreg circ cu concertul asta de acum.

Concertele din cartiere le-ati aflat? De cel de pe 14 stiti?
inutsa spune:
Am fost azi la scoala iar Bia a ramas cu tati. O hranisem inainte de a pleca, lasat laptic de la mine pt cand i se face foame. Am stat doar 2 ore la scoala, Bia a tot plans intruna, sotul zice ca a incercat sa o calmeze cum fac eu de obicei, dar degeaba 

. Cum am intrat eu pe usa si mi-a auzit vocea, s-a calmat instant. Habar nu am cum o sa ma descurc cu fata care plange asa, iar tat'su nu o poate calma
. Sper sa facem progrese, poate reuseste in final sa o calmeze tati. Altfel, nu stiu cum o sa ma descurc
.
In alta ordine de idei, a fost colega de master pe la mine cu baietelul, va ziceam mai inainte. Le-am facut poze la bebeii nostri, au fost tare-tare haiosi, li se mai incrucisau manutele accidental, deci a mers "lipeala". Bia, ca orice fata, mai precoce, ii zimbea sa-i atraga atentia si mai facea mutrite rusinate, au fost tare dragalasi amandoi
. O sa pun si pozele mai tarziu.
Lacra te iert
.
sa-ti treaca mai repede
dastefa cu tati a ramas Bia, si a fost dezastru.
Fug la
acum.
V-am
!
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca-Maria
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
inutsa spune:
PS Fetelor, cum a fost la intalnire? Poze ceva?
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca-Maria
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
alynta27 spune:
M-am intalnit cu Celia si Danielle- care a trecut sa ne salute! Am plecat pe la 9 fara, ajunsesem la 6! Au facut mai frumos! In camera a doua-cea lunga unde au bilele au pictat peretii cu personaje din desene animate!
Eu ma simt tare rau- de asta nu dorm la ora asta! E a 2a noapte alba.... Banuiesc ca e un curent! Ma doare urechea cu cap, gat, dinti si toate alea... Am tinut sare calda pe ureche si pana se raceste ma calmeaza local, cum nu mai e calda e jale...Mare lucru nu pot lua, ca alaptez- no-spa si agolcamin...Mai am si vata cu spirt in urechi! Groaznic.....
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
O
si un laptic... pentru doritori.
dastefa, Stefy s-a obisnuit cu aparatul de aerosoli. Al nostru e Omron si face putin zgomot, dar acum isi face singura aerosoli. Eu pun solutiile si ea tine mascuta...In functie de tuse mai pun Dexametazona sau ACC pe langa ser.
Alina, multa sanatate. E greu ca nu poti lua nimic....
Lacramioara si
Stefania Iulia