Gravidute&Mamici de IASI (104)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Alynta stai linistita, Ami inca nu-i data ; Nu, aia e alta rochita; vreau sa-mi fac o rochie pt 25 oct cand vom fi nasi...bine ca mi-ai adus aminte ca trebuie s-o sun pe croitoreasa.
Sanatate la baieti.

Ani pai daca ati avut probleme atunci eu zic sa va puneti centrala separat. E f. dificil sa stai cu parintii/socrii. Noi de asta stam cu chirie, eu una prefer sa dau bani si sa stau linistita, sa nu ma stie nimeni cand ma cert, cand avem probleme; daca vor sa ne ajute cu una cu alta, bine, daca nu...la fel de bine. Mai bazaie barbata-miu sa ne facem duplex cu socrii/ parintii/cumnatul, dar daca nu ma separ cu totul eu nu sunt de acord.

Am vorbit la Stanley si au liber joi; e deschis incepand cu ora 17.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Ayl... plimbareti nu gluma... sa le treaca repede la strunfi viroza
Aly nu cred ca exista un argument mai solid decat Darius, ca pt el facem

dany... noi suntem cu socri un fel de duplex, adica am intrare separata, baie, bucatarie, camere separate... doar la cheltuieli le impartim in doua: gaz, apa, curent... cablu net...

ce e mai greu e ca tatal meu ne ajuta enorm cu cheltuielile, adica sa oferit el sa ne cumpere centrala sa ii fie bine la nepot... iar sotul cu orgoliul lui de barbat... a spus ca tatal meu ne ofera mult prea mult si ai lui nu pot sa faca la fel si nu vrea discutii... de parca tatal meu a zis sa ii fac condica cu ce a facut el pt noi si ce au facut ai lui.
of stau ca pe ghimpi pina diseara cand discutam problema cu socri sa vedem daca ne da acceptul pt centrala... si nu am chef de nimic

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia
Miha, cate paini ai facut???? Painea, unde-i painea?

Am papat-o! Cu www.bucataras.ro/retete/2047/pui_cu_sos_de_rosii_si_usturoi.html" target="_blank">pui cu sos de rosii si usturoi si din faina ce mi-a ramas am facut niste tortilla pentru www.bucataras.ro/retete/2076/fajitas_cu_pui.html" target="_blank">fajitas cu pui

www.bucataras.ro/retete/2010/paine_rotunda_impletita.html" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Daniela , multumim.

Deci cine vrea , joi ,la intalnire, incepand cu 17,00.

Ma bucur ca Amalia e bine cu cresa si ca esti multumita. Si parca te simt ca esti mai bine, optimista.

Ani, eu cred ca cel mai bine e sa le argumentezi avantajele separarii pentru ei , ca nu vor plati gazul consumat de voi,mai mult, caci vrei mai multa caldurica pentru copil... si sopr la convingeri...
Si asta cu ajutatul cred ca trebuie sa fie fericit sotul tau si sa lase orgoliul, bine ca pot ai tai sa te ajute...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Da, cum ai zis si tu, Darius e cel mai important. Iar chestia asta cu orgoliu, e cam sensibila; la fel sunt si eu, orgolioasa. Si parintii sotului ne mai ajuta uneori cu bani (si ai mei, dar mai putin ca la ei e mai greu) si uneori ne cam dau peste nas cu chestia asta (mai ales socru-miu) si de asta prefer sa nu apelez la ei si sa ne descurcam cum putem noi. Adica nu inteleg, daca ma ajuti, ma ajuti neconditionat, nu? Ori ei au pretentia daca ne ajuta sa facem cum vor ei, iar eu nu accept sa se bage in casa mea.

Mergi la inceput

Celia asa e; m-a ajutat mult ca v-am spus si voua off-ul meu; eu ma consumam in sufletul meu dar nu spuneam la nimeni (asa sunt eu, nu-mi prea place sa ma plang, iar cand o fac inseamna ca am ajuns la capatul puterilor) dar cineva mi-a spus ca atunci cand suntem la capatul puterilor realizam ce mult avem nevoie de altii (daca citeste sa stie ca ii trimit multi ) si mai stiu si ca Dumnezeu e sus si ne vegheaza.

Gata, ma duc la treaba ca mi-a ajuns cat m-am fofilat azi.

Mergi la inceput

danytatal meu ne ajuta neconditionat, "nu ne scoate ochii pt asta", ne ajuta ff mult cu sfaturi, bani si ajutorul cel mai mult conteaza pt noi ca niciodata nu nea descurajat cand am vrut sa facem ceva ... ne iubeste fff mult pe toti 3...si noi am vrut sa stam cu chirie dar nu ne-au lasat... ca au spus ca este loc la ei ... si am plecat de la ideea ca stam separati... intrare, curte, bucatari, baie separata... doar la cheltuiti suntem impreuna
Eu una sunt multumita ca soacramea ma ajuta cu darius, NU le-am cerut niciodata bani sau alt fel de ajutor... adica chiar daca vine de la munca odosita si o rog sa stea cu darius nu a zis niciodata nu, daca a fost sa plecam sa rezolvam o problema il tinea pe darius, la mama mea nu prea pot apele ca ea are serviciul altfel o zi dimineata una dupa amiaza si nu o gasesc tot timpul acasa... dar soacramea e acasa dupa 16.30 in fiecare zi.
adica la noi se compenseaza una cu alta in mintea mea... nu am cerut niciodata nimic de la ei(soacii)
celia... argumente sunt o gramada... dar sa vedem

of,of... gata ca va plictisesc cu acest subiect, dar asa ma mai calmez si eu si imi cer scuze daca va plictisesc cu problema mea... ca de dimineata va scriu despre asta

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Celia...noi putem mai tarziu, dar daca va hotarati la 5 venim si noi in jur de 6 fara si stam mai putin! Sotul meu ajunge la 5.15-5.30 acasa si pana venim....

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

si noi venim la intalnire... dar pe la 5.30 -5.45 ...ca venim cu taxiul .. sa imi dati si mie adresa exact ca sa stiu unde trebuie sa ajung sau poate imi conving sotul sa ne aduca cu un elev

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Alina, eu am zis ca incepand cu 17 cine vrea, dar"n-am batut in cuie", fiecare ajunge cand poate si sta cat vrea...

Ani, daca nu va aduce tati va pot lua eu, ca tot stam aproape....

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput