Gravidute&Mamici de IASI (104)
Raspunsuri - Pagina 11
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI AMALIA, fetita frumoasa cu ochii ca cerul.
Sa fii sanatoasa si intotdeauna iubita!
LA MULTI ANI TEODOR!
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

alynta27 spune:
Salutare!
LA MULTI ANI AMALIA! SA VA BUCURATI DE FRUMOASA CU BUCLE AURII OCHI ALBASTRI!
Lacra ......sunt mai bine! Da rezultat usturoiul in urechi! Dar sunt "putin"" pocnita- ma doare tare gatul, o ureche cu tot cu cap, fata! Am sa experimentez un aerosol fie si cu ser! De acord cu harmalaia din oras....Cand eram mai mica maicamea ma ducea pe la sfintiri de biserici, hramuri s.a.! Acum FUG cat de tare pot de aglomeratie! Eu sunt si o bucata de LEU si zodiacal nu mi se "potrivesc" spatiile inchis, inghesuite- ma sufoc la propiu!
ANi.....ma bucur ca da rezultate tratamentul!
Kris......te inveselesti la aniversare! Cine stie ce cadouri deosebite vei desface!
Azi am facut papa- pateu de casa si pui la rotisr cu legume! baietii s-au aratat multumiti! Dorm si eu am intrat sa va zic 2 vorbe!
Celia.....poate imi d-ai si mie id-ul tau de mess! Pentru cine mai vrea eu sunt "ipatealy"! Numai sa-mi lasati si un mesaj, ca nu accept orice- mi-e frica de virusi!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Celia spune:

Amalia de mami Daniela
Teodor de mami Alinus
La multi ani, sa fiti sanatosi, fericiti si tot ce va doriti sa aveti !
Parintilor le doresc sa fie sanatosi , fericiti si sa se bucure de minunile lor!
Petrecere frumoasa!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Celia spune:
Ralu, pentru tine era indemnul de a lasa munca...las-o ...eu tot astept vestea ca vei sta doi ani acasa , in CIC ...cand? Liniutele? Unde-s liniutele?
Urata situatia fetitei bolnavioare...ce medici incompetenti au avut in cale...
Miha, ce ai mai gatit pentru minunatii gradinari? Am inteles bine ? Amira e gradinareasa? Robert cum sta cu papa? Tot mofturici?
Ella, tu asa scurt pe aici? Bia ce face?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
ella10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Celia Ella, tu asa scurt pe aici? Bia ce face? mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998) poze intalnire DC Iasi 6 luni foto2009 |
Bia e bine cu putini mucisori dar trec;nu stiu daca v-am spus dar am scapat de suzeta,spunem cuvinte noi,intr-un cuvint crestem...si facem si nazbatii ca na "copil cuminte si baba frumoasa"....
Azi am fost si eu un pic la sala la tirgul de textile si am cumparat cite ceva pt fiecare;vreau sa merg maine un pic pe la cojoace si gata nu mai ies prin oras ca e foarte aglomerat
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Celia Ralu, pentru tine era indemnul de a lasa munca...las-o ...eu tot astept vestea ca vei sta doi ani acasa , in CIC ...cand? Liniutele? Unde-s liniutele? Urata situatia fetitei bolnavioare...ce medici incompetenti au avut in cale... |
Doi ani? Celia draga, am impresia ca vorbesti despre lucruri sfinte.
La noi la firma e cam asa: vrei doi ani? Ia-ti, dar cauta-ti si de lucru intre timp. Ei te primesc cat sunt obligati, vreo 6 luni dupa aia 2 ani (parca asa era!), dar dupa aia fac tot posibilul sa te evacueze.
Liniutele? Pai nu stiu... pe la clasa I se faceau. Eu am trecut de mult timp
Zau, nu le mai caut. Tu asteapta sa ajunga Andreea ta la scoala si le vezi atunci 
Mda, cred ca incompetenti e prea frumos spus. Oricum, e mult mai bine fetita. A inceput si sa vorbeasca acum, cere mancare, nu mai zice ca o doare in gat. Medicii de la Sf Maria au zis ca pe luni ii dau drumul acasa daca o tine asa...
Celia spune:
Ralu, mai am de asteptat liniutele Andreei...acum imi face cercuri....
Nici pe ale tale nu le-as fi vazut, eu doar astepam vestea, mai ales dupa vestea ca va mutati...m-am gandit ca se mareste familia...
Urata situatia la job...daca e asa , tensiunea cred ca e maxima...
Ella, sanatate Biei, sper sa scape repede de mucisori. Felicitari pentru renuntarea la suzeta, e fetita mare.
Sa purtati sanatosi noile achizitii.
Alina , astazi cum esti?
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Celia spune:
Daniela, astept foto cu sarbatorita si impresii despre petrecere.
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Anilansa spune:
buna dimineata
a dat careva o
... daca nu poftiti la mine![]()
la noi ziua de ieri a fost una tare naspaaaaaaaaa,

, pe langa faptil ca antibioticul si aerosolul isi fac efectul... darius dimineata a fomitat laptele, nu prea mai are pofta de mancare si la lapticul de seara la fel a fomitat tot... apoi saracutul de el a adormit si a papat lapticul abea dupa 2 ore de somn

colac peste bubaza
ieri cand dadeam cu aspiratorul sa impedicat de covor si sa lovit la frunte - sa unflat si sa si crapat pielea

- de parca nu mi-a ajuns laringita lui ... iam pus comprese reci, miere de albine si ulei de catina si sa desunflat... apoi l-am dat cu propolis... imi venea sa imi iau campii si sa plec.
azi speram sa fie frumos afara ca sa putem iesi un pic... ca ieri am stat in casa
.. dar la ce vreme e dimineata nu prea cred ca sunt sanse
P.S. - voi scoateti copii afara daca sunt bolnaviori???
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
danyelle005 spune:
Neata!
Multumesc din suflet pt urarile la adresa Amaliei; va
pe toate. Am petrecut frumos ziua de ieri; Ami a primit multe cadouri frumoase si s-a bucurat pt toate; se fasticea tare cand ii zicea cineva "La multi ani!", era asa scumpa
, iar cand am adus tortul a ramas f. impresionata ![]()
Cateva poze am pus aici daca vreti sa-mi vedeti printesa.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007