Gravidute&Mamici de IASI (104)
Raspunsuri - Pagina 10
iulia-stefy spune:
Ani, laringita fara aerosoli.... nu stiu daca merge. Iti spun din experienta mea cu Stefy, care a facut ceva laringite in aproape 3 ani si la niciuna n-a scapat fara aerosoli pe langa antibiotic. De ce nu mergi la dr. Stan sa-ti faca o internare si sa ii faca antibioticul injectabil... Ar fi mai bine asa.... Multa sanatate lui Darius.
Alina, tu cum mai esti?
Miha, eu pentru nas infundat si pentru gat iritat folosesc aburi sau aerosoli cu ulei Raceala si Gripa de la Fares.... In cazul meu e cel mai bun remediu. Sau seara uns pe frunte cu alifie din aia chinezeasca, dar musai inainte sa te bagi in pat.... Multa sanatate.
Ati vazut ce nebunie e in oras? Am fost la dentist si are cabinetul undeva in spate la Hala... Mama mia ce era acolo de masini, de corturi sau ce mai sunt alea... circulatia deviata, artere inchise... E o nebunie si unde mai pui ca in parc in Podu Ros, ala din fata BCR-ului au pus in mijloc peste gardul verde, flori... masinute si parcul e plin de camioane care descarca diverse utilaje.... Cine a permis sa faca varza spatiul verde? M-a oripilat imaginea... Eu care-s o ecologista convinsa.... Nici nu ai pe unde sa mergi spre Palat din Podu Ros... cum urci pe stanga sunt "buticurile" cu diverse iar pe dreapta sunt parcate masini pe trotuar.... Ma oboseste aceasta "atmosfera de sarbatoare".... Pe voi nu?
Lacramioara si
Stefania Iulia
iulia-stefy spune:
La multi ani, Amalia!
Daniela, sa-ti traiasca printesa si sa va aduca bucurii. Va urez de azi, ca maine nu stiu daca mai apuc sa mai intru. Distractie placuta.
Lacramioara si
Stefania Iulia
kriss79 spune:
salut
La multi anisori Maria Diana!
imi pare rau ca nu am putut ajunge la stanley.ieri am avut si o disp proasta,de fapt nu numai ieri, asa mi-s eu inainte de aniversare, am asa o melancolie, de zici ca fac suta de ani
iar acum si mai accentuata data fiind situatia complicata a relatiei.
Deja fierbe orasul, dupa cum a obs si lacramioara.ba da, lacra, sunt de acord cu tine.imi pare rau ca o sarbatoare religioasa a devenit o tiganeala, si ma enerveaza ca s-a lungit asa mult, 2-3 zile era foarte ok, nu o saptamana de haos, mizerie etc
Azi am avut o gramada de treburi prin zona si am luat-o la picior ca am ajuns mai repede decat cu o masina.
A, nu va mai zic ca un pelerin m-a agatat azi pe strada. am ramas cu gura cascata..
Ani, sanatate lui Darius!nasol cu laringita asta..noi inca nu am facut asa ceva
Miha, multa sanatate!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Septembrie 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Celia Ralu, mai lasa munca... |
Eu?
Daca de mine-i vorba, eu o las. Dar nu ma lasa ea pe mine
ralnied1 spune:
Miha, felicitari!![]()
Sanatate bolnaviorilor de tot felul.
O prietena a fost ieri la medicul de familie cu fetita (4 anisori!), care nici nu mai putea vorbi si plangea ca o doare gatul. I-a dat ceva pastile si a trimis-o acasa. Si azi-noapte au chemat salvarea, au ajuns la Infectioase. Azi i-au trimis acasa, ca n-au de ce sa stea. Tot asa, cu niste pastile. Copilul cu febra, plansete ca ustura in gat, nu vorbeste deloc din cauza gatului, nu mananca. Dar trimisi acasa de medici.
Si a luat copilul si s-a dus la Sf Maria. Si-au facut cruce medicii de acolo cand au auzit si au vazut ce si cum. Au zis ca din prima, medicul de familie nu trebuia sa dea doar niste pasile, ci sa dea trimitere. Si cei de la Infectioase, cum sa trateze doar asa, ca si cum n-ar fi nimic? Si au facut internare, au trecut pe injectii. In seara asta incepuse fetita sa manance ceva si nu mai avea febra. Dar mai stau acolo, sub observatie.
ralnied1 spune:
La multi anisori, AMALIA! Sa cresti mare, sa ai multe bucurii, sanatate si noroc!
Daniela, sa va traiasca piticuta!
Anilansa spune:
buna dimineata
va servesc cu o 
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ella10 spune:
Neata!
Multumim de cafea,eu va servesc cu lapte cu cereale![]()

La multi ani Amalia Maria

La multi ani Iulius Teodor 

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
kriss79 spune:
LA MULTI ANI AMALIA!
LA MULTI ANI IULIUS!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Septembrie 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!
Anilansa spune:
LA MULTI ANI AMALIA!LA MULTI ANI IULIUS TEODOR sa fiti sanantosi, 

noi am trecut seara cu bine, fara febra... cu cartofi la piept... pe timpul noptii a mai tusit de 3 ori ... dar a dormit ceva mai bine ... aerosol i l-am facut prin somn, ca asa nu ii place cand ii e treaz ... deci mergem pe varianta asta
iulia... personal cu doctorul stan nu am vb, dar am sunat-o pe prietena mea care lucreaza cu el si iam zis tratamentul pe care mi la dat ... si pe langa el mi-a zis sa ii fac si aerosol si mi-a dat el tratamentul pt asta.... a zis ca daca darius nu a facut febra pina acum sa merg mai departe cu tratamentul ca reactioneaza bine la el ... daca facea febra dimineata eram la el pt tratament injectabil.
si eu sunt contra acestui haos care se face in fiecare an
aglomeratie multa, tiganeala multa si bani aruncati aiurea... si in plus de asta tot noi platim pt asta
ati fost la sala sporturilor... cica e targ de haine... sau montat si tarabele de la palat? ca cele de la hala erau aproape gata ieri
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa