Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

alexutza m-ai ai facut dintr-o "suparare" de-a ta si o mica criza de nervi la momentul respectiv sa ma amuz teribil de tare...ai povestit asa cu haz si "burta la purtator" lol.......eu din fericire stau doar in dreapta nu am permis ,si conduce sotul

Mario Andrei 16.08.2005 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cris mario si Alexutzzza, merci mult

Alexutzzza, ai povestit asa frumos despre intamplarea cu "burta la purtator", tare haios dar atunci pt tine sunt sigura ca nu era de ras. Eu nu am probleme in trafic cand sunt la volan. In primul rand aici soferii sunt mult mai civilizati, nu e clacsoneaza si in al doilea rand am o masina destul de mare (toyota avensis) si incerc sa ma garez pe un loc suficient incat sa nu fiu blocata, cel putin cand am posiblitatea .

Pupici

Acum 23+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Buna fetelor!
Am auzit ca vor sa schimbe legea cu cele 126 zile concediu pt sarcina si lauzie in sensul ca perioada se va mari la 168 de zile din care vor fi obligatoriu 63 de zile inainte de nastere si restul de 105 zile dupa nastere. In iunie proiectul a primit aprobarea senatului dar nu mai stiu nimic de camera deputatilor. Ieri am auzit pe cineva vorbind de modificari. Pe net nu am gasit inca nimic.
Ati auzit ceva in legatura cu problema asta?

22+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

ale1212xa unde lucrezi? ca ma mut la Pitesti! 8:30 jos din pat! vreau si euuuuuu! eu intre 8:30 si 9 treb sa fiu la birou! A propos de a fi la birou, imi amintesc de trafic! de ce nu exista, asa cum exista semne cu "baby on board" semne de "gravida la bord"??? ieri a parcat unu milimetric de usa mea, deci nici gand sa ma "strecor" pe usa soferului si ...pe usa din dreapta... Opel Corsa mic, eu craci lungi, dus cracii la gura in gravizenie ca, greu...in fine, dupa lupte seculare, dat scaunele la maxim in spate si cateva picioare pe bord...am reusit sa ma instalez la sofer... Treb pus un semn: "nu parcati nesimtit de aproape! burta la purtator!" si mi se mai intampla uneori in trafic sa am un junghi mic sau o crampa mica exact in secunda cand se pune verde si ma tine la burtica acolo sa apas pedalele si am mici intarzieri si am parte de crize de la isterizati . Voi cum va descutcati la volan?

23+ Yannis

alexutzzza si eu tot la 9 sunt la birou dar cand e sotul acasa sau am masina pe mana im 10 minute ajung la servici asa ca pot lenevi oleaca. Intr-adevar cand ma duc cu autobuzul ma trezesc de pe la 8 fara ceva

Stii ce fac eu la cei ce parcheaza foarte aproape nu? deschid usa sa intru eu lejer nu ma uit sa nu le-o lovesc pe-a lor...daca ei nu s-au gandit ca cineva ar trebui sa intre in masina de langa atunci eu de ce sa ma gandesc ca ii zgarai lui vopseaua. Punct.. si cu condusu eu nu mai mai stresez de cand sunt gravida...daca face unul fente pun avariile si ma ratoiesc la ei de nu se vad

23+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

ale1212xa suuper! ! si io m-as ratzoi daca nu as fi in graba tare

23+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Hello, ne-am intors de la eco, toate bune si frumoase :) avem 391 g si nu stiu ce lungime ca statea cu barbia in piept si nu putea fi masurata, da masurata pt ca e in continuare fetita. Doar ca atunci cand a scris de placenta a zis "cu posibil lob accesor posterior". In rest l-am sucit pe toate partile, a zius ca masuratorile sunt super ok ca nu am de ce sa imi fac griji. Si acum DPN este 6 febr in loc de 14... :)

Stie cin ece inseamna acest lob?

Catalutza 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Buna fetelor!
Cristies nu te nelinisti! Foile de eco sunt standard in multe locuri. Le modifica asistenta doar daca e ceva deosebit. Masuratorile le poate transmite ecograful in retea direct in calculator.

alexuzzza am vazut la Cam un scaunel de masina care se pune direct pe sasiu. Din pacate e set din acela 3 in 1 si costa 1600. Eu am avut scaunel de masina de la Cam la Sara si e foarte rezistent. Desi l-am folosit si in masina si s-o adorm, si s-o transport de colo colo, si acum e "locul de pedeapsa" inca e in stare f. buna.

danyelana imi pare rau ca ai stari de rau. E probabil de la uterul ce creste si preseaza pe organe. Odihneste-te cat poti.

catalutza felcitari pentru rezultatul bun la eco. Nu stiu ce ar putea fi acel lob, dar daca medicul nu a zis nimic probabil ca nu e grav.

Eu sunt fericita tare. Din cauza de bebe f. gras si TT pozitiv eram suspecta de diabet gestational asa ca am facut o glicemie si rezultatul e f. bun, glicemie 77.
Fetelor care sunteti la a 2, a3a, sarcina imi puteti spune si mie cand se intoarce bebe cu capul in jos? Sara a stat la toate ecografiile cu capul in jos asa ca nu am avut de ce sa intreb. In schimb puiul asta mic sta transversal de la inceput si mi-e frica sa nu ramana asa.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Catalutza Bravo! Felicitari! bebelusa mare si grasunaaaaa vezi, cu un DPN pe 6 Feb nu cred ca risti sa nasti prin bulgaria, nu?

mariucasara DAAAAAAAAA???? merci mult de pont! bine ca stiu ca mai sunt si altele care se pun direct pe sasiu! 1600 tot e ceva spre deosebire de 2800 cat e ala de la Inglesina! merci mult de pont! In legatura cu intrebarea ta...nu sunt mami de bebe 2 dar am auzitcazuri in care bebe s-a intors pe ultima suta de metri, cu o sapt sau cateva zile inainte de DPN so... Oricum in apropiere se mai fac eco mai dese sa se vada daca s-a intors sa stie cum o sa fie nasterea.

23+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

ne facem si noi prezenta!!! ca mult timp nu am mai scris dar noi invatam de la voi ca noi zero experienta si stam mai bine cu cititul decat cu scrisul!!!!

am vazut ca vorbiti de carucioare iata aici ce vom cumpara noi
alexutza aici se ataseaza scaunul de masina pe sasiu!e cam scump da e de calitate buna si e chiar mai usor decat Chico 3in 1

http://www.youtube.com/watch?v=KQLfdJxFfZw

noi suntem bine,mai avem mici contractii din cand in cand dar asteptam sa vedem ce va spune dr. ca pe 15 facem si noi morfofetala!!!abia astept sa-mi printul!!!!
noi deja am facut lista de cumparaturi,sa stim si noi din timp ce ne trebuie si preturile!!!!

maine e o zi mare ma fac si eu DOAMNA si intru si eu in categoria femeilor casatorite,doar cununia civila(nunta mare si cununia in biserica om face mai tarziu)
maine va fi doar o zi p-u mine iubi si bb la o !

20+ Dionisios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

pe toate burticutele!!!!
si sincer imi pare rau ca nu am talent la scris sa pot si eu veni cu niste raspunsuri la fiecare in parte,sa fiu si eu un pic de ajutor !!!!!

la toate!!!!

20+ Dionisios

Mergi la inceput