Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 14
unboticutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui decenuela unboticutz interesant caruciorul....la ce pretz e??? 24+ ![]() |
~5mil am vazut pe net. si l-a cumparat o prietena si a zis ca il recomanda cu caldura. oricum, mai astept desi am un feeling puternic ca bebe nu asteapta pana la termen.
26+
Rares Mihaiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
cris_mario spune:
inca nu sunt sigura de carut,tinand cont de faptul ca nu prea am cautat,eu pe asta l-am vazut intr-un pliant si mi-a placut,acum sa vedem...poate gasim ceva asemanator,care sa se poata folosi pana la 3 ani si sa fie mai ok la pret...acum nu stiu daca e scump sau nu...chiar nu am idee...o sa mai caut,ma mai interesez,si ma mai ajutati si voi 

Mario Andrei 16.08.2005
20+ 
alexutzzza spune:
Neatza fetele, va salut cu lapticu intr-o mana si nista prajituri cu prune in alta

ati inceput cu trebi complicate de dimineata.
cristies PERFECT DE ACORD cu ce ai spus tu despre carucioare, dar PERFECT! Si eu sunt intr-o mare ceata, carucioarele de le-am pus pe link sunt idealele visate, dar sunt f scumpe :(. Oricum am nevoie de ceva usor si f practic. Si
bAly merci ptr postare. In siteul d eunde ai postat tu mi-e destul de clar, la carutu Chicco se ataseaza scaunu de masina la carut nu direct pe sasiu.

deci solutia mea ieftina s-a naruit
offf... eu chiar vreau ceva f usor f mic f practic si la care scaunu de masina sa se puna direct pe sasiu fara alte chestii (gen pui scaunu pe carut ca la chicco). Bebe o sa zboar ein grecia cam la fiecare 2 sapt sau cel putin la fiecare luna daca Doamne Doamne ne ajuta si e bine si sanatos si de multe ori o sa fie numa bebe cu tati care tati mai are si bagaju si servieta cu laptopu si toate cele deci de aia vreau ca daca pleaca sa plece numa cu sasiu si scaun de masina sau..ma rog, nu ma pricep inca nu cunosc f in detaliu cum anume se impacheteaza una bucata bebe si se trimite pe avion
... inca mai caut cea mai buna solutie ca deh si sotu fiind grec...nu ca un are bani, dar are ceva impotriva cheltuitului irational, "de ce sa dam atat cand treaba asta face numa atata?" etc...parca vad ca o sa se crizeze cand aude cat sunt carucioarele ![]()
23+
Yannis
alexutzzza spune:
decenuela nu ma invidia ptr somn ca e boala grea
. Stii ce repede poti fii catalogata drept "lenesa", "puturoasa" etc? Sotul inca sufera ca nu a vazut si el o data in viata la mine treaba aia cu sculat de la. ..mmmm...macar 9 dimineata in weekend si apucat de ale casei: gatit, spalat, calcat etc ...el se trezeste sta la TV si cafea si io...

. Ma mai simt vinovata, mai vin pe la el verific pulsu (daca nu cumva se enerveaza ca dorm prea mult) si daca e ok si are ce face...ma duc la loc si 

. Am dormit odata 22 de ore fara oprire ![]()
![]()
eram la mama acasa pe vremea aia, mai venea mama sa vada daca respir
. trebile casei le fac, de ex Duminica pe la 22:30 spalam podelele si stergeam prafu, ieri intre 21:30 si 23:30 am calcat de mama focului, am pus 3 masini la spalat etc..., dar nu concep trezitu de dimineata! Si nici intreruptu somnului
, adica poti sa ma intrerupi de cate ori vrei tu, vorbesc, fac ce treb sa fac si

la loc, ce e aia sa dispara somnu'?
23+
Yannis
danyelana spune:
Neata fetele si merci pt cafea,
Larisel, ce bine ca esti in concediu sa te mai odihnesti si tu cu toate ca eu cred ca in wk tot o sa mi lucrezi la serviciul2. Oricum e mult mai bine acum si ai mai mult timp pt tine si printzese. 
Unboticutz, nu te mai ingrijora, nu cred ca e asa grav. 
bAly, super cuparaturile tale. Carutul e tare frumos si referitor la pret sa stii ca sunt mult mai ieftine decat in tara sau decat aici. La noi sunt mai scumpesi daca mai pui si diferenta euro-dolar... De fapt am o prietena de aici care a nascut in State acum vreo 4 ani si si-a luat tot de acolo pt bebe si le-a adus aici (s-a intors cand avea bebe o luna) si spunea ca economiile au fost enorme. Bafta la cumparaturi si sa le stapnesti sanatoasa. 
Noi ieri nu ne-am simtit prea bine. Dupa ce de ca mi-am inceput ziua cu vesnica partida de eliminat acidul
, pe la 11 cand am vrut sa incep treaba prin casa m-a luat o durere de burta
. Era o durere bizara, nu era contractie, dar nu puteam nici sa respir. Cred ca imi apasa pe ceva sub sani ca nu ma puteam misca si respira. Of,
. M-a condus sotul in pat si am reusit sa gasesc o pozitie si am adormit si apoi mi-a trecut. Sper sa nu ma mai ia asta.
Spre dupa-masa am reusit sa gatesc vreo doua feluri de mancare plus o salata beouf iar desert mai aveam de duminica.
Pupici
la burtici
Acum
23+ cu bb mic
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
lalitica2000 spune:
alexia, imi pare tare rau ca si tu te confrunti cu aceeasi problema. N-am stiut, ca n-am citit din urma, se scrie intr-un ritm asa de alert ca n-am apucat inca sa ajung la zi. Vad ca la tine problema exista doar la un rinichi, din pacate la mine exista la ambii. Sper doar sa nu mai creasca in dimensiune, pentru ca mi-a spus un dr ca valorile de pana in 5mm sunt intotdeauna nesemnificative clinic. Oricum voi merge si eu la o inca eco morfologica la 28 de saptamani sa vedem cum stam. Cu siguranta vom naste doi flacai sanatosi de toata frumusetea. Nu are cum sa fie altfel.
cristies, da, eu mi-am facut a doua programare la morfologia de trim II inainte de a merge la Iosup.Mi-am zis ca indiferent de ce imi va zice Iosup am sa merg sa mai cer o parere, pentru linistea mea. Acum, chiar sunt curioasa daca va vedea si acest dr ceea ce a vazut Iosup.
larisel, tot asa imi repet si eu ca totul va fi bine, dar tot nu pot sa nu ma gandesc si la chestii mai nasoale din cand in cand. Intre timp m-am mai linistit un pic si astept cu nerabdare sa ajung maine la dr meu.
nemary, sa stii ca si unei prietene de-ale mele i-a spus ca el nu mai face eco pana in decembrie dar ca in locul lui va fi o dr Stefanescu, parca. Curios este ca pe unii i-a primit (cum am fost eu) iar pe ea care era la cateva zile distanta de mine i-a spus ca el nu mai face eco pana in decembrie.
Lali
21+ 
cris_mario spune:
danyelana imi pare rau ca ai fost bolnavioara....dar ma bucur ca acum esti bine

as manca si eu salatica...vreau si eu.....

,dar rezolvam in seara asta
,mersi de idee 

Mario Andrei 16.08.2005
20+ 
ale1212xa spune:
neatza fetele
doamne doamne ce matinale sunteti:(
astazi noi de abia am reusit la 8:30 sa ne dam jos din pat si asa am mai fi lenevit![]()
multumim de cafea...acum savuram si noi una bucata de 3 in 1
o zi frumoasa sa aveti
23+ cu
Dragos-Andrei
alexutzzza spune:
ale1212xa unde lucrezi? ca ma mut la Pitesti! 8:30 jos din pat!
vreau si euuuuuu! eu intre 8:30 si 9 treb sa fiu la birou! A propos de a fi la birou, imi amintesc de trafic!

de ce nu exista, asa cum exista semne cu "baby on board" semne de "gravida la bord"???
ieri a parcat unu milimetric de usa mea, deci nici gand sa ma "strecor" pe usa soferului si ...pe usa din dreapta...
Opel Corsa mic, eu craci lungi, dus cracii la gura in gravizenie ca, greu...in fine, dupa lupte seculare, dat scaunele la maxim in spate si cateva picioare pe bord...am reusit sa ma instalez la sofer... Treb pus un semn: "nu parcati nesimtit de aproape! burta la purtator!" si mi se mai intampla uneori in trafic sa am un junghi mic sau o crampa mica exact in secunda cand se pune verde si ma tine la burtica acolo sa apas pedalele si am mici intarzieri si am parte de crize de la isterizati
. Voi cum va descutcati la volan?
23+
Yannis
alexutzzza spune:
danyelana 

sa treaca starea de rau. de ce nu-ti faci un ceiutz? si sa rontzai biscuitzei sarati mereu, daca ai problemele astea nu lasa stomacelu sa fie gol niciodata. Dar cu durerea de burta nu stu ce sa zic 

sa treaca.
23+
Yannis