America (179)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Neata! La noi a cam trecut. S-a trezit fi-miu fara febra si primele cuvinte au fost "mi-e foame". Ceea ce e excelent, ca ieri nu prea a mancat mai nimic, doar o juma' de castronel de supa de pui, un sfert !! de sandwich cu branza, o juma de mar si un jello pudding. In rest suc si ceai. Stam si azi acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Neata! Ma bucur pentru vestile bune. Alexandru nu mai are febra, e doar mucos. Asta mi-a spus si el primul lucru, ca se simte mult mai bine. Yoohoo!
O sa fie greu, ca il tin in continuare in carantina la el in camera, ca vad ca am reusit s-o feresc pe Ana pina acum si nu vreau sa risc in al 12-lea ceas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

ma bucur ca sint bine cupiii.
Baly, sanatate!

http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5jWREijZ5GUd7JtWpa9VdMR4QJQMA
i-auzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Si eu ma bucur sa aud ca aveti vesti bune.

Si noi stam acasa azi dar nu sunt sigura ca avem motiv Mi-a zis ca il doare tare capul, dimineata, cind eram in drum spre scoala. Nu pare prea bolnav dar n-am vrut sa risc.

Andrada, pai cica nu sunt gata guidelines alea . Pina le termina, poate apar alte studii

Mie mi se par mai potrivite niste guidelines pt scoli in care sa le oblige sa dea pauza la copiii astia macar 15 min dupa fiecare ora, iar in ora aia sa se joace. Plus ca la nivel de pr-k si k le-ar trebui mult mai multa joaca decit art and craft.Parerea mea!

In rest eu zic ca, vorba cuiva, televizorul e mai safe ca aspirina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Sa va zic si despre noi:

Andreea pare spre bine. Daca ieri nu o tinea o portie de tylenol 6 ore, i-am mai alternat cu Motrin, acu are aproape 12 ore de cind i-am dt Tylenol si inca nu se plinge de dureri. Are inca febra la 100-101, dar fatza de 103-104 e ceva.

Laura: la ea a fsot deodata mai usor, nu a facut febra prea mare, a si papat ieri binisor, in schimb mi-a zis ca o doare o ureche, care a cedat la un usturoi caldut tinut acolo. Sa vad ce si cum mai zice. Daca insista o voi duce si pe ea la dr iar

Eu: am sunat la OBG vb cu nurse-aaaa care mi-a zis s sun la dr de fam sa-i spun simptmele ce le am si daca acesta din urma nu-mi da tratament 'over the phone' sa sun inapoi la ea ca-mi da ea, ca cica imi trebe. Am sunat la dr de fam si acesta spune ca vrea sa ma vada intii pt ca simptomele ce le am sunt 'pretty mild' si nu ar fi de Tamiflu. Merg. Macar imi face si mie testul si mai aflu si alta parere. Nu prea m-as arnca sa iau Tamiflu daca nu e cazul. Si eu nu ma simt atit de 'miserable' cum m-am simtit alte dati cind am facut gripa. Am febra pina in 101, nu am depasit 100.6, ceva dureri musculare, dar nu sa ma tina la pat, si catea accese de tuse (aici ii dau cu ceai de ceapa)

Parca ma vad intre OBG nurse si dr de fam. oricum va voi spune ce mi-a spus. Poate ajuta pe careva experienta mea.

ps: scuzati greseli de mincare/inversare de litere. Tastatura si graba is de vina, da voi intelegeti si fara sa corectez.

Vine Surpriza

Alina 23+ , mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Vazui aia cu guidelines da' mi se pare cam bullshit, ca fi-miu de la TV a invatat culorile, toate literele si sa numere pana la 10 inainte de 2 ani Si de la un laptop de jucarie, "electronic". Ca in rest statea in casa cu soacra-mea, language development cu ea nu era prea skyrocketing. Oricum a vb la 1 ani si 8 luni in propozitie. Deci nu se aplica guidelinesurili. Acu' el dc statea cu soacra-mea acasa, si cum eu nu sunt Nazi cu nimic, nu am stat cu gura pe femeie ca il omoara pe copil cu tiviul si lipsa de miscare pt ca ea oricum cand l-a scos afara l-a pierdut ca fi-miu fugea mai tare ca ea si ea e sontoroaga cu picioarele. L-au adunat trecatorii din mijlocul strazii. Il scoteam eu afara de la 5 la 9pm, in California era cald si bine. Asa ca they can take their studies and shove them up their arses. Le-a trebuit si lor niste granturi, stiu si eu cum merge treaba asta.

Nu tiviul sau netiviul ii face pe pici sa nu vb, ci intr-adevar lipsa de interactie cu adultii. Asa ca e o extrapolare. Adultii il pun la tivi, inseamna ca nu vb cu copilul inseamna ca tivi=language development delay. Nu, nevb cu copilul inseamna delay. Nescos afara copilul inseamna lipsa de sport yada yada. Un studiu d'asta pot sa fac si eu maine.

Mergi la inceput

Acu' sper sa nu ma cert cu voi in urma comentariilor mele politically incorrect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

ba da, I beg to differ.
Grantul meu ar fi pe tema: Rolul silent al soacrei de acumulare afectiva in comunicarea non-verbala.
ce zici imi dau astia si mie de un grant cit de un fotoliu horchow?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

ba da, I beg to differ.
Grantul meu ar fi pe tema: Rolul silent al soacrei de acumulare afectiva in comunicarea non-verbala.
ce zici imi dau astia si mie de un grant cit de un fotoliu horchow?

Eu zic asa: "folositi soacra exclusiv, pentru un copil mai inteligent si mai sanatos"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

LOL ...

Mergi la inceput