America (179)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

ce zise la doctor lia?

Vreau sa spun ca pana sa ajungem la dr. copilul era deja mult mai bine. Nu mai avea febra si era activ. Asa ca doctorul a recomandat sa monitorizam febra, antitermice, hidratare, regular drill si dc nu dispare in trei zile sa revenim. Bogdan e bine acum, cred ca scapam usor. Fi-miu n-a mai avut febra de vreo trei ani si nici nu am mai gasit termometru' pe acasa.:)) E seasonal flu, care poate fi swine flu, se pare ca sunt ff multi care au la noi. Nu ne-a facut test.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ruxi si al meu copil a fost intotdeauna incadrat la 99 % si la intaltime si la greutate. I-am facut asigurare privata la varsta de 4 luni si nu m-a intrebat nimeni nimic de greutate, etc. De fapt la el nu a fost nici un fel de pre conditions, doar la mine.

bAly, pritena mea nu a luat Tamiflu. Ea e medic, desi nu stiu dc are relevanta. Cel mai nasol simptom a fost tusea care i-a provocat ceva contractii, in rest acceptabil.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Adriana_m ce faci? Ai nascut?

Noi am avut botezul Duminica. A dormit Andrei tot timpul, a deschis ochii numai cand l-a scos din apa si i s-a facut rece.

Si noi suntem raciti toti, Amalia a fost darnica tare si ne-a impartit la toti muci si tuse. Azi vad ca si Andrei mi-a tusit de cateva ori. Saracutul de el, nu am avut cum sa-l feresc de Amalia.

Sanatate multa tuturor!!!

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Inseamna ca numai unii se iau de chestii din astea cu greutatea bblusilor. Parintii lu' bb ziceau ca e alaptat exclusiv si nu au cum sa il puna la Atkins diet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Miere multam de raspuns. Am sa iau un Tylenol ca vad ca temperatura a urcat la 100F si ma bag la nani daca voi putea sa dorm. Numa ginduri si ginduri is in capul meu.

Vine Surpriza

Alina 23+ , mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Baly, sa te faci bine repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ai grija de tine Baly, sanatate multa tie si copiilor.
Good news Ruxij, ma bucur ca Bogdan e mai bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Ai grija de tine Baly, sanatate multa tie si copiilor.
Good news Ruxij, ma bucur ca Bogdan e mai bine.

Lume multa, oameni putini

Ce face Alexandru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Si el e mai bine fata de ieri. In seara asta a avut febra, dar n-a mai fost mare. Nici nasul nu mai curge atit de rau, arata si mai bine overall. Ieri a fost mult mai rau. Sper ca greul a trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multa sanatate copiilor bolnavi, sa treaca odata gripa cu cat mai putine probleme!

Am primit raspuns de la stadionul din Frankfurt si Aidan poate sa vina pe gratis la concertul U2!! Am luat biletele aseara pt mine si JP!! Magnificeeeeent! :))

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput