America (179)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui syracuse

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

De cand esti in US? ... La noi problema cu vecinii este ca sunt in mare majoritate chinezi si nu prea sunt interesati de imprietenit decat intre ei. Mai vb si eu cu minoritarii americani lol

Eu una zic ca daca Chinezii cauta Chinezi, Mexicanii cauta Mexicani, Negrii-Americani cauta Negrii-Americani, iar Americanii albi de nu stiu cate generatii nu mai cauta pe nimeni ca sunt prea ocupati cu "get-ahead"-ul, atunci ma pun si eu sa caut Romani, ca ce o sa fac, nu?

Hahahaha, bine zis. :) Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Am sunat si eu din nou si merg pt Andreea. La ea vad ca daca intirzii cu antitermicul urca febra si la 104F.

Deci Ramona sa insist sa-i faca test macar sa-mi zica daca e flu de tip A? Aia se poate testa sa inteleg. Oricum aveam de gind sa intreb iarasi de test.

Vine Surpriza

Alina 23+ , mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui bAly

Am sunat si eu din nou si merg pt Andreea. La ea vad ca daca intirzii cu antitermicul urca febra si la 104F.

Deci Ramona sa insist sa-i faca test macar sa-mi zica daca e flu de tip A? Aia se poate testa sa inteleg. Oricum aveam de gind sa intreb iarasi de test.

Vine Surpriza

Alina 23+ , mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Doctorii cam stiu ce "bugs" circula in zona voastra, ca se confrunta zilnic cu ele. Aici fac test la flu si strep in general. Inteleg ca la flu e pina la 30% fals negativ, poate depinde cind il fac - chiar n-am studiat de ce si cum, dar am citit chestia asta pe ici pe colo...
Avind in vedere ca tu esti gravida eu as insista sa o testeze, macar apoi stii ce tratament se aplica daca mai apar bolnavi in familie.

Mergi la inceput

Ramona mersi pt sfat..tare mi-e ca ma apuca si pe mine

Miere,parac tu ziceai ca ai o prietena care a facut swine flu pe cind era in luna a 8a. Stii cumvace simptome a avut si cum s-a tratat? Am citit despre Tamiflu, si chiar daca acum toti il recomanda pt femeile gravide, totusi nu exista nici un studiu facut cu efectele ce le-ar putea avea asupra bebelusului. E considerat antibiotic din categoria C, s din ce stiu doar cele de categ A sunt consdiderate fara risc.

In caz ca-mi apar simptome va tb sa iau o decizie: iau/nu iau Tamiflu. Si sincer mi-e greu. Probabil va tb sa merg pe mina dr.

Plec cu fetele la dr macar poatea aflu ce 'bug' au agatat de la scoala.

Va zis ce-mi vor spune.

Vine Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Fetelor sanatate multa copilasilor!!!!
Se ia de pe DC se pare
Si privind la partea buna a lucrurilor, nu mai trebuie sa ii vaccinati

BTW, vecinele mele (americance get pe get) spuneau aseara ca nu se mai da liber de Colombus ca cica s-a descoperit ca nu el a fost primu care a descoperit america ...si una mai desteapta ca alta cica "indienii nativi au descoperit america"
Tot ele spuneau ca se schimba ora doar in America si nu in toate statele

Mergi la inceput

Ha! Cand se schimba ora? Am fost la Kumon sa luam tema si mi-au spus ca f. multi copii au gripa si lipsesc azi.

Mergi la inceput

Citii de un bb de 4 luni, care e 99 percentile in height and weight, caruia i-a fost refuzata aisgurarea de sanatate. Ma gandeam ca si fi-miu a fost 95 percentile in height si 99 in weight. Cica asigurarile nu ii primesc pe bblusii peste 95 percentile. Ce chestie! N-am stiut. Noroc ca fi-miu s-a nascut average si a crescut abia dupa aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Ruxij asa a fost si al meu copil dar cand am facut asigurarea privata pt el nu m-au intrebat ce greutate si inaltime a avut la nastere. cred ca au intrebat de cele curente, nici nu-mi amintesc bine, aplicatia am facut-o on line.

Cand iti refuza asigurarea trebuie sa-ti dea un reason sau nu-s obligati?

Ora se schimba la sfarsitul lunii asteia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

ce zise la doctor lia?

Mergi la inceput

Ne-am intors de la dr:

influenta de tip A care in conditiile de azi e vazuta ca swine flu. Dar tratament pt ele nu, ca cica nu fac parte din grupele de risc.

Cam asta, acu sa vad eu cu ce ma aleg....

Vine Surpriza

Mergi la inceput