FIV246
Raspunsuri - Pagina 18
maria08 spune:
Catalina: Mi-am spus ca voi face o pauza de forum , dar mesajul tau m-a facut sa renunt la asta.....Iti doresc sa gasesti puterea pentru a merge mai departe!!! Stiu ca-ti este tare, tare greu....offf, Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va aiba in paza si sa va implineasca visul!!!
catalina2307 spune:
Dana - te rog fa-mi un favor si sterge-ma din listuta ta.
Multumesc.
coltul meu de rai
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Va multumesc din suflet. Iertati-ma , dar nu va pot nominaliza. Sunt mai sfarsita ca niciodata. Ma doare fiecare particia din mine, ma doare neputinta, ma doare si ma urasc pentru ceea ce imi fac mie si puilor mei. Ma doare ca nu stiu ce anume a ramas nefacut, ca nu stiu incotro sa o iau si cui sa cer ajutorul. Ma doare cand ii vad pe cei ce-mi sunt dragi suferind alaturi de mine, cand ii vad cat de mult si-ar dori sa ma vada fericita. Imi este tare greu.....dar ca de fiecare data sunt convinsa ca Dumnezeu imi va da putere sa merg mai departe. Catalina coltul meu de rai |
As vrea sa pot sa te ajut, ca toate fetele dealtfel.
Nu am cuvintele la mine, de dimineata de cand am citit am ramas cu gandul la tine, cu un gust amar. Totusi un lucru imi vine in minte: un leu infrant nu exista, va iesi mai puternic si sigur mai matur mai calit dar cu o tarie de fier.
Sunt alaturi de tine si Doamne de ce lasi sa se intample toate astea?
Avem nevoie de ajutorul tau!
te pup
castelana
castelanaC spune:
cred ca acum se trezeste Daniela si merge la test!
Iti timen pumniiiiiiiiiiii, sa vii cu beta mare si vesti bune!!!!!

castelana fericita
14+
BuburuzaL spune:
Catalina, multa durere s-a adunat inn sifletul tau, dar Domnul te va ajuta sa-ti revii. Nu-ti pierde speranta!!!
BuburuzaL spune:
Dana_bebe, iti multumesc ca mi-ai facut putin loc si mie pe listuta ta. Sper sa-mi poarte noroc!
anka_daria77 spune:
Dana ia uite aici 

M-am conformat sa traiti
. Nu stiu daca mai functioneaza dar mai bag 2 
.
Sincer nu prea imi vine sa dansez din cauza a ceea ce se intampla pe aici cu vestile astea proaste dar dat fiind ca mai sunt 2 fete uite ca mai bag Tabitha, Daniela special pentru voi

BuburuzaL spune:
Castelana fericita, ce ati mai crescut!!! Deja 14 saptamani...trece timpul!De simtit cum va mai simtiti?Sper din inima ca totul e ok atat cu tine cat si cu bebele tau...