FIV246

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana_bebe

anka - multumesc sper sa aiba efect!

Eu si mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Te cred doar esti la rand, nu?
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Doamne Dumnezeule Catalina draga am ramas fara cuvinte si sufletul indurerat, imi pare asa de rau...ce as putea sa iti spun...imi pare rau rau rau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Kora, LA MULTI ANI!!!!!!, SI CUM CM A VENIT CHIAR DE ZIUA TA, SPER SA FIE ULTIMUL PE VREU-UN AN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Dana, Anka: multumesc de intrebari si de galerie.

Acuma sa va intreb inca ceva. Daca am intrerupt stimularea in ziua 6 se considera FIV ratat sau nici nu-l trec la socoteala iar urmatorul va fi de fapt FIV-ul 3? V-ati prins? Am intrerupt tratamentul (in ziua 6 erau doar 3 foliculi mici de tot, un hidrosalpinx, un chist). Luand in considerare si analizele proaste, am decis impreuna ca dr. Z. sa tratam bazaconiile, sa refac analizele sapt. viitoare si daca ies ok sa reincep la sf. lui oct. Asadar, nu scapati de mine

Daniela: hai cu vestea buna, sa spargi gheata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Va multumesc din suflet. Iertati-ma , dar nu va pot nominaliza. Sunt mai sfarsita ca niciodata. Ma doare fiecare particia din mine, ma doare neputinta, ma doare si ma urasc pentru ceea ce imi fac mie si puilor mei. Ma doare ca nu stiu ce anume a ramas nefacut, ca nu stiu incotro sa o iau si cui sa cer ajutorul. Ma doare cand ii vad pe cei ce-mi sunt dragi suferind alaturi de mine, cand ii vad cat de mult si-ar dori sa ma vada fericita. Imi este tare greu.....dar ca de fiecare data sunt convinsa ca Dumnezeu imi va da putere sa merg mai departe.

Draga mea as vrea sa-ti dau un strop din fericirea mea, dar cum?
Poate DD ne va auzi, te va intari si o vei lua de la capat .

Catalina

coltul meu de rai

35 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Buna feltelor.Testul este pozitiv,dar beta=51.Nici nu pot sa ma bucur,cred ca este prea mic pentru ziua 12-a.O sa-l repet joi si atunci o sa stiu sigur.
Sint tare trista.Sper ca DD.o sa-si faca mila de mine.
Va pup si va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

DANIELA FELICITARI !!!!!!BUCURA-TE ,ESTI GRAVIDA!!!!Valoarea nu este mica pt. ziua 12, poate s-a prins un pic mai tarziu,dar e ok.

iana

22+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Daniela - nu fi trista. Acum bucura-te. Daca va fi sa fii trista ai timp pt asta. Dar nu iti micsora sansele prin pesimism, lacrimi si negativism. Nu iti voi spune ca este o valoare mare, pt ca nu este. Iti voi spune ca este o valoare buna. Ca daca ai facut ICSI beta creste putin mai greu. Ca sunt destul de multe fete pe forum cu beta de 50 in z12 care sunt cu sarcina avansata sau au nascut.
Nu uita un lucru. Fiecare are sansa ei. Nu generaliza, nu cauta similaritati. Nu exista. Si 150 poate fi o valoare buna pt tine si rea pt mine. Nu fi suparata. Nu fi necajita. Fii fericita si bucura-te de realizarea ta. Esti insarcinata!

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

ati auzit-o pe Esca cica "cine mai face FIV si inseminare risca inchisoarea"
Doamne astia (guvernu') au innebunit.
Dupa ce ca nu ne ajuta cu nimic mai vor si restrictii...

Mergi la inceput