FIV246
Raspunsuri - Pagina 17
carmelly spune:
Catalina iti doresc putere sa treci peste durere, Dumnezeu sa te intareasca si sa iti dea bb mult dorit. 
Kora, cu intarziere, iti doresc un sincer La multi ani si o viata fericita si implinita!
Succesc celor in focuri!
8+
Multumesc Doamne!
catalina2307 spune:
Va multumesc din suflet. Iertati-ma , dar nu va pot nominaliza. Sunt mai sfarsita ca niciodata. Ma doare fiecare particia din mine, ma doare neputinta, ma doare si ma urasc pentru ceea ce imi fac mie si puilor mei. Ma doare ca nu stiu ce anume a ramas nefacut, ca nu stiu incotro sa o iau si cui sa cer ajutorul. Ma doare cand ii vad pe cei ce-mi sunt dragi suferind alaturi de mine, cand ii vad cat de mult si-ar dori sa ma vada fericita. Imi este tare greu.....dar ca de fiecare data sunt convinsa ca Dumnezeu imi va da putere sa merg mai departe.
coltul meu de rai
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Va multumesc din suflet. Iertati-ma , dar nu va pot nominaliza. Sunt mai sfarsita ca niciodata. Ma doare fiecare particia din mine, ma doare neputinta, ma doare si ma urasc pentru ceea ce imi fac mie si puilor mei. Ma doare ca nu stiu ce anume a ramas nefacut, ca nu stiu incotro sa o iau si cui sa cer ajutorul. Ma doare cand ii vad pe cei ce-mi sunt dragi suferind alaturi de mine, cand ii vad cat de mult si-ar dori sa ma vada fericita. Imi este tare greu.....dar ca de fiecare data sunt convinsa ca Dumnezeu imi va da putere sa merg mai departe. Catalina coltul meu de rai |
Cu siguranta draga Catalina,Dumnezeu iti va da putere sa mergi mai departe si sunt sigura ca te va ajuta sa-ti vezi visul implinit

Iti doresc din tot sufletul,sa treci cu bine peste acest obstacol si sa nu te dai batuta...trebuie sa castigi pana la urma

cora79 spune:
Catalina-nu am cuvinte , este trist, dar iti vei reveni si vei vedea ca viata este frumoasa si avem si altceva de facut ,trebuie sa invatam sa traim si pentru noi,nu doar pentru dr si fertilizari

huski spune:
Catalina, m-ai facut sa plang...iarasi....offfff Doamne ce-o fi in sufletul tau....As vrea sa te strang in brate si sa uiti de durere macar cateva clipe...
cora79 spune:
Cu incredere,rabdare,speranta in DZEU vom reusi sa fim ceea ce ne dorim si vom avea ceea ce dorim
Fruntea sus si va iesi soarele si pe strazile noastre
DANIELA,fata draga,hai cu un rezultat bun,scoate-ne tu din depresie

Dana_bebe spune:
Anka de ce nu ne mai ajuti cu un dans special de al tau pentru chemat beta hcg-uri mari? Daca la ploaie merge cu Paparude poate merge si aici!
Carmelly- tu unde ai facut fiv-ul?
Daniela - la cate rezultate negative au fost e momentul sa ne ridici moralul. Asteptam vesti bune!
Dana_bebe spune:
HCG
Taty_ana - beta HCG - 131 in ziua 10
In focuri
Daniela 74 - ziua 12 de la ET
Adyluka- ziua 5 de la ET
Langa focuri
Tabitha - ceva vesti de la doctor?
Ingeras - se amana din motive de endometru
Mirela2 – urmeaza FIV 1 din 9 octombrie
BuburuzaL - din 11 incepe stimularea
Bytzi – stimulare din 16 octombrie