stelute fosforescente

stelute fosforescente | Autor: malinas

Link direct la acest mesaj

Buna,

am si eu un pitic pe creier, sa-i pun baietelului meu in camera, pe tavan, stelute fosforescente / flurescente. Am comandat pe net, nu dau sit-ul sa nu se zica ca fac reclama sau antireclama, am fost tare fericita cand le-am primit, dar...bani aruncati in vant, stralucesc maxim 5 minute dupa ce sting lumina.

Am mai intrebat in stanga in dreapta, dar nimeni nu stia nimic, asa ca am cumparat de la 2 magazine diferite, 2 modele diferite, rezultat 0.

ASa ca vin la voi cu rugamintea sa-mi spuneti daca aveti, de unde ati cumparat, astfel de stelute, care sa reziste cel putin 15-20 de minute (nu vorbesc de ore, desi ar fi frumos), astfel incat sa apuce si piticul meu sa se bucure de ele.

Va multumesc si va doresc un weekend cu soare!

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr. 10 luni, 76 de cm si 9700gr

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Vezi eventual la StarTonight daca nu gasesti ceva interesant. www.startonight.ro/ro/" target="_blank">http://www.startonight.ro/ro/ Nu am nimic de acolo, am primit si eu hintul de la cineva, dar inca n-am comandat nimic.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

mulumesc mult, am sa comand si de la ei, sa vad daca sunt mai bune.Am gasit insa o informatie utila pe site,se pare ca acest tip de decoratiuni nu se incarca de la becurile normale, trebuie tub de neon sau bec economic.Am sa schimb si becurile din camera, sa vad daca vor lumina stelutele pe care le am deja.

_
[red]
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr. 10 luni, 76 de cm si 9700gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Eu i-am pus piticului meu de 5 ani deja unele luate din Bricostore si am mai gasit in hornbach de curand.
Nu tin ore, dar lumineaza bine.
Secretul cu ele este ca cca o juma de ora inainte de a stinge lumina la pitic sa o tii pe maxim (eu am reglagtor din ala de putere si un singur bec central).
Garantat stau aprox o ora, din care min jumate se vad super bine.
Si eu am dormit acolo de cand cu bb2 si de aia zic ca am vazut ca stau aprinse.

Ana & Adrian (01.11.2002) & Calin (27.03.2009)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Cele de la Startonight mi se par foarte interesante. Daca as mai avea vreo camera de amenajat, as comanda de la ei. Noi am luat acum 2 ani de la Quelle, dar nu sunt cine stie ce. Lumineaza pana in 10 minute, poate si mai putin.

Alina si Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

am vazut si eu la hornbach...aveau o casutza cu diverse chestii fosforescente..din pacate scumpe pentru noi..parca 1 mil era cutia cu stelute..da o fuga si vezi

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Mai informati-va pe net,se pare,nu stiu sigur,dar am auzit ca nu sunt tocmai potrivite substantele fosforescente in preajma copiilor!

Mergi la inceput