Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (120)
Raspunsuri - Pagina 8
roxyaly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaD buna seara,fetelor! Voiam sa v-anunt ca am nascut,prematur,sarcina spontana la 34 saptamani si 4 zile,duminica,27 septembrie,la ora 23.10.Si eu si piticul suntem ok,el a cantarit 2,200 kg la nastere si azi,2 oct,are exact greutatea de la nastere,ptr ca a scazut in primele zile si apoi si-a recapatat greutatea.Pupici...nu pot sa stau mult la pc.... Aveti grija de voi!! 33+,UM 28.01,DPN 4.11 |
Ramona Felicitari, ma bucur ca si tu si piticul sunteti bine.Doamne ajuta.Bebe e cu tine acasa sau il mai tine in spital?
va pupam
32+
Matei Constantinroxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI
ionelamaria spune:
Ramona D, lasa-ne si numele lui bebe pentru listuta, daca vrei
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
mihamora spune:
Elenic - hai ca o sa fie bine, stai linistita in patut, fa ce iti zice dr. si o sa aveti timp si pentru cumparaturi. Felicitari pentru vestile bune de la eco!
Simina - doar 10 linguri de faina.
Madalina - hai nu mai fi nervoasa, gaseste ceva frumos de facut si odihnestete, iti recomand un film la care m-am distrat copios acum 2 nopti " baby on board"
RamonaD - felicitari ! Sa-ti traiasca baietelul si sa fiti sanatosi! Ma bucur foarte mult ca sunteti bine 
Michelle
30 + "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui RamonaD buna seara,fetelor! Voiam sa v-anunt ca am nascut,prematur,sarcina spontana la 34 saptamani si 4 zile,duminica,27 septembrie,la ora 23.10.Si eu si piticul suntem ok,el a cantarit 2,200 kg la nastere si azi,2 oct,are exact greutatea de la nastere,ptr ca a scazut in primele zile si apoi si-a recapatat greutatea.Pupici...nu pot sa stau mult la pc.... Aveti grija de voi!! 33+,UM 28.01,DPN 4.11 |
felicitari pt bebita sanatos sa iti traiasca si sa va aduca numai bucurii

Alexandra
34 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 6 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui RamonaD buna seara,fetelor! Voiam sa v-anunt ca am nascut,prematur,sarcina spontana la 34 saptamani si 4 zile,duminica,27 septembrie,la ora 23.10.Si eu si piticul suntem ok,el a cantarit 2,200 kg la nastere si azi,2 oct,are exact greutatea de la nastere,ptr ca a scazut in primele zile si apoi si-a recapatat greutatea.Pupici...nu pot sa stau mult la pc....Aveti grija de voi!!33+,UM 28.01,DPN 4.11 |
30+
Chiara Ada
Katyuscha21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
Katy, cred ca nu e nevoie sa mai zic si eu ...ca Krelia a insistat destul ieri! AI GRIJA DE TINE, LASA DEZASTRU IN CASA SA FIE, NU MAI FI MARTIRA PT SOT SA II PUI PACHETUL!!!!! Cu riscu sa ai probleme cu el ca asa l-ai obisnuit sa faci tu totul, fii mai egoista!!!!!!!Eu ma stresez mai tare cand te aud ca mereu ti-e rau si nu faci nimic sa te menajezi..Lasa naibii curatenia bec, si mancarica mancarica, fa ce poti si rezuma-te la o gustare mai simpla, si urmareste-l doar pe Andrei, ca si el iti da destula treaba! Fii mai grijulie cu tine, la o adica interneaza-te in spital si tre sa se descurce sotu cumva, sa vada ca totusi si tu contezi, si bb 2 la fel de mult, ce Doamne iarta-ma!!!! Inteleg ca el aduce banii in casa si e criza la toti, dar DACA Doamne fereste se intampla ceva rau, ti-o vei putea ierta vreodata?????????????? Nu vreau sa te sperii, dar ai grija de tine! E un bebe mic in burtica care depinde total de tine, restu din jur se acomodeaza ei cumva, andrei nu moare de foame daca ii faci un simplu sandvis, si sotu la fel!!! Laura, 34+ Mara TeodoraAMR 6 saptamani !! poze |
iti multumesc pt cuvinte
incerc pe cat mult posibil stau locului si sa nu fac mai nimik.Alexandra
34 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 6 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

BoboMom spune:
RamonaD, felicitari!
Sa-ti traiasca copilasul si sa fiti sanatosi! 
Laura
34+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
krelia spune:
Nu vreau sa te superi pe mine...dar ma declar invinsa de tot ceea ce ti se intampla...cu buna stiinta...pt mine esti o enigma!!!
Si nici nu vreau sa cobesc....dar daca mai continui asa..mi-e teama ca esti urmatoarea pe lista..
Trezeste-te la realitate....macar in ceasul al 12lea....
END OF ALL MY DISCUSSION!!
| citat din mesajul lui Katyuscha21 buna burticute frumoase. am aparut si eu pe aici cam speriata de ceea ce am citit despre MIANY sa speram sa fie bine si sa se termine totul cu bine. eu astnoapte nu am inchis un ochi am avut niste dureri de burtica jos si de spate ca nu mai puteam imi venea sa vars de durere.si cand atipisem si eu se trezeste Andrei ca vrea sa faca nani cu noi si va dati seama ca a inceput a se foi s isi intinde picioarele si nu stiu cum se nimerea ca numai cu ele la burta mea statea si va dati seama ca stateam ca pe ace sa nu ma loveasca bebe ma batea inauntru si Andrei afara daca mai continua asa o tai la spital.Alexandra 34 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei Asa creste Andrei New Burtica Bebica din Burtica ![]() www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama. Avortul Este o Crima !!!! AMR 6 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!! ![]() |
krelia
34+ si printesu' mic, Rares-Mihai
laurairina13 spune:
Fetelor, mai stie care ceva de Doris??o fi plecat in Italia deja? Incep sa fac numaratoarea la fetili lipsa, cine stie ce surprize mai avem parte...
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
34+
Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze
laurairina13 spune:
Beeeeiii, ati mutit toate?????![]()
![]()
Ia lasati stresu...nu vedeti ca sunt totusi vesti bune? Asta e de acu..incep nasterile si la noi..Sunt bebei mai grabiti dornici sa isi cunoasca mamicile mai repede...Important e dupa mine sa trecem macar de primele 32 de saptamani, nu? Normal ca toate vrem sa nu nastem prematur, da daca o fi sa fie, asta e..nu?? Cu Dumnezeu inainte!
Ia lasati morcoveii deoparte si mirositi de acilea neste floricele frumoase!

(am cam nimerit culorile steagului![]()
de patrioata ce sunt..
)
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
34+
Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

daca mai continua asa o tai la spital.