Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (120)
Raspunsuri - Pagina 7
krelia spune:
elenic, nu stiu.....am zis si eu eurolines ca pe astia ii stiu ca ar fi mai vechi in "meseria" asta cu pachetele in/din strainatate....si ca merg pe ideea "da si tu ceva soferului".....banuiesc ca mai ortodoxa si eventual mai safe, ar fi varianta cu posta....la mine a functionat varianta "pachet din Germania venit prin posta"..asa ca...poate e o idee ![]()
ah...si cu bazatul...macar sa te scoata din impas pentru prima luna, pana te intremezi si poti sa incepi a cumpara ce vrei tu....zic si eu, iar ![]()
krelia
34+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
Katyuscha21 spune:
MIANY ne rugam pentru tine si puiutul tau mic sa dea Domnul sa fiti amandoi bine.
Alexandra
34 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 6 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
mihamora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj I-am trimis un mesaj in care am spus "fetele iti transmit ca se roaga pentru voi, te pupa si va fi totul bine". Atat ma duce creierul la ora asta. 30+ Chiara Ada |
Multumim Andre

Michelle
30 + "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007 POZE
Katyuscha21 spune:
buna burticute frumoase.
am aparut si eu pe aici cam speriata de ceea ce am citit despre MIANY sa speram sa fie bine si sa se termine totul cu bine.
eu astnoapte nu am inchis un ochi am avut niste dureri de burtica jos si de spate ca nu mai puteam imi venea sa vars de durere.si cand atipisem si eu se trezeste Andrei ca vrea sa faca nani cu noi si va dati seama ca a inceput a se foi s isi intinde picioarele si nu stiu cum se nimerea ca numai cu ele la burta mea statea si va dati seama ca stateam ca pe ace sa nu ma loveasca bebe ma batea inauntru si Andrei afara
si cand atipesc din nou pe la vreo 6 hop ca vine sotul ca i-am zis sa ma trezeasca sa ii pun mancarea.si am mai dormit nu.sunt ft obosita si nu pot sa stau mult in picioare,nu pot merge ca ma doare jos si operatia ma ustura si ma intepa
daca mai continua asa o tai la spital.
Alexandra
34 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 6 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui elenic Andre, laurairina sarutmana pentru gandurile bune ![]() ![]() Fetele care stati la orizontala, cat de mult va "miscati" prin casa? Adica ce limite aveti? Sau mai concret, mai spalati vase? mai faceti mancare? mai calcati? chestii de genul asta...? Ca parca nu pot sa stau tot timpul numai intinsa ![]() krelia tu ce instructiuni ai primit? ca tu ai aceeasi problema ca mine Andrecluj si RamonaC nu stiu exact de ce sunteti consemnate la pat... 28+ ![]() www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze |
Iubita, orizontala inseamna doar pat. La inceput, cand am iesit din spital, exact ca si tine la 28 sapt, mi-a zis dr. nici sa nu indraznesc sa ma duc la bucatarie sa ma asez pe scaun la masa. Sa cer sa mi se aduca papica in pat si cum oi stii asa intinsa pe o parte sa stau si sa pap. A zis ca plimbarea pana la pisu e suficienta, mai ales ca e perioada cand mergi poate si de 2 ori la pisu pe ora acum.
De spalt vase, calcat, maturat....si alte chestii...nici pomeneaala!!!
Eu am respectat intocmai ce a zis dr... si ieri am scapat oarecum de interdictia de a parasi patul, numai ca nu ma mai simt eu in stare. Daca stau pe scaun bebe nu mai are loc si ma impunge foarte tare cu picioarele pe la ficat si ca sa pot respira trebuie sa ma intind. 'De iesit la o plimbarica singura nu ma incumet ca am devenit greoaie, ma impiedic de te miri ce...asa ca tot in pat ajung.
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
RamonaD spune:
buna seara,fetelor!
Voiam sa v-anunt ca am nascut,prematur,sarcina spontana la 34 saptamani si 4 zile,duminica,27 septembrie,la ora 23.10.Si eu si piticul suntem ok,el a cantarit 2,200 kg la nastere si azi,2 oct,are exact greutatea de la nastere,ptr ca a scazut in primele zile si apoi si-a recapatat greutatea.Pupici...nu pot sa stau mult la pc....
Aveti grija de voi!!
33+,UM 28.01,DPN 4.11
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui Katyuscha21 buna burticute frumoase. am aparut si eu pe aici cam speriata de ceea ce am citit despre MIANY sa speram sa fie bine si sa se termine totul cu bine. eu astnoapte nu am inchis un ochi am avut niste dureri de burtica jos si de spate ca nu mai puteam imi venea sa vars de durere.si cand atipisem si eu se trezeste Andrei ca vrea sa faca nani cu noi si va dati seama ca a inceput a se foi s isi intinde picioarele si nu stiu cum se nimerea ca numai cu ele la burta mea statea si va dati seama ca stateam ca pe ace sa nu ma loveasca bebe ma batea inauntru si Andrei afara daca mai continua asa o tai la spital. |
Katy, cred ca nu e nevoie sa mai zic si eu ...ca Krelia a insistat destul ieri! AI GRIJA DE TINE, LASA DEZASTRU IN CASA SA FIE, NU MAI FI MARTIRA PT SOT SA II PUI PACHETUL!!!!! Cu riscu sa ai probleme cu el ca asa l-ai obisnuit sa faci tu totul, fii mai egoista!!!!!!!Eu ma stresez mai tare cand te aud ca mereu ti-e rau si nu faci nimic sa te menajezi..Lasa naibii curatenia bec, si mancarica mancarica, fa ce poti si rezuma-te la o gustare mai simpla, si urmareste-l doar pe Andrei, ca si el iti da destula treaba! Fii mai grijulie cu tine, la o adica interneaza-te in spital si tre sa se descurce sotu cumva, sa vada ca totusi si tu contezi, si bb 2 la fel de mult, ce Doamne iarta-ma!!!! Inteleg ca el aduce banii in casa si e criza la toti, dar DACA Doamne fereste se intampla ceva rau, ti-o vei putea ierta vreodata??????????????
Nu vreau sa te sperii, dar ai grija de tine! E un bebe mic in burtica care depinde total de tine, restu din jur se acomodeaza ei cumva, andrei nu moare de foame daca ii faci un simplu sandvis, si sotu la fel!!!
Laura,
34+
Mara TeodoraAMR 6 saptamani !!
poze
ionelamaria spune:
RamonaD, sa-ti traiasa bebe si sa fie sanatos , sa va umple casa de veselie.
Ce veste.... si ce bine ca e foarte buna.
Multi 

si multe 

Ai grija de voi!
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui RamonaD buna seara,fetelor! Voiam sa v-anunt ca am nascut,prematur,sarcina spontana la 34 saptamani si 4 zile,duminica,27 septembrie,la ora 23.10.Si eu si piticul suntem ok,el a cantarit 2,200 kg la nastere si azi,2 oct,are exact greutatea de la nastere,ptr ca a scazut in primele zile si apoi si-a recapatat greutatea.Pupici...nu pot sa stau mult la pc.... Aveti grija de voi!! 33+,UM 28.01,DPN 4.11 |

Sa va traiasca micutul mare si sanatos !!!Deja sunteti acasa amandoi?
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui RamonaD buna seara,fetelor! Voiam sa v-anunt ca am nascut,prematur,sarcina spontana la 34 saptamani si 4 zile,duminica,27 septembrie,la ora 23.10.Si eu si piticul suntem ok,el a cantarit 2,200 kg la nastere si azi,2 oct,are exact greutatea de la nastere,ptr ca a scazut in primele zile si apoi si-a recapatat greutatea.Pupici...nu pot sa stau mult la pc.... Aveti grija de voi!! 33+,UM 28.01,DPN 4.11 |
Felicitari, mamico! Sa fiti sanatosi, si bebe mic sa va aduca numai bucurie! Iata totusi ca si la 34 de saptamani nu e o tragedie sa nasti, si mai sunt si vesti bune! Ai grija de tine si bb, recuperare rapida, mult laptic si bb cuminte, si fara colici!!!!!

Laura,
34+
Mara TeodoraAMR 6 saptamani !!
poze