Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (120)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Andre, laurairina sarutmana pentru gandurile bune

Fetele care stati la orizontala, cat de mult va "miscati" prin casa? Adica ce limite aveti? Sau mai concret, mai spalati vase? mai faceti mancare? mai calcati? chestii de genul asta...? Ca parca nu pot sa stau tot timpul numai intinsa

krelia tu ce instructiuni ai primit? ca tu ai aceeasi problema ca mine
Andrecluj si RamonaC nu stiu exact de ce sunteti consemnate la pat...

28+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenicFetele care stati la orizontala, cat de mult va "miscati" prin casa? Adica ce limite aveti? Sau mai concret, mai spalati vase? mai faceti mancare? mai calcati? chestii de genul asta...? Ca parca nu pot sa stau tot timpul numai intinsa Andrecluj si RamonaC nu stiu exact de ce sunteti consemnate la pat...
Eu nu ma misc aproape deloc si asta din luna mai. Mi se intampla sa mai spal un pahar sau sa nu stau in sezut maxim 3 ore pe zi, in rest doar orizontala pentru ca asa am indicatiile de la medic si ajuta enorm. Din motive de placenta joasa. Trebuie sa rezisti, gandeste-te ca altele stau 9 luni asa. 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele la prajitura aia sunt 10 linguri de faina sau 20????? vad ca scrie de 2 ori: "10 linguri de faina"
http://retete-culinare-ilustrate.blogspot.com/2009/02/prajitura-inteligenta.html

33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Aoleu mai fetelor,am intrat acum pe dc si ce-mi vad ochii
? Tocmai ma gandisem sa intru sa mai vb cu voi sa-mi mai ridic moralul si cand colo aflu de MIANY ca nu e prea bine.M-a bufnitinstant.Ma rog pt ea sa fie asa cum vrea DD.Daca e sa nasca acum sa fie David sanatos si ea sa aiba nastere usoara.
ELENIC-eu stau numai in pat,nu fac nici un pic de treaba,doar ma duc la baia si la masa cateodata,nu mereu.
ANDRE-da ce s-a intamplat?a facut efort ?
Azi a fost o zi proasta pt mine plina de contractii,adik cred ca sunt contractii,in afara ca burta se intaraese ma si inteapa din camd in cand in dreapta nu tare.AZI SUNT LA PAMANT CU NERVII.PARCA NU MAI POT,IMI VINE SA URLU DIN CAUZA STRESULUI.SUNT DEJA LA A-2-A EXP DE GENU ASTA SI SIMT CA O IAU PE ARATURA RAU DE TOT.
va,va las ca nu vreau sa va intristez cu probl mele

31+ david 16.01.2005

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui MADALINA_TANDRE-da ce s-a intamplat?a facut efort ?
Habar nu am, stiu ca se plimba mult. Deocamdata e bine si ne rugam pentru ea. Prima ta sarcina a fost tot asa, cu contractii? 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

am motait si eu in dup-amiaza asta..si cand revin....

Miany, sunt cu gandul si sufletul alaturi de tine! Doamne Ajuta sa mai stea Davidutzu' mic la dospit si organismul tau sa nu faca pe nebunul! Iar tu, la orizontala!!!

Lumi, puschea pe limba ta..cum sa ma dilat?.....il infofolesc eu bine pe Rares ..pana cat mai aproape de termen...si atat cat o vrea DD.

Andre, am cantat noi de zor...dar, daca burticile astea nu ne iau in serios....asta e, mai multe nu putem face....eu am renuntat, ca n-am cu cine....

elenic, nu dispera...paseaza totul sotului ...eventual si soacrei (daca se poate)...sau poate pachetel din Ro....nu stiu, zic si eu...variante....eu nu mai fac mancare...nu mai spal vase....singurul lucru pentru care am fost mustrata de sot ...a fost ieri, caci am spalat hainele lu' pici mic si le-am calcat.....dar atat....in rest, nimica nimicutza....decat la baie...el nu ma lasa nici tava cu papa sa o duc la bucatarie...

asta inseamna pic de efort!!!

krelia 33+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

buna seara

Krelia ma bucur ca ti-a placut zacusca de la Mandy…ti-am zis ca-i buna rau

Simina tare-i frumos catelul tau…eu ador animalele, daca as sta la casa as avea gradina zoologica…am avut pana acum la apartament de-a lungul timpului pisici, catei, un iepuras, canari si papagali... a, si niste soparle culese din iarba pe care i le-am adus mamei in balcon vreo cateva zile

mai fetelor m-a luat cu calduri si emotii cand am citit de miany , are DPN-ul cu o zi inaintea mea... stiu ca dupa 34 de saptamani sansele de supravietuire ale bb-lui sunt de 99% dar eu ma rog sa o mai lungeasca macar o saptamana.... ma bucur ca a apucat sa faca cele 2 injectii pt maturarea plamanilor...Andre multumim ca ne tii la curent... sa dea DD sa fie bine pana la capat

nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu, sunt bulversata total...va

Anca 34+

POZE

AMR 6 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Da, ANDRE,la fel.Offffffparca nu mai trece timpul asta o data sa nasc si sa scap.
De varza ce sunt am uitat sa salut toate fetele,sper ca restul sunteti ok.Stati cuminiti fetelor si nu va mai agitati deloc,mie una mi-a intrat morcovul rau de tot.

31+ david 16.01.2005

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Miany Doamne ajuta sa fie totul bine.Stai linistita ca David e deja mare si pericolele au trecut.

Alinus felicitari pentru bebe mare!!!

31+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

krelia viitorul sot (si cununia era in plan luna asta) ajunge tarziu acasa saracul de el, uneori la 8, alteori la 10 jumate, nu prea as vrea sa-l incarc cu toate, nu ca nu ar face, dar na... ii ajunge si lui. Soacra e departe, la Bucuresti, mama abia a plecat joia trecuta de la noi... s-ar putea s-o aduc inapoi insa...

Dar nu mi-ai raspuns, cat de mult te "misti"? ce indicatii precise ti-a dat dr? nu ma las!

28+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput