Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (120)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Miany sa dea Dumnezeu sa fie totul bine, suntem cu gandul la tine si ne rugam pentru voi

M-au luat palpitatiile...

28+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Am vorbit din nou cu Miany , mi se pare o idee mai linistita, cel putin nu mai plangea. Au apucat sa ii faca tura a 2-a de injectii. Asteapta sa fie monitorizat din nou bb David, zice ca misca bine. Va multumeste pentru sustinere, va pupa si va imbratiseaza cu drag. 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Am vorbit din nou cu Miany , mi se pare o idee mai linistita, cel putin nu mai plangea. Au apucat sa ii faca tura a 2-a de injectii. Asteapta sa fie monitorizat din nou bb David, zice ca misca bine. Va multumeste pentru sustinere, va pupa si va imbratiseaza cu drag.

30+ Chiara Ada

Si noi o si ne gandim cu drag la ea! bine ca s-a mai linistit

Lavi, 34+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ne bucuram ca Miany ne trimite vesti bune... asteptam si alte vesti bune. Sa dea Domnul sa fie cum e mai bine pentru ea si David

Curaj Miany!!!

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Andre, multumim mult ca ne tii la curent!

Miany, sa va dea Domnul sanatate si tie si puiutului tau! Ne rugam sa fie bine!

Maine mergem la ziua de nastere a fetitei prietenilor nostri, care s-a nascut la 34 de saptamani si totul a fost si e bine! Are 2 anisori acum. Si chiar ieri citeam ca deja de la 34 de saptamani nu prea mai sunt riscuri. Asa ca avem toate sansele sa fie bine. Trebuie sa stam linistite si sa avem incredere ca Doamne-Doamne ne va ajuta!

Laura 34+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

de exemplu toolbarul tv online!!!!merge numai in internet explorer

si daca instalez mozzila imi dispare automat IE=ul

nu ma prea pricep eu la tehnica...dar nu stiu ce sa fac sa mearga amandoua concomitent!

Pai roaga pe cineva sa-ti arate ce si cum.. mie mi-e greu asa pe forum, ca nu au treaba una cu alta, poti avea mai multe browsere in paralel, fara sa se certe unul cu altul. Unu e setat pe default, dar tu poti folosi pe oricare.

monis 35
cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Pai roaga pe cineva sa-ti arate ce si cum.. mie mi-e greu asa pe forum, ca nu au treaba una cu alta, poti avea mai multe browsere in paralel, fara sa se certe unul cu altul. Unu e setat pe default, dar tu poti folosi pe oricare.

monis 35
cu poze noi

asa voi face!

Lavi, 34+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

De azi dimineata am tot citit din urma, s-a adunat mult de recuperat in cateva zile... si m-au luat emotiile acuma la sfarsit cand am citit de miany, Doamne ajuta!

Andre, monis, stephy

Eu nu am vesti bune de raportat, am venit sa ma inscriu in clubul "la orizontala" (Andre, krelia, RamonaCopotva fac cu mana)
Colul meu se scurteaza pe zi ce trece, luni avea 2,4 cm si joi 2,1 motiv pentru care dr meu m-a bagat direct in medical pana pe 10 nov, ca din 11 intru oricum in prenatal si mi-a spus ca trebuie s-o tin macar pana la 34 sapt. Asa ca ma rog la D-zeu sa si reusesc. Sunt cam deprimata, mai aveam atatea de facut, rezolvat... plus ca stau cu ditai morcovu', offf
Ca sa nu mai spun ca nu am cumparat ABSOLUT NIMIC pana acum, nada!

28+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenicEu nu am vesti bune de raportat, am venit sa ma inscriu in clubul "la orizontala" (Andre, krelia, RamonaCopotva fac cu mana) Colul meu se scurteaza pe zi ce trece, luni avea 2,4 cm si joi 2,1 motiv pentru care dr meu m-a bagat direct in medical pana pe 10 nov, ca din 11 intru oricum in prenatal si mi-a spus ca trebuie s-o tin macar pana la 34 sapt. Asa ca ma rog la D-zeu sa si reusesc. Sunt cam deprimata, mai aveam atatea de facut, rezolvat... plus ca stau cu ditai morcovu', offfCa sa nu mai spun ca nu am cumparat ABSOLUT NIMIC pana acum, nada!
Elenic draga noastra, stai cuminte in pat. E cel mai important. Cantam de cateva zile pe aici cu Krelia, conteaza enorm statul cuminte acum, cine vrea sa asculte, bine, cine nu, nu. Nu suntem bolnave, suntem gravide, da, dar asta nu inseamna ca putem freca locuinta de dimineata pana seara si putem trai ca inainte. Stai cuminte sa iti tii bebelul in burtica, restul se rezolva. Oricum, clubul orizontalelor creste pe zi ce trece, nu-ti pot ura welcome, dar stai cuminte cuminte. 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenic
Eu nu am vesti bune de raportat, am venit sa ma inscriu in clubul "la orizontala" (Andre, krelia, RamonaCopotva fac cu mana)
Colul meu se scurteaza pe zi ce trece, luni avea 2,4 cm si joi 2,1 motiv pentru care dr meu m-a bagat direct in medical pana pe 10 nov, ca din 11 intru oricum in prenatal si mi-a spus ca trebuie s-o tin macar pana la 34 sapt. Asa ca ma rog la D-zeu sa si reusesc. Sunt cam deprimata, mai aveam atatea de facut, rezolvat... plus ca stau cu ditai morcovu', offf
Ca sa nu mai spun ca nu am cumparat ABSOLUT NIMIC pana acum, nada!

Daca tot iti faci griji ca nu ai cumparat nimic cumpara de pe net! Uite si Lumi tot de pe net si-a luat si e foarte multumita de calitatea produselor, parca mothercare! Dar nu iti mai fa un stres si din asta..stai cuminte la orizonatal si o sa vezi ca incet incet o sa se linisteasca lucrurile si o sa fie si colul ok! Dar ai mare grija, ca ai putine saptamani si mai trebuie sa o tii la caldurica, da?

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Mergi la inceput