Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (120)
Raspunsuri - Pagina 11
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 N buna la fete, ma car ca am sarit calu' in seara asta pe aici, toata lumea e suparata si m-am gandit eu sa va inveselesc asa aiurea.. Laura, 34+ Mara TeodoraAMR 6 saptamani !! poze |
Bei....

incepi sa ma enervezi!
nu s-a suparat nimeni pe tine, eu sunt sigura de asta.Doar ca e tare greu sa citesti in fiecare zi un mesaj care suna cam la fel (si nu ma refer la mesajele tale) sa incerci sa dai sfaturi..sa te oferi sa si ajuti, asa cum poti de la distanta si fara nici un rezultat. De cateva luni bune, daca ma apuc sa numar postarile respective, mesajele sunt identice, au acelasi continut si aproape aceeasi forma. Devine deja stresant. Dar nah...fiecare are dreptul sa scrie ce vrea. Acuma intelegi matale???
Ia baga aici niste bancuri faine...daca vrei sa ne mai destinzi putintel

Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
Biara spune:
RamonaC ms, sper si eu sa fie unul castigator ca poate asa scapat si noi de niste rate, ca pe noi cursul asta si criza ne-a dat rau de tot peste cap
29+
Maya Teodora
dankutza spune:
WOW! Al treilea fulgusor! Ce tare! Ba inca unul care urmeaza sa apara in curand! E clar! Ne apropiem de momentul adevarului. De am trece toate, macar de acest prag de 32 de saptamani.....
Ma rog acum pt Miany sa fie bine si ea si bebelul. 
28+ moi si
Cezara Maria
Trimestrul III
krelia spune:
noapte buna si tie, fetitz 
eu nu m-am suparat pe tine..nu am de ce....numai ca ma sincer, de cand stau in pat, de cand mi s-au intamplat intamplarile
..am ajuns sa inteleg mai bine fenomenul....si faptul ca nu ne putem juca cu viata celor 50 de cm care depind de noi.....
e drept ca unele dintre noi poate suntem mai puternice, poate tinem mai bine sarcinile.....dar trebuie totusi sa incercam sa ne protejam, atat cat ne-a ramas.....
parerea mea ![]()
| citat din mesajul lui laurairina13N buna la fete, ma car ca am sarit calu' in seara asta pe aici, toata lumea e suparata si m-am gandit eu sa va inveselesc asa aiurea.. |
krelia
34+ si printesu' mic, Rares-Mihai
dana n. spune:
| citat din mesajul lui RamonaD buna seara,fetelor! Voiam sa v-anunt ca am nascut,prematur,sarcina spontana la 34 saptamani si 4 zile,duminica,27 septembrie,la ora 23.10.Si eu si piticul suntem ok,el a cantarit 2,200 kg la nastere si azi,2 oct,are exact greutatea de la nastere,ptr ca a scazut in primele zile si apoi si-a recapatat greutatea.Pupici...nu pot sa stau mult la pc.... Aveti grija de voi!! 33+,UM 28.01,DPN 4.11 |
Felicitari! Sa va traiasca bebelul si sa fiti sanatosi!
------------------------
35+
DavidAlbume foto
krelia spune:
RESPECTELE MELE!
ma bucur sa aflu ca nu-s singura "dementa" care a observat lucrul asta....
| Citat: | ||
citat din mesajul lui RamonaCopot
Bei.... ![]() ![]() incepi sa ma enervezi! nu s-a suparat nimeni pe tine, eu sunt sigura de asta.Doar ca e tare greu sa citesti in fiecare zi un mesaj care suna cam la fel (si nu ma refer la mesajele tale) sa incerci sa dai sfaturi..sa te oferi sa si ajuti, asa cum poti de la distanta si fara nici un rezultat. De cateva luni bune, daca ma apuc sa numar postarile respective, mesajele sunt identice, au acelasi continut si aproape aceeasi forma. Devine deja stresant. Dar nah...fiecare are dreptul sa scrie ce vrea. Acuma intelegi matale??? Ia baga aici niste bancuri faine...daca vrei sa ne mai destinzi putintel ![]() ![]() Ramona, 35+ DOMINIC ANDREI |
krelia
dana n. spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui krelia RESPECTELE MELE! ![]() ma bucur sa aflu ca nu-s singura "dementa" care a observat lucrul asta....
krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai ![]() |
Nu inteleg de ce va mai stresati sa schimbati ceva...nu cred ca sunt sanse.

------------------------
35+
DavidAlbume foto
dana n. spune:
Miany, sa dea Dumnezeu sa fie bine. Sunt cu gandul alaturi de tine.
Elenic, ai grija de tine draga mea. Stai cumintica si menajeaza-te. Sa auzim de bine.
------------------------
35+
David
Albume foto
laurairina13 spune:
Bei..am zis ca ma car de aici, da asta nu inseamna ca nu's prin zona
..ca ma paste iar insomnia dupa cum vad eu, mos ene ss-a schimbat pe alt fus orar...
Ancutza, unde umbli???
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
34+
Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze
krelia spune:
dana
...esti foarte tare...iar eu..sunt o varza...fara carne...caci daca eram cu carne...poate eram mai desteapta putin si nu bagam in seama...
dar, jur ca m-am lecuit, gata...de maine, numai halci de carne...garnitura la zacusca, evident ![]()
krelia