Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (120)
Raspunsuri - Pagina 10
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biara A si am terminat intr-un final si renovarile asa ca sper sa pot intra si eu mai des pe la voi 29+ Maya Teodora |

ce bine ca ai terminat cu treburile si o sa te mai relaxezi si tu pe forum un pic. (Eu asa sper, ca aici lumea se relaxeaza...)Eu zic ca nu tre sa te sperii de diabetul ala, mai ales ca sunt fete aici care am vazut ca il tin f bine sub control din alimentatie. O sa reusesti si tu!
Si multumim frumos ca ne tii la curent cu modificarile legilsative!
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
laurairina13 spune:
Andre, macar sa apuce sa isi faca efectul si a doua injectie pt plamani! Si sa nasca usor, sa nu se chinuie nici ea si nici pe bebe! Si bebe sa fie sanatos si fara probleme!
Doamne ajuta!
Monis, multam de vesti bune
, sa creasca mare Nabila, si sa o ia mami si tati cat mai repede acasuca, in familie!!!
deci fetili hai ma nu mai fiti asa triste, asta e realitatea, nu putem sa facem noi altceva sa fie mai bine, decat in ceea ce ne priveste pe noi insine(-gen orizontala pe stanga la pat
)! Pentru altii le oranduieste Doamne Doamne de sus!!!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
34+
Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze
Alinus25 spune:
RamonaD felicitari pt bb!
. Sa creasca mare si sanatos iar tu sa ai mult laptic...![]()
Miany mult curaj... Suntem alaturi de tine
Eu raportez o stare super naspa.... M-a pus naiba de am mancat dupa masa. fasole cu costita afumata si bineinteles nelipsita ceapa
(sper ca nu v-am facut pofta)... iar acuma stau si sufar in tacere...deja cred ca am baut 1L de limonada si ma simt ca un balon....
Alina
33+
Dragos-Andrei si
Riana-Antonia 25.01.2007
Biara spune:
RamonaC , ma gandeam ca nu ma citeste nimeni
, sper sa mai gasesc timp sa mai intru sa va salut macar, acum chiar daca sunt in concediu trebuie sa ma ocup de un proiect pentru o finantare UE si sincer imi cam ia tot timpul, si la ritmul in care scrieti, cand ma trezesc eu abia apuc sa va citesc din urma si seara la fel
29+
Maya Teodora
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui krelia te-ai dilit la creierii capului??? lasa copilu' sa vina cand vrea el, nu mai forta tu natura....madamo... sau te-ai molipsit de prin alte parti...asa..subit? baga la cap ce a zis RamoC.... |
GAtaaa, fac cum zici matali, drepti, pe stanga, numa' nu sari la gat!
p.s. incerc sa mai glumesc, da vad ca atmosfera pe aici e incarcata rau...
Laura,
34+
Mara TeodoraAMR 6 saptamani !!
poze
laurairina13 spune:
Biara, si eu am citit, ma gandeam cat de bine e ca ati terminat renovarile, de acum sunteti si voi linistiti si puteti programa cumparaturi pt bb, sa te odihnesti..sa forumesti aci
N buna la fete, ma car ca am sarit calu' in seara asta pe aici, toata lumea e suparata si m-am gandit eu sa va inveselesc asa aiurea..
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
34+
Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze
Biara spune:
RamonaD sa iti traiasca puiutul, si cum spuneau si fetele cand ai timp te asteptam cu o poveste a nasterii si desigur vrem poze
, cat mai multe
29+
Maya Teodora
Alinus25 spune:
citat din mesajul lui Biara RamonaC , ma gandeam ca nu ma citeste nimeni 29+ Maya Teodora |
Biara, te citim dragutza
... dar eu una la starea mea, nu mai am nici putere sa scriu prea multe. Sa-ti traiasca printzesa Maya, e grasunica si ea...Alina
33+
Dragos-Andrei si
Riana-Antonia 25.01.2007
RamonaCopot spune:
citat din mesajul lui Biara RamonaC , ma gandeam ca nu ma citeste nimeni 29+ Maya Teodora |
Oh...deci ai in continuare de lucru, oricum e mai bine decat munca fizica. Daca apuci sa ne citesti din cand in cand si paote sa ne mai zici de tine ca esti ok si tu si bebe, noi suntem multumite.
Sunt sigura ca si fetele au citit dar se gandesc inca la vestile cu bebei primite ceva mai devreme.
Spor la proiect sa ai si sa fie unul castigator!
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
Biara spune:
LauraIrina
, felicitari pentru noul statut de proprietareasa
, acum sa va ajute Doamne Doamne sa puteti plati si sa se stabilizeze cursul valutar ca pe noi ne omoara, si nu te gandi ca ai gresit ca ai incercat sa inveseslesti atmosfera, cred ca toate ar trebui sa fim optimiste si sa ne bucuram pentru bebeii nostri care sunt cam nerabdatori sa ne cunoasca dar sa vedem partea plina a paharului am ajuns pana aici si totul a fost ok asa ca si de acum inainte va fi ok.
Cat am fost internata se nascuse o fetita la doar 29 de saptamani, mami incepuse sa piarda lichid din saptmana 28 dar a reusit sa o mai tina pe bebita inca o saptamana, si chjiar daca la nastere a avut doar 1250 de grame totul a fost ok. Asa ca hai sa nu cadem in depresie si sa ne rugam sa fie totul ok si bebe David sa isi fericeasca parintii,
29+
Maya Teodora