Tort pentru fetita la camin

Tort pentru fetita la camin | Autor: ioana2004

Link direct la acest mesaj

Fetelor sunt intr-un impas deoarece as vrea sa ii duc fetei mele la caminde ziua ei un tort facut de mine in casa poate e mai practic si nu prea scump si sa ajunnga la vreo 20 -23 de persoane de la camin (cu tot cu doamne ).Eu ma gindeam la un Tort cu mere si crema de zahar ars....
iata si linkul http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2009/03/tort-cu-mere-si-crema-de-zahar-ars.html

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

In principiu nu ai voie sa duci la gradinita un tort facut in casa pentru ca nu ii poti da avizul de calitate cerut.

Intreaba mai intai la gradinita. Dar noi, de cate ori am dus tort (si am fost la mai multe gradinite), ni s-a cerut un aviz de la producator si cum eu ca persoana fizica nu il pot da, a trebuit sa ducem un tort comandat la o cofetarie care ne-a dat si avizul.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

La gradinita copiilor mei nu avem voie la aniversari cu tort facut in casa. Trebuie sa ducem bonul, probabil din motive de siguranta in ceea ce priveste termenul de valabilitate, ingrediente, ceea ce pe undeva mi se pare normal. Si stiu ca si pe altele e la fel. Mai bine intreaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ioana,ma bucur tare mult ca ti-a placut tortul si vrei sa-l faci.
Dar sunt de acord cu fetele,mai intai intreaba la gradinita daca ai voie sa aduci facut de tine.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput