Timisoara Impreuna(161)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Povestea creionului!

Copilul isi privea bunicul scriind o scrisoare. La un moment dat, intreba:- Scrii o poveste care ni s-a intamplat noua? Sau poate e o poveste despre mine?Bunicul se opri din scris, zambi si-i spuse nepotului:- E adevarat, scriu despre tine. Dar mai important decat cuvintele este creionul cu care scriu. Mi-ar placea sa fii ca el, cand vei fi mare.Copilul privi creionul intrigat, fiindca nu vazuse nimic special la el.- Dar e la fel ca toate creioanele pe care le-am vazut in viata mea!- Totul depinde de felul cum privesti lucrurile. Exista cinci calitati la creion, pe care daca reusim sa le mentinem, vom fi totdeauna un om caretraieste in buna pace cu lumea.

Prima calitate: poti sa faci lucruri mari, dar sa nu uiti niciodata caexista o Mana care ne conduce pasii. Pe aceasta mana o numim Dumnezeu si El ne conduce totdeauna conform dorintei Lui.

A doua calitate: din cand in cand trebuie sa ma opresc din scris si safolosesc ascutitoarea.Asta inseamna un pic de suferinta pentru creion, dar pana la urma va fi Mai ascutit. Deci, sa stii sa suporti unele dureri, pentru ca ele te vor facemai bun.

A treia calitate
: creionul ne da voie sa folosim guma pentru a sterge Ce era gresit. Trebuie sa intelegi ca a corecta un lucru nu inseamna Neaparat ceva rau, ceea ce este neaparat este faptul ca ne mentinem pe drumul drept

.A patra calitate
: la creion nu este important lemnul sau forma luiexterioara, ci mina de grafit din interior. Tot asa, ingrijeste-te de ce se intampla inlauntrul tau.

Si, in sfarsit, a cincea calitate
a creionului: lasa totdeauna o urma. Tot asa, sa stii ca tot ce faci in viata va lasa urme, astfel ca trebuie saincerci sa fii constient de fiecare fapta a ta.

mi se inchid ochii de somn, va doresc un sfarist de saptamana calduros si uscat, noapte buna

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

pozne-npoze

Before you judge me, try hard to love me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Marami, io trebe sa recunosc ca m-ai bagat in ceata cu "la mine", "la voi", "la noi" nu mai stiu unde esti ... la ei? la noi?

Frumoasa povestea creionului

Maria, sa treaca repede AMR-urile si sa vina ghiocelu acasa de acord cu mailu comun
Ana, ce schimbat e Alex in poze! Vad ca traiesti la maxim oricat de nasol ar fi, povestit de tine pare haios

pe restu va pup tare tare

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neata

marami tu n-ai somn la orele alea tarzii din noapte? ca eu dorm bustean la ora aia .... cred ca sunt in crestere si am nevoie de somn mult, mult ...
faina povestea creionului
deci Mariaa nu mai vorbesc cu tine daca nu-mi dai si mie reteta de praji cu mere si caramel ... astept
dar eu nu stiu cum e cu mailul ala comun, poate ma lamuriti si pe mine ce si cum ....
pianna, digutix ce mai faceti, nu mai dati pe aici?

pupici pt zuze si o zi faina

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Vajjj, atentie, trece acceleratul ... is la job, deci timp putin.

Pe la mine nimic nou, ma enervez ba cu vecinii batuti in cap si care au, se pare, un singur scop in viata, sa se intinda ca raia si sa ocupe orice loc ramas liber din casa scarilor, fie cu "unii" de la serviciu care au un talent nemaipomenit sa "atarne" degeaba .... offf.

Diminetile incerc sa fiu in parametrii, dar cum is un pic dependenta de vreme, am un spor - tot pe loc

Nici eu nu stiu cum e mailul comun pentru poze, si eu vreau reteta de prajitura cu mere si caramel, cred ca am pe undeva o sticla de lampa dar trebuie sa "sap" dupa ea - si nici nu stiu daca e buna, astea nu-s pe masuri?

No, va dulce pe toate si ma reintorc pe baricade!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

mail-ul comun pt poze e asa:
--se face un cont pe gmail la care toata lumea ii stie user-ul si parola si apoi acest cont se foloseste pt a face upload de poze pe picassa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Fain Viki, am rememorat inste poze a'ntaia. Da' cine are parola??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

pai tocma asta era faza ca pozele sa fie private, sa le vedem doar noi, nu tot forumu'...Viki, sa scoti linkul!

mail comun adica mail pe yahoo sau uatever unde sa trimitem poze de tot felul fara sa-si mijeasca okii tot forumu, cum se face pe la alte case de pe aici de multa vreme. si nu picasa ca acolo-i limitat spatiul si suntem multe :D
da sigur, mail la care sa avem toate de aici parola si id-ul si pe forum doar sa anuntam cand trimitem poze (de ex. Dana de la Szeged, alta de la solar, alta de la inot, ma rog...intelegeti voi )
sper maine sa fie vreme sa crosetez unul si sa va trimit pe pm parola si id.
Dana, cum e cu baletul spiridusului? cine nu-ti da pace??
Silvana pup pe suflet
marami faina faina povestea da' si io-s in ceata, tu cu cine votezi??

zilele astea a ajuns si citatia de la tribunal. e interesant ce poate face o foaie de hartie...sa vezi alb pe negru tot ce se intampla! altfel ghiocel rupe la petale la greu si dupa somnul de noaptea si dupa somnul de amiaza, ca doara si atunci a dormit
acasa noi am dat drumul la caldura ca nu se mai putea cu cojoacele pe noi!
noi avem de lucru in sfanta prostie in schimb la birou e un frigalau de nu va pot spune...

no, seara faina sa aveti

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

Mariaa!!cum sa avem o noapte faina ?Ne-ai facut pofta si ne-ei lasat balta, eu am comandat merele
Marami, ai venit dupa sticla de apa?
Vikip, un id si indicatii primesc si eu?
Va pup cu caldura pe toate la un loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

http://lh3.ggpht.com/_XkPJ2ClhV0I/SgfB2enCz9I/AAAAAAAANYI/vgue_r-HuT4/DSCF4657.JPG

Prajitura cu mere si caramel

Pentru: 12 portii
Dificultate: usor

Compozitie
* 2 cesti cu faina integrala
* 3 1/4 zahar brun
* scortisoara
* 1 praf de copt
* un praf de sare
* 3/4 pachet de margarina dietetica
* 1 pliculet de vanilie
* 6 albusuri
* 2 mere curatate si feliate

Glazura
* 1 1/2 cesti zahar pudra
* 1/4 pachet margarina
* 1/4 ceasca zahar brun
* 1 pliculet vanilie
* 4 linguri de lapte degresat

Compozitia:
1. Se incinge cuptorul la 150C.
2. Se amesteca faina, zaharul brun, scortisoara, praful de copt si sifonul intr-un castron. In alt recipient se amesteca 3/4 de margarina, vanilia, albusurile de ou si merele.
3. Se combina cele doua compozitii si se toarna aluatul intr-o tava (preferabil rotunda).
4. Se coace 45 de minute, iar dupa 30 de minute se intoarce pozitia tavii.

Glazura:
1. Se amesteca zaharul pudra, margarina, zaharul brun, vanilia si laptele care se vor turna incet, cu o lingura peste compozitia scoasa din cuptor si racita.

Dupa ce s-a racit, am pus frisca peste si am razuit ciocolata.

Pofta buna :)

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

apelez si eu la voi pentru ca vreau sa ma mut in Timisoara cat mai repede si vreau sa inchiriez un apartament de 2 camere. vreau sa fie mobilat si utilat. daca stiti ceva, dati-mi un PM. multumesc

www.flickr.com/photos/carola456/

Mergi la inceput