Timisoara Impreuna(161)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Am un CD pe care mi l-au facut fetele inainte de venirea aici cu poze de la cam toate intalnirile de pana in 2007, daca vi se pare o idee buna pot trimite cui face contu.

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neata

brrr, ce friguri ...
haideti la o cafea sau un ceai fierbinte

Mariaa io am o nedumerire, cat ii ceasca aia de mare? e una mica de cafea sau mai mare, asa ca de capucino sau ii cana mare de ceai... please lamureste-ma ...
Doris ai dezertat? ca nu mai vii pe aici ... ce mai faci?

gasca si o zi faina sa aveti
aaaa.... si weekend placut, ca azi e vineri

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Brr da frig e...mi frig mie sau e frig?....ceai caldut pt voi de la mine si lapte cu cereale si omleta cu cascaval!

Intru repede gasca inca doarme...toti muci...nu au fost pe la scoli si gradi saptamana asta...la 9 juma ma duc la dr cu ei..

Va pup pe toate...ghiocei si panselute, trandafiri si matragunutze...mai ales pe crinul...Getutza care nu uita sa ma puna in pomelnic niciodata...sa aveti we fain..sa va iubiti mult!!!

mihi27...cred

ceata lui pitzigoi

"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,invinge-o. Viata este viata, apar-o." Tereza de Calcutta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

carola, uite www.publi24.ro/anunturi-categoria-imobiliare-inchirieri-schimburi-10003-pag-1.html" target="_blank">aici sursa de cautare apartament.

geta, 'ceasca' mea e cana de lapte si vezi sa fie tava inalta, ca sa aiba loc tot ca in poza se vede ca-i inalta praji (poza e pe bune, nu-i luata de pe aiurea, e praji mea )
si inca o chestie, merele curatate de coaja le-am pus taiate in doua si cu mijlocul in jos. (dar asta e optiunea fiecaruia cate mere pune. noua ne place cu mai multe mere, de ex.)

tks de
vorba Anei, io am ora sexuala cu lenea azi..mi-e un sooomn, si ma dor oaseleee, mai vine ploaie?! si n-am chef de nikaaa...si am la treabaaaaa
hai sa aveti sambata scurta si faina!

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Neatza fetili!!

Eu am avut foarte muuuuult de lucru in ultimele saptamani, toti o iau pe aratura. Ziceti si voi, e normal sa dai oameni afara din motive de criza, dar in acelasi timp sa angajezi altii? (pe perioada determinata ce-i drept, dar tot angajat se numeste).
In alta ordine de idei sunt intoarsa pe dos si din cauza vremii, parca prea a navalit asa frigul dintr-o data. Aseara am scos de la naftalina hainele de iarna, dar azi tot subtirel am venit imbracata si acum suport consecintele. Cum a zis si danitin, nu pot domle sa trec brusc la hainele de iarna. Saptamana trecuta eram in sandale si acum cu paltonul??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Neatza,

Eu sunt acasa virusata, si desi speram sa scap usor m-a pus medicul pe antibiotic. Aveti mare grija in perioada asta cu virozele ca se iau foarte usor. i

PS: Simo am scos link-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Io va dau ceai de sunatoare daca vreti...si paine neagra cu unt si miere...

Terminat si noi una saptamana prospera... raportam 5 de FB in carnet...
si primul FB la mate... asa ca incep sa exersez batacanda... aloooo, Silvana...pe receptie?

Eu ma simt mai bine...multumesc Bunului Dumnezeu, si unor zuze minunate... se stiu ele care... care mi-or tras neste teorii si vad ca or prins...

Apropo de trecerea la haine de iarna, respectiv, frig...am avut asa un feeling aseara pe la 22, pe strazi...ca mirosea a Craciun, da nu simteam mirosul de mandarine si cozonac, si asa de tare cautam mirosurile astea...la un moment dat, imi venea sa ma uit dupa brazi...deci clar mirosea a frigalau...vorba lui Laurelu, care daca mai exista si se afla...o salut...( stiu ca ne citeste)

Geta, meci ca intrebi mereu de mine...nu va lasa mandea...niciodata...

Maria, cum arata prajitura aia...pfuaii...
Ce mai zice ghiocica voastra? cred ca e nerabdatoare...

Eu sunt pentru mail comun, asa ca Maria, daca rezolvi problema, astept parola...
Oricum cred ca am cea mai bogata arhiva de poze, din ultimii 6 ani, de la toate intalnirile...io nu-mi aduc aminte sa fi absentat la vreuna...

Un we excelent...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

doris felicitari pentru Fb uri .... pupam fetita silitoare
danitin poate e si buna sticla de la lampa ta .... gaura de jos ar trebui sa aibe 4.5cm ... stiu ca sunt numere sticlele astea da nu am gasit nici un numar scris pe lampa
mariaa trec zilele trec si o vedem pe ghiocel ... am primit mailul comun ... o sa pun si eu pozici pe acolo cand apuc

sunt la lucru intelegeti .... offf ce bine era acasa

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aveti deja prima poza in mail-ul comun...enjoy...

Pusici la zuze...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

io capiez de cap cat am de lucru ...vreau acasaaaa!

mah, io am facut un mail, am trimis la cine m-o tinut memoria, asa la prima ora si pe ne*ate...dati si voi un PM cu adrese de mail, care nu ati primit nimic in cutia postala.

la pranz m-o sunat Ghiocel sa-mi zica, ca daca mai rupe o petala, ma duc mai repede la ea?? nush cum trec zilele astea, numa' repede nu trec
ieri a spalat in galeata 3 pui de catel cu mopul care, din fericire, au supravietuit! doamna educatoare zice ca-i cea mai tare din grupa ei de gradi si primeste la 'bulinuleeee' o gramada!

dana, ieri ma uitam prin Publitim dupa sticle de lampa de petrol si eu stiu ca-s pe numere...ca si altceva de altfel, da poate-s io prea obosita si-mi fuge gandul prin cucuruz

hai pupixuri

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput