Goldie Pants - 10

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

amor cu scantei, ciufulit, lipiti de cocktail eh, tinerete unde esti?

acum eu nu poci sa va dau din casa, ca Ebony al meu are de onorat contracte si diverse intalniri si nu da bine sa fie asa nelinistit in private life.nu sunt atat de buna la ciufuluit ca voi, dar sunt si eu acolo in zona....pe langa podium

anka eu zic sa nu mai . vad ca escalade se cam tine dupa tine si nu iti face bine. de ce nu gandesti tu, preferata mea, ca atunci cand apare langa tine un escalade poate blueshirt al tau vrea sa iti spuna intr-un mod placut si surprinzator ca el e in zona si tu trebuie sa zambesti. zambeste-i senin, zambeste-i provocator, zambeste-i...cu subinteles.incearca sa o simti ca pe o atingere calda pe umar si un

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Mda Oana ai drepate...cred ca e cea mai buna abordare.
Da` tu draga mea de ce nu esti asa buna la ciufulit? Io am mai zis..profitati...ca maine -poimaine ii faceti poza...si atunci o sa plangeti

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

nu ma tine nici arcurili, nici neuronu'

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

ia uite anka ce sfat bun iti da oana..
o da ea cu batranetili si reumatismu' inainte.....da asta ca sa nu ne dam noi seama ca are toate calitatile de ischita.....nu-i asa oana?...si sa stam linistite in prezenta ei cu MJ-ii nostri....eu una nu cad in plasa...
.....si sa stii oana ca podiumul este pt noi toate si toti MJ, indiferent de varsta......numai unul e king of pop....

si iaca iar ne mutam catrafusele in casa noua.....ne ajuti?

www.youtube.com/watch?v=94snSuUSKas" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=OIF5cjIYXWs&feature=related br / " target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=QLOOGsWbmD4&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=RM0TlBjyM-4" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=D83nat54Sv0&feature=fvw" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=XXwU8HLMYhU&feature=related" target="_blank"> JACKSON!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FanClubMJ spune:

Am mai iscalit inca un capitol, asa ca ne mutam iar in casa noua - cap 11. Rugam moderatorii sa inchida aici. Multumim!

Continuam cap. 11 aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143249

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Se mai duse un capitol, Duamne ce spor avem la scris....
Da` Oana se vaita ea, da io nu cred ca are 480 de ani sa se planga de reumatism....hai Oana ca poti , lasa neuronu` ca in amor e mai putin important.... cum vrei sa-l pe Ebony langa tine? Mai gandeste-te

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2

Mergi la inceput