Goldie Pants - 10

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

pay zi si tu mey ankutza iona e mai dirty dacat dirty ea vrea ma nene sa sa dea la toate fundurilida noi suntem de vina ca-i permitem pai bad-u lu lisa, pai blue shirtu' tau ankutza, pai white-black shirtzii, ca biata purple....tot asteapta, pai goldie, pai metal, ... ma nene da' unu n-a scapat ce mama naibii, mey iona ai zis ca esti mrs Rock, pai atunci, ramai mey nene la rocku' tau?? da' de ce crezi tu ca io n-am vrut mrs? ha?
daca nu te decizi la unu, uite ramane casanova al tau pa vecie
e, uite d'aia vreau io sa am subiectu meu petrec io cu toti baietii si nu mai stau cu frica-n san ca atenteaza vreo nebuna la fundu' lui

www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Mai, fomeilor, duamnelor, ca sa ma exprim politicos...sunteti nebune rau...Ma dixtrez maxim cu voi (astea sunt expresii de le-am auzit si eu la oamenii mari)Dar o petrecere in pijamale cand faceti, ca eu is mai comoda din fire, ca sa nu zic, lenesa de-a dreptul...si cu batranetile astea nu-mi mai vine sa ma arat la tol festiv......

Si eu v-am mai zis ca voi il luati de tanar si-l inghesuiti prin toate colturile, dar are si el o varsta, nu...Cine se gandeste si la asta, huh??Duamna IO, io ma gandesc..si-l menajez...cate 5-10 minute pe zi

Hai, sa fiti cuminti.Sunt cu ocheanele pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka77

Lisa....mie imi place frizura ta si lui M la fel se pare..altfel ce-ar mai ciufi el toata ziua..sanchi cica rehersaluiti, da` voi va ciufi la greu

i-a uiti anka ce au surprins paparazzoi mei...sa vedem iti mai place frizura ei si a lu' MJ?...
http://mjjgallery.free.fr/bad/tour/twymmf/018.jpg
http://mjjgallery.free.fr/bad/tour/twymmf/036.jpg

mj daca TU vrei sa crezi ca a fost casanova ala(oricum stiu sa fac diferenta)fie a 2-a oara aduc dovezi CLARE
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Hai mey MJ...Casanova e nashpa rau
Adrianka...tu ca faci duamna?....lasa menajamentele....profita cat mai e timp, stii tu vorba aia cu facutul pozei si pusul in cui nu?
Pai eu zic ca nu e cazul sa ii faci deocamdata , ce 5-10 minute? Baga nene....., scuzati sunt o duamna, vroiam sa zic profita
Sa stii ca e buna o pijama Party poate azi, nu maine pliiizzzz ca sunt la nunta

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2

Mergi la inceput

adrianka, pai ramane stabilit party in pijamale, da' nu vrei sa facem la tine???, ca akolo pa insula aia ta suntem naiba mai izolate nu ne mai stie toata lumea....venim noi care cu ce da acu daca ne-o placea acolo..s-ar putea sa nu mai stim drumu'napoi

www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

Mergi la inceput

Mey Iona, acu nu-mi mai place...nu stiu ce cauta mejeu meu in pozele alea . Faza cu buzele mi-o face mie ca stie ca imi place...mhhh sa vezi ce -i fac io cand il vad

poze si noi 2

Mergi la inceput

Ooooo, Iona ma facusi curioasa cu dovezili tale.MJ, acu sa il vad, pe unde scoate camesha galbena Come togetheru` tau

poze si noi 2

Mergi la inceput

pay de ankutza si tu zici ca casanova e nashpa, atunci las-o pa iona sa sa dea la fundu' lu blue shirtu' tau, nu vezi ca e numa pusa pe dat la fund treaba ta, io una nu-i permit sa sa dea la come togetheru' meu, ma repet NU IMPART CU NIMINEA..asa ca daca nu se decide la unu...casanova scrie pa ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

iona tare te inghesuie fetele astea la colt, da tu ramai cu ce ai experimentat .
mey, cine v-a pus sa va luati care mai de care "subecte apetisante"? ha? cand s-a dat strigarea sa isi gaseasca fiecare nu mai puteati de bucurie ca al vostru e mai cu motz. no acu suportati dragele mele, ca nah....ce e frumos, cui nu place?

eu mi-am luat unu linistit, calm (in aparenta evident) si vad ca nu s-a luat nimeni de el pana acu'.sa va tineti naravu' daca stati cu centurili la vedere cine e de vina? si al meu are da sunt sub vestuta, is acolo doar pt mine si la private party Doar eu le ating si le lustruiesc.

Adrianka, yuppyyyy...facem la tine party in pijama

acu' sper ca nu v-am dat idei si stiind ca is blonda sa profitati de mine....amintiti-va doar ca am papucei cu gps

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

iona, daca prima oara nu a existat?? cum ar putea sa fie o a doua??

Mergi la inceput