Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(197)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pai si ibuprofenul afecteaza stomacul..si iaca..sa ii fi dat o data nurofen,o data panadol? m-am gandit ca astea se alterneaza doar dc are febra, or el nu are febra.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bb - la mine nu mai esti ... acu' e posibil sa fie si de la ei, ca mi s-a mai intamplat si cu alte persoane ... pe care sigur nu le-as fi sters eu (era vb. de rude). In fine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

pai si ibuprofenul afecteaza stomacul..si iaca..sa ii fi dat o data nurofen,o data panadol? m-am gandit ca astea se alterneaza doar dc are febra, or el nu are febra.

si eu stiu la fel despre ambele lucruri: afecteaza stomacul si ca se da alternativ daca are febra.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Paula daca nu are febra nu are rost sa alternezi.Panadol la cate ore ii dai?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

anca, la 6 ore ii dau, dar nu si noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mie imi spusese dr sa ii dau 3 zile din 8 in 8 ore dupa ce ii trece febra.
Ii curge nasul?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Bine ati revenit, PETRO! pupici Silviutei!
VICTO - eu alternativ i-am dat mereu, asa mi-a zis dr...asa am facut; fiecare afecteaza cate ceva, na, ziceam sa nu fie mult panadol(stiam de o doza maxima/zi, 3* nu stiu cat...)...eu ii dau 3 zile la 6 ore, dar si noaptea...am zis ca azi-noapte chiar s-a vazut ca a luat nurofenul, ca a reusit sa doarma , piticuta;

Mergi la inceput

daca iasmi inca are muci (transparenti) si tuseste (tusa productiva) pt care ii dau eurespal oare e suficient???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

hai ca ne-am zapacit toate cu mucii...cred ca e un trend ceva...ca nu se explica...

BB - nu stiu, poate trec...eu stiu ca se dau siropele 3/5 zile, functie de starea copilului; eu nu i-am dat nimic pana acum doua zile cand problemele s-au agravat; dar avea asa, putini mucisori...cand stranuta..

Mergi la inceput

offf ellis, pai iasmi luat sapt trecuta : antibiotic ospen, biorinil in nasuc, bioparox in gat, robitusin sirop pt tusa seaca, nurofen si supozitor cu paracetamol,..... de asta nu am mai vrut sa ii dau nimic acum inafara de sirop...
dar tuseste cam urat acum, nu mai e tusa seaca si ii dau eurespal 5 ml/ dimi si seara.

_

Mergi la inceput