Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(197)
Raspunsuri - Pagina 2
ellis spune:
BB - pai, tu oi fi mai pacifista, mama, cum nu te asteptai sa revina? vai de ei...; e f bine acum ca sunteti multumiti.
Alessia a mai bine, ieri dupa amiaza iar a fost plina de muci, ca trebuia sa ii scot la 10 min, ca altfel era numai cu ei in gura...am incercat ophtamesone, vybrocil, acum si colargol - si in el mi-e baza; azi noapte iar a respirat f greu, pana dupa 132, cand i-am dat nurofenul si a ajutat-o, de a dormit si ea mai bine; daca pana acum observam ca atat panadolul, cat si nurofenul, au efecte aproximativ similare in raceala, de data asta nurofenul a mers mult mai bine, fiind mai puternic antiinflamator, cum il lua, cum se usura cu respiratia; sper sa fie azi ultima zi de raceala; am inceput si broncho-vaxom si cred ca si asta o ajuta.
ancadragoman spune:
Pai normal ca inflorim![]()
Cum merge dieta?
Victo eu ii dadeam Mariei pentru fluidizarea secretiilor Sinupret.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ellis spune:
VICTO - vii si tu sa ne zici de Stefanut?
am vb cam mult azi...
ANCULE - sunt in saptamana de fructe, adica mai am azi si maine fructe, se zice ca am slabit vizibil, vad ca incap in pantaloni 48(pt mine e mare lucru - ca la dos e marea problema), nu mai m-am cantarit si o las asa o perioada; saptamana viitoare bag peste;
bb_yasmi spune:
offf ellis, multa sanatate la puiutz!!
vroiam sa iti spun ca si iasmi maraie de cand parcam in fata la gradi. dar nu plange, doar maraie. si niciodata nu am auzit-o plangand dupa ce a intrat. dar ma uit la bogdi care are o luna in cap de mers zilnic la gradi (zilnic) si asa degajat merge, nu mai plange (si el plangea mult la inceput) , merge linistit.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
bravo ellis!! tine-o tot asa!!! 

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ancadragoman spune:
Adela f tare si bine ca i putut s ail ti pe asta.
Te invit la un pahar de vb in fata cladiri pe la 12?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Victo spune:
neata!
tot a tusit asta noapte Stefan. pe la 12 am intrat la el, i-am mai dat niste eurespal..poate era mai bine nurofen?
i-am mai desfacut si o capsula cu uleiuri esentiale.., i-am mai bagat in nas cate un fas de apa de mare...si s- culcat la loc, de-abia putea sa tina ochii deschisi :)
ziua e ok, noaptea tuseste mai tare. azi cred ca o sa schimb si eu panadolul cu nurofen |(si-asa se termina, mai am cred 5 ml), sper sa functioneze mai bine.
adela, La multi ani sotiorului!
am avut niste arsuri aseara...ca in gravideala :) am facut io si un test, cu speranta..dar degeaba..
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
ellis spune:
BB- probabil ca stie ce urmeaza la gradi si de aia nu mai e dornica si incantata; bine ca doar maraie; in schimb, a mea, sie ieri si azi, si-a luat ghetutele cand m-a vazut ca plec, sa mearga la gradi, mica, iar cand o duc, face figuri!![]()
ANCA - la 12 iesi dupa papa?
...eu mi-am luat struguri; ies, daca vrei tu...![]()
VICTO - merci; dar de ce nu ai alternat panadol cu nurofen? vezi ca mult panadol afecteaza ficatul...si a mea respira mai bine cand bag olinth-ul in priza.
abramburika spune:

Buna dimineata!!
Nu stiu cat de tare v-a fost dor de noi si la cat de multe fete, da' am auzit strigarea lui bb (pacifica, ca de obicei). Si a adrei cu ceva timp in urma. Va multumesc ca v-ati mai gandit la noi.
Am revenit asupra deciziei, inchiderea contului adica ... deh, vacanta si relaxul m-au facut mai buna
.
Suntem bine, in general, binisor in particular.
bb, adina - asa dor v-a fost de noi ca m-ati sters din lista de mess??
Eu nu va mai am, ati disparut ...
Bafta copilasilor cu acomodarea la gradi si sanatate celor blonaviori si muciosi!! ![]()
bb_yasmi spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui abramburika![]() Buna dimineata!! Nu stiu cat de tare v-a fost dor de noi si la cat de multe fete, da' am auzit strigarea lui bb (pacifica, ca de obicei). Si a adrei cu ceva timp in urma. Va multumesc ca v-ati mai gandit la noi. Am revenit asupra deciziei, inchiderea contului adica ... deh, vacanta si relaxul m-au facut mai buna Suntem bine, in general, binisor in particular. Ca sa nu apuc sa mai insir aici mesaje kilometrice, mai aflati despre noi pe blog. bb, adina - asa dor v-a fost de noi ca m-ati sters din lista de mess?? Bafta copilasilor cu acomodarea la gradi si sanatate celor blonaviori si muciosi!! |
eheheeee lumeee noua!!!!!!
deh a prins bine strigatul catalgului!!! haii....cine mai urmeaza sa apara????

nu stiu despre ce vb cu mess , la mine in lista apari.
pupici la broscuta mica!!
_
happy mom Lavi &